*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 12
virgo spune:
Fetelor , multumesc lui Dumnezeu , Matei n-are nika pe piele , si doar ar putea sa faca toate draciile dac-ar fi sa ma mosteneasca . S-a iritat nitel de la scutec , dar i-a trecut extrem de repede , si numai cu ceaiuri si cu ulei de masline , acum prefer sa-l schimb de zece mii de ori .
Fetele care-s cu umiditateain camera bebeului , eu de exemplu pun pe un prosop , la uscat , hainutele lu' bebe . Dar mai sunt aici prin targ si niste "vaze" din portelan sau inox , special de agatat pe calorifer , pui apa in ele si ea se evapora treptat . Sunt extrem de ieftine si culmea ca arata si misto . Noi acum daca stam la mare nu prea avem probleme , aerul e destul de umed .
Am fost ieri la moasa , ca ma nenoroceau firele de la epiziotomie , cred ca manifest un fel de respingere pentru orice "intrus" - mi s-a mai intamplat in trecut cu un implant dentar . A mai scos tanti trei bucati dar ramasese unul , sub piele deja ingropat , si a zis ca nu se baga . Si cum era pe undeva aproape de anus , am ajuns acasa , am pus frumusel penseta si forfecuta la sterilizat , am luat o oglinda care mareste si l-am scos eu singurica ! Acuma pot sa stau pe scaun , dom'le !
Intrebare : cat costa batista bebelusului , ca pleaca cineva la Bucuresti si as vrea si eu una ?
Multam si pupici la bebei !
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Multumesc mult, Irina, pt promptitudine! Am luat si eu unul cu roata fixa si abia acum mi-am pus intrebarea cat o fi de usor de manevrat. Dar am vazut mai multe prin oras si mamicile sunt multumite de ele... M-am mai linistit! Mersi mult!
Si noi avem carucior cu trei roti, dar la noi, roata din fata are un surubel, poti sa o ti fixa s-au sa se roteasca la curbe. E mult mai usor. La voi nu exista acel surubel ?
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. de viata 03.IAN.2008
AngeliquedeS spune:
Virgo, Batista costa intre 40 si 45 de lei, depinde de farmacie, eu am luat-o cu 41 ron de la un magazin de tehnico sanitare. Ai fost curajoasa cu firul ala!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
creata2008 spune:
Miri, un pupic pentru Sacha cel mic! Sper ca se va face rapid bine, mai ales daca va duceti la vrajitoarea homeopata.
Remiclea, printesa ta e superba! Asa de dulce si de haioasa, seamana cu Mariuca mea in cateva poze! ![]()
Irinouka, e a treia oara cand ne intoarcem in aceeasi zi pe forum, dupa o abesenta mai mare. Hehehe, semne, semne? A mai nascut cineva in aceeasi zi cu mine, fara sa fie programata!
Acum ne tinem si de mana?
Ziceati ceva de plimbari... chiar daca stau "la tara", pot veni oriunde sa ne plimbam. Nu conteaza locatia. Bine, mi-ar conveni sa fie Moghioros, Tineretului, Cismigiu sau Eroilor, ca parcuri, vorbesc. Astept acum sa isi ia ai mei numerele noi la Matiz, ca sa pot veni in timpul saptamanii. Daca nu, in uikend, cand e Dani acasa, o iau pe a noastra. Doar sa ziceti "hop!" si am sarit!
Angi, Pupi e frumusel-foc! Si ce mic pare in bratele sotului tau!! ![]()
Ginette, intrebai de fotograf... Sotul meu, daca nu aveam si noi botezul in aceeasi zi!
Si nici nu pot sa iti recomand un alt fotograf, pentru ca de-abia am gasit si noi unul mai bun!
Simona, intrebai de invitatii, parca. Nici noi nu am facut, cu toate ca avem 70 invitati. Dar o sa facem meniuri pentru mese, asta pentru ca vor fi niste chestiuni interesante ca si mancaruri, si vrem sa stie lumea ce baga in gura, plus plicuri cu dublu-rol - vor fi si plicuri, ca sa poti pune banii in ele, si vor fi etichete pentru mese, ca sa stie lumea unde o sa se aseze. Si hostess-ele ii vor indruma la mese, pe baza listei pe care o sa le-o dau eu. Daca vrei, eu am gasit pe net niste firme care se ocupa cu organizari de nunti si botezuri si iti pot da niste link-uri pe privat... Poti lua si servicii separate, fara sa se ocupe ei de tot evenimentul.
anca.b spune:
nu, mi-a facut doar ecografie abdominala. insa din cite stiu eu, multi doctori fac control pe masa la 6 saptamini. si chiar daca e neplacut, cred ca e mai bine...ca la eco nu vede decit uterul...nici nu s-a uitat la taietura...
acuma, eu n-am avut probleme, s-a vindecat bine si nu ma doare, desi mai simt cu mina nodul de la intrarea in vagin, dar daca ar fi fost probleme...el de unde stia?
quote:
Originally posted by irlandeza
Anca.b controlul de 6 sapt. a fost manual ?
Eu am 7 sapt. de la nastere si nu am fost la control inca, de frica. Eu inca mai am dureri de la cusaturi.
Poze de tot felulPATRICIA ALEXIA 7 sapt. de viata 03.IAN.2008
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
virgo spune:
Multam , Angelique ! Moka . Sa nu-i mai bag pompa ca urla ca din gura de sarpe .
E , macelarita trebuia sa ma faca mama . Am scociorat nasol de tot dupa nenorocirea lui de fir pacatos . Dar a meritat !
Mai ramane totusi sa ajung pe la medic , soldul meu stang e foarte instabil . Nu pot sa merg . Cred ca ma paste niscai fizioterapie , sa-mi pun oasele la loc . Sa fi fost asta oare motivul pentru care n-a iesit Cazimirul cum trebuie ?
Alta problema : sunt lucru rau , eu tot cu bebe in PAT dorm , el agatat de tzatza mea , eu sforaind pe langa el ! Am sanse mari sa nu-l mai scot de-acolo , nu-i asa ? Sa bag un dresaj sau e prea devreme ? Golanul are abia 3 saptamani ...
creata2008 spune:
Conform moasei de Briusel si cartii "Mama si copilul", dresajul ar trebui sa inceapa in jurul varstei de 6 saptamani. Pana atunci, cica nu se smecheresc. Oricum, trebuie sa fii tare cand il incepi si sa nu il abandonezi dupa putin timp. Ca altfel il bulversezi pe micutul Cazimir.
quote:
Originally posted by virgo
Alta problema : sunt lucru rau , eu tot cu bebe in PAT dorm , el agatat de tzatza mea , eu sforaind pe langa el ! Am sanse mari sa nu-l mai scot de-acolo , nu-i asa ? Sa bag un dresaj sau e prea devreme ? Golanul are abia 3 saptamani ...
creata2008 spune:
Anca.Diana, intrebai de un pediatru bun. Eu o am pe tipa care l-a avut in grija pe al meu fratior, e cam de varsta mamelor noastre, si e foarte buna. E totodata si medic de familie, ceea ce ma scuteste de o grija in plus. Daca Mariuca are ceva, tot ea imi da si reteta, nu mai trebuie sa fac un drum in plus. E in fosta policlinica Bujoreni, daca stii unde e si daca te avantajeaza. Dar eu cred ca nu conteaza unde stai, ca noi stam in afara Bucurestiului si s-a dus Dani si a luat-o de fiecare data cu masina si a dus-o inapoi. Daca vrei numarul ei, da-mi un mesaj pe privat.
Eu sper sa se faca bine Calin, ca imi imaginez cum poate sa fie!! Eu am trecut doar prin jumatate, ca noaptea Mariuca doarme bine. Si m-a capiat.
Pup fata!
virgo spune:
Creata , multam . Asa ma gandeam si eu , ca nu sunt mofturi la un bebel atat de mic . Acum incerc sa-l invat putin cu suzeta , ca altfel ii dau mult prea des sa suga si nu mai doarme cum trebuie .
Eu sunt tare , nu-i nici o problema , dar cel care cedeaza la primul scancit este ... hollandezul . Eu vreau sa-l las sa planga cateva minute , ca de obicei se linisteste singurel , dar omul meu sare ca ars si in 30 de secunde e cu el in brate ! 
numeioana spune:
Ce m-au distrat cuvintele tale, Virgo!!![]()
Irlandeza, roata carutului meu e fixa, nu are surubel, de-asta am si intrebat-o pe Irinouka, ca am vazut in poze ca si a ei e la fel... Pupici Patriciei care e o domnisoara scumpa!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.