Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura daca nu-i TIMISOREANA nu beau ,aaaalllloooo,tu te duci frumusel si il invelesti pe sotiorul tau scump si drag CLAUDIU si ala m-il lasi mie ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Orice este bun ,ceva cu prieteni.Va multumec din suflet.
Dupa un pahar de bere devin poate prea sentimentala .
Hai ceva de chef dar nu populara .Eu am pus-o pe aia cu Anda ca ii placea la VIO tare mult,dar eu sunt mai rock asa cu muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, uite o las pe asta sa-ti prezinte Fusionul, pana vine a mea, ca pe urma sa te tii ce ti-o mai prezint eu, zilnic, de nu te mai scapi de mine...www.youtube.com/watch?v=fLPulwCiP0w" target="_blank">prezentare Fusion

Si aici, pentru voi, ca sa vedeti ce mi-a ramas mie la corasone...
www.youtube.com/watch?v=v71bKPhx8Eo" target="_blank">delirrrrrrr

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, Clau si Silvana, voi din toata propozitia de aici trebe sa intelegeti ca nu ne-am dezlantuit aseara pen'ca aseara a fost incalzirea pentru acuma ca sa puteti participa si voi capishi?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Bey dupa ce terminati cu baiatul trimiteti-l si la mine .
Hai ca eu am mai mare nevoie decat voi

Mergi la inceput

Dedicatie speciala ptr ROCKERA NR 1 si ptr sufletelul meu si ptr toate ROCKERITELE

www.youtube.com/watch?v=_Ns59Bmqpms" target="_blank">Don't cry

Lasa Lore ca nici eu nu is pe departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Mariaa
invincible woman

Laurelu, nu am priceput care-i faza cu bolduitu' ?! ce m-ai vazut dublu sau ce?!

Beeeyyy io nu'ntelesai ce vrusasi tu sa spui acilea sau mi se trage de la ASTA

In puii mei ca amu nu mai dorm tatha noapcea!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Acuma o furi Laura,o furi rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lore, te avertizez ca vine ziua ta...nu te pune cu bolandele ca s-ar putea sa nu se stie
e o vorba, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se imtaple

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, bey femeie, asta nu trebe invelit, trebe sa te dezvelesti tu...oooo cate mai ai de invatat...

Lore, sa-mi zici daca iti place...fusionul...

Melodii preferate? a noastra e www.trilulilu.ro/GarfieldPrince/c0a549ffe73cc3" target="_blank">asta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput