*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 10
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
cameliaH, pana iti raspunde angi, iti spun eu ca poti sa-l scoti ca nou nascut afara in esarfa dar in pozitia lateral culcat. nu in fund. practic sta ca si in burtica, dar pe burtica:)
gatta... nu e de glula deci. curaj, la 2 o sa primesti raspunsuri si o sa fie bine!
irina si irinouka, v-ati distrat bine va sa zica! dar pe rares de ce nu-l vedem cu nasul la aer? erea somnoros? ca am vazut un ursulets la irina in brate, dar la irinouka?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Multumesc frumos Miri. Vroiam sa ies acum la 1 sa iau fetele de la gradi, dar a sunat pediatra ca vine sa-l vada pe bebe. Daca nu soseste pana la 12.45, o trimit pe mama sa le ia pe fete si amanam iesirea pt dupa amiaza.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana 6 ani pe 1 februarie
Matei nascut pe 4 februarie
Toate bune!
raca spune:
Isidora multumesc . Mi-a mers la suflet ce ai scris. Am auzit si eu despre dr homeopat care are cab in Tatarasi, numai ca dupa cate mi-au mai spus mamicile din Iasi nu primeste pacienti noi ca e f aglomerat. Oricum o sa insist poate reusim pana la urma.
Angi, Doc multumesc de incurajari.
Totusi din ce am mai citit la o varsta asa mica nu prea se pot da tratamente homeopate. Voi ce stiti?
Mami de Razvan Gabriel
Ellenuta spune:
gatta sa fie sanatoasa fetita ta si sa aiba mult noroc!!
SARA, LA MULTI ANI!!
imi pare rau ca e racita. multa sanatate!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ven spune:
In legatura cu carucioarele cu 3 roti, din experienta proprie pot sa spun ca a fost cel mai grozav carucior. Si Markus a avut vreo 4!! E stabil, sigur, confortabil pt copil si dupa ce te obisnuiesti cu el, nu-l mai dai pe 100 de carucioare cu 4 roti!
Parerea mea!
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
nemary spune:
felicitari proaspetelor mamici, Alexia si Honey sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
hop, si je!
irina., multumesc ca ai lamurit-o pe numeioana. . miri, bebe rares tocmai atipise dupa repriza de chitait si am zis ca ce-i in mana (sau, ma rog, ce-i in carut, adormit) nu-i minciuna. cu prima ocazie, il arat si eu cum ii sta cu nasucul la soare.
imi pare rau pt ce patimesti cu sacha si, recunosc, ma si ingrijores din ce in ce. asta pt ca si la palugel, ce a inceput ca o banala acnee a bebelusului seamana din ce in ce mai bine cu ce descriai tu la sacha, in faza incipienta. cojite galbui la sprancene, nas si urechi, care ameninta sa prinda acum si barbia. seamana cu "raiosenia" cu care va luptati voi. am cumparat astoderm dar am zis ca, inainte de el, sa folosesc ce mi-a recomandat doctorita, o creme de se cheama atrix, cu aloe. si-a facut treaba la bubitele rosii dar "zona galbena" tot nasol arata. azi incep cu atodermul dar am emotii cand vad ca e posibil sa nu ajute prea mult. sau, cel putin, nu din prima. zicea angi si ceva de musela cu cold cream...o sa incerc si asta, daca atlfel, nu si nu. uf...arata asa urat, mititelul...macar nu il mananca, sper sa opresc toata iritatia inainte sa se ajunga in faza aia. te pup si iti tin pumnii sa treaca repede de-acum. am vazut ca ai aplicat si tratamentul mai hard, sper ca in cateva zile sa i se curete fetisoara. care e frumoasa, in ciuda plangerilor tale. :-)
honey, way to go! ce daca s-a ajuns la ceza, important e ca baby andrew a venit pe lume sanatos si frumos (sunt sigura de asta). are o familie grozava care se va ingriji de el exemplar. te felicit din toata inima si te strang in brate virtutal dar tare-tare.
gatta, te asteptam si pe tine la plimbarice, uraaaaaaaa!!! sa se faca sara bine cat mai repede si ale noastre sunteti. sa dai de veste dupa ce pleaca pediatrul (daca am retinut bine).
am citit si una-alta despre sex...hmmmmm...mai am o saptamana si ceva pana se fac cele 6 saptamani dar doctorul meu va fi in concediu pe atunci si programare pt controlul de 6 mi-am facut abia la 8 saptamani. de ce sa mint, numar zilele pana la marele moment, poa' sa fie si nasol, nu ma deranjeaza, numai sa fie odata!!!!
doc, ai deja un fel de telepatie cu dl. inginer...
ellenutz,
palu doarme si voi profita de ocazie ca sa ma spal pe cap, hihihi. va pupa fata!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
nemary spune:
quote:
Originally posted by greta4you
...buna fetelor...
...ma confrunt si eu cu niste hemoroizi ..de-mi vine sa plang cand merg la wc...m-am dat bepanten..am incercat si cu hermozom...dar degeaba....(interesant e faptul ca nu sunt constipata)....
..va pup si sa auzim doar de bine
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
incearca doxiproct, eu il folosesc si a dat rezultate fff bune.
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
'Neata, fetelor! Mai am 2 capitole de citit, asa ca nu dati cu parul daca omit ceva! Oricum, felicitari noilor mamici de februarie si bun venit clopoteilor "clinchetitori". Va imbratisez pe toti!
Am lipsit motivat, ca sa zic asa... pe motiv de colici si de "nimic nu ne convine", "somn juma' de ora sau o ora", "trezit si urlat de durere de burtica", chestii de-astea. Noaptea, slava domnului, doarme tun, cate 3-4 ore, dar ziua m-a terminat!! Am incercat sa o alin in brate, in bassinet, pe perna, in pat... nimic nu vroia! N-am reusit sa fac nici macar un dus amarat! Am o groaza de-ale ei de calcat, n-am mai gatit nimic de vreo 4 zile etc. Pe langa toate astea, mami e racita cobza si nu vine pe la noi, Dani munceste pana seara tarziu... NEBUNIE!
Daaar... ca exista o parte pozitiva intotdeauna... De aseara ii dau Gripe water si pare ca ii merge mai bine decat cu Sab Simplex. Sa speram ca o calmeaza mai bine!
Iar mai devreme putin a venit pediatrul si totul este ok, e sanatoasa tun! A luat 1.250 de la externare sau 1 kg de la nastere si 3 sau 4 cm (ca nu prea a stat sa o masuram bine)! Si de azi avem voie sa iesim cate 2 ore in fiecare zi cu soare! Ca atare, acum sunt pe terasa, Mariuca doarme in Mercedes, cu picioarele la soare si sunt si eu putin linistita.
Botezul nostru o sa fie pe 9 martie, in aceeasi zi cu Eva Maria a Ellenutei. Sper sa apuc sa caut zilele astea marturii si cruciulite, ca meniurile si plicurile de dar o sa le faca Dani. Am vazut niste modele dragute la o agentie, o sa sun sa aflu si niste preturi. Si sambata viitoare as vrea sa dau o fuga sa imi caut si ceva de imbracat, plus o pereche de pantofi. In rest, totul este aranjat. Voi in ce stadiu sunteti?
O sa incerc sa recuperez ce am pierdut, dar nu garantez.
Va pupaaaaaam, ne pare extraordinar de bine ca ne-am intors!!!
PS: Larisa, Mariuca voastra este superba, sa va traiasca!
PS: Laurici, Eleni are niste ochi absolut incantatori!
PS: Honey, ai vazut ca nu aveai de ce sa iti fie frica?? Acum il ai pe Andrew John in brate si esti fericita!
Creata 1 cu Creata 2
Poze noi la http://www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/
Povestea nasterii la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115925
Avem 30 zile!
Maria Ilona
AngeliquedeS spune:
Am fost in oras si am cam facut abuz, am stat de la 11 pana acum, asa bine a dormit dar cand eram destul de aproape de casa a inceput sa urle de foame si urla asa de tare ca l-am luat si l-am pus la san, noroc ca stau pe o straduta nu prea umblata si nu m-a vazut nimeni. si dc mas vedea, asta e, doar nu o sa imi las copilul sa urle de foame de grija lor. eram cu cumnata mea care impingea caruciorul si eu il tineam pe Pupi. S-a linistit instantaneu.
Camelia, eu inca nu am iesit afara in wrap pt ca nu vreau sa il tin infofolit, doar in casa l-am tinut momentan
Honey, felicitari!!!!!
Azi o sa va pun poze cu invitatiile la botez si cu bratarica lui Pupi
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
stancutza spune:
Uraaaa!
A venit primavara - si zuzicile cred ca sunt pe-afara cu puiutii, ca prea e liniste pe-aici!!!
Noi tocmai ne-am intors, o plimbare scurta de jumatate de ora sau 40 minute, nu de alta dar am scos-o in port-bebe si ma cam durea spatele la un moment dat. Protestase putin in casa, cat am manevrat-o si infofolit-o, in lift am vorbit cu ea, si credeam ca o sa continuam conversatia si afara. Cand colo...vorbeste Stancutzo daca ai cu cine! I-a cazut barbia in piept si...acolo a ramas! Acum doarme in continuare, in relax, si daca ma gandesc eu bine nu a mai mancat de la 11. Erau multe mamici pe afara, cu carucioare toate (doar eu zgaltaiam copila in port-bebe)- chiar, vreuna din voi scoate bebeul prin Parcul Tineretului???
Alexia, Honey, felicitari!!! Sa va traiasca puiutii, sa fie mancaciosi si veseli, si sa va faca viata frumoasa!
Gata, uf ce greu cu puiutii astia asa mici si cu febra...sa ne spui ce a zis pediatrul. Sper sa fie bine gazuta in curand! Iti multumesc si pentru sfatul cu alaptarea mai deasa, o sa incerc sa il aplic, cu blandete insa...ca nu vreau sa o stresez! Din cate vad eu, ii prieste tare mult somnicul! Poate fi asta in detrimentul mancarii?
Doc, mi-am amintit de litania ta contra partsurilor indaratnice, si am ras in hohote...daca merge, o brevetezi? Si...wow ce empatie cu puiul tau...in curand aflam ca te mananca gingiile si rontsai jucarii cu gel???
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia