*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 9
gattasalvaje spune:
Irina , eu stau destul de aproape de Stadionul National , de intrarea din B-dul Basarabia ...pot sa ajung pe jos acolo . Mi-ar place sa ne plimbam impreuna insa astept sa se faca zuzilicea bine ...nu ies din casa cateva zile.Pe saptamana viitoare , daca mai iesiti , dati-ne si noua de veste.
Am facut prima mea noapte alba de cand am nascut , nu pt ca Sara ar fi stat treaza dar pur si simplu nu ma lua somnul. Aseara , cand m-am culcat , Sara avea febra 38.2 , i-am mai dat o doza de Panadol Baby si i-a mai scazut un pic febra. Am stat aproape toata noaptea cu mana pe capsorul ei sa vad daca e vreo modificare. S-a trezit pe la 3.30 , a papat bine , i-am luat iar temp. si avea 38 . Spre dimineata a inceput iar sa arda tare , n-am trezit-o pana la 7.30 cand am bagat iar termometrul si avea 38.6 ...a papat iar , i-am dat iar Panadol si la 8.30 avea 38.5. M-am speriat cand am vazut ca nu scade de loc febra si am sunat iarasi pediatra , care mi-a zis sa-i bag o jumate de supozitor Novocalmin.
Nu stiu ce are , in afara de febra , nu mai are niciun alt simptom...mananca bine , face kk si pishu regulat , este vioaie , se uita la ratzushtele de ca carusel si rade...
Pediatra mi-a zis ca este ceva in gat sau o infectie urinara. Astept sa vina la 2 s-o consulte.
Stau ca pe ace si-mi vine sa-i bag termometrul din jumate in jumate de ora...saracuta , i-am zapacit funduletul ...cred ca o trimit pe mama sa-mi cumpere un termometru d-ala de ureche.
Doamne , sa se faca bine ca mor de grija ei...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
numeioana spune:
V-am vazut clopoteii in poze...Sunt niste scumpi!!
Irinouka, am vazut ca ai carucior cu 3 roti si cea din fata este fixa. Sper sa nu ma insel... Cum te descurci cu el la curbe? E usor de manevrat??
Felicitari, Honey, pentru bebe Andrew!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ginnette spune:
Simona (Gata),
Un de incurajare; stiu cum e sa stai ca pe ace (asa am stat si eu cand s-a kklit pe ea, bubulina).
O sa fie bine, ai sa vezi.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
gattasalvaje spune:
Roxana , Adina , Miri ...multumesc de incurajari.
Astazi dragutza mea face doua luni , insa , in loc sa sarbatorim , eu o chinui cu termometrul
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik spune:
cameliaH, pana iti raspunde angi, iti spun eu ca poti sa-l scoti ca nou nascut afara in esarfa dar in pozitia lateral culcat. nu in fund. practic sta ca si in burtica, dar pe burtica:)
gatta... nu e de glula deci. curaj, la 2 o sa primesti raspunsuri si o sa fie bine!
irina si irinouka, v-ati distrat bine va sa zica! dar pe rares de ce nu-l vedem cu nasul la aer? erea somnoros? ca am vazut un ursulets la irina in brate, dar la irinouka?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
IrinaL spune:
Am sa-ti raspund eu, ca mi se pare ca irinouka nu-i pe faza. Zicea ca se manevreaza ceva mai greu, ca trebuie sa-l ridice putin pe rotile din spate ca sa poata lua curbele. Din experienta mea proprie, ca si eu am avut unul asa, cu roata din fata fixa, te obisnuiesti destul de repede cu modul de luat curbele si altfel e un carut excelent.
quote:
Originally posted by numeioana
V-am vazut clopoteii in poze...Sunt niste scumpi!!
Irinouka, am vazut ca ai carucior cu 3 roti si cea din fata este fixa. Sper sa nu ma insel... Cum te descurci cu el la curbe? E usor de manevrat??
Felicitari, Honey, pentru bebe Andrew!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
ginnette spune:
Las' ca se face ea bine si sa vezi distractie (la anu' pe vremea asta).
Si noi, la doua luni, am sarbatorit cu apa de orez si orez strecurat de 2 ori.
Plus SMECTA.
Dar si asa, tot frumoase sunt!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
numeioana spune:
Multumesc mult, Irina, pt promptitudine! Am luat si eu unul cu roata fixa si abia acum mi-am pus intrebarea cat o fi de usor de manevrat. Dar am vazut mai multe prin oras si mamicile sunt multumite de ele... M-am mai linistit! Mersi mult!
Ioana
39+ si David
poze
IrinaL spune:
gatta, eu si irinouka stam aproape de Obor si ne ia putin timp sa ajungem in 23. Asa ca depindem de vremea buna. Cred ca peste vreo doua saptamani va fi perfect, pana atunci poate isi fac si copiii cat de cat un program, sa nu ii mai apuce foamea la 2 km de casa .
si insanatosire grabnica Sarei, sper sa nu fie nimic grav.
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
IrinaL spune:
miri, Ileana urla ca din gura de sarpe, de aia se calificase la luat in brate. Rares a fost foarte cumsecade si, dupa o repriza scurta de chitait, s-a culcat la loc, asa ca nu a fost nevoie de interventii.
quote:
Originally posted by miri_mik
cameliaH, pana iti raspunde angi, iti spun eu ca poti sa-l scoti ca nou nascut afara in esarfa dar in pozitia lateral culcat. nu in fund. practic sta ca si in burtica, dar pe burtica:)
gatta... nu e de glula deci. curaj, la 2 o sa primesti raspunsuri si o sa fie bine!
irina si irinouka, v-ati distrat bine va sa zica! dar pe rares de ce nu-l vedem cu nasul la aer? erea somnoros? ca am vazut un ursulets la irina in brate, dar la irinouka?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Irina, mami de
Ileana si
Tudor