Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Da Claudia asa mai zic si eu muzica
Hei Laura termina mama cu baieti astia ca visez urat la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

In continuare ptr Lore

www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg&feature=related" target="_blank">Nothing elsa matters

Da eu cum mai dorm reauo,unde ti-e barbatu ma,tu ce te vaiti!
am scris gresit titlul dar numai corectez

Mergi la inceput

Doris faina rau masina ,dar mare .Eu imi iau una numa juma din a ta
Iar melodia este super ,beton ,noroc cu berea ca altfel plangeam rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by gonghy

Hai ca te dumiresc io imediat.
poza 1....
30.Mariaa
....

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Da eu cum mai dorm reauo,unde ti-e barbatu ma,tu ce te vaiti!
am scris gresit titlul dar numai corectez
[/quote]
Sper Claudito ca nu pe mine ma intrebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, pai io dau de baut, Laurelu tranteste pe masa mese musculare dezvelite, si tie iti arde de plans?
meyyy...hai ca aici incepe distractia...stai ca tu nu ai prins maratoane noaptea cu noi, sa te vad atunci...nici nu mai ai timp sa gandesti ce vrei sa scrii, iti dai numa drumu la corasoane si gata...
Zici ca-ti place? si a ta va fi foarte frumoasa, chiar daca e mai mica...

Bey, io trebe sa deschid acus cap nou...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeeeyyyyyyy Dorisake -Ciufuleasca-Stylist sa traiti,sa fiti sanatosi si sa stapaniti bunaciunea aia de
Hai noroc si la mai mare!!!!!

Lore acu' sa te tzi ...iti trimit "O HAITA" de bunaciuni dinastia...........pluuuussssss......un nenea care iti face ce doreshte mushiuletzul tau...spala vase, face masaj,calca,face cumparaturi plus ca spala podele.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Nu Lore nu la tine,cum sa te jignesc eu la Laurel m-am referit,acu nu ma maio bag,ai dedicatie speciala,numai ptr tine Lore satra de musculosi.

Mergi la inceput

Laurelule buni astia ,buni rau dar la mine cand ajung?????

Mergi la inceput

Va las ca sutn in capul meu copiii astia,fara mine sunt pierduti,Andi nu vrea cu Helmut sa doarma,distractie placuta in continuare, si somn usor la noapte sa aveti.

Mergi la inceput