Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Beyyyy...io de atata elan, am uitat sa-i zic la Coana Anda ce faine poze a scos, si de data asta...super...am vazut ca lucra pe blog, la un moment dat erau ceva poze acolo, nu stiu ce mestereste, ca au disparut, da ne zice ea...

Ok, sa va aud, ce dedicatii mai doriti?
De baut?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris sleeping,sleeping dar make love in my care ,that komm soon stie Radu ce-l asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei Clau, nu ma pune la incercare...mandea poate multe...vrei si tu bice pe cocoase?
se rezolva repedea, stii cum?! vrei sa vezi?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

la mine nu ajungi asa repede ca la Lore ,de fapt tu esti singura care ai adresa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Doris felicitari pentru masina ,baga si un link cu masina sa ma dumiresc si eu.
Si de luni poate Mazda o sa scrie pe fruntea mea.
Si o melodie pentru voi care m-ati sustinut chiar daca nu ma cunosteatiwww.youtube.com/watch?v=Oi9b5nUSPhc&feature=related" target="_blank">DEDICATIE PENTRU VOI

Mergi la inceput

Astai a mea

www.youtube.com/watch?v=QrD1hjjex5Y&feature=related" target="_blank">Spending my time

Mergi la inceput

Lore, sau poate www.youtube.com/watch?v=tX9fsQRoviQ" target="_blank">ASTA ?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Care Mazda,Lore,ce tip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna dragelor!

Vad ca deja va chefuiti...Maria v-o dat muzicanti ....io va dau haleala PIZZA si bautura BEREA DE CALITATE ,nescaiva TIGARI buuune pentru duamnele fumatoare

Io merg putin ca ma asteapta PRIETENUL MEU sa-l invelesc,sa nu raceasca

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

iar www.youtube.com/watch?v=Pcap5tdOf58&feature=related" target="_blank">asta e melodia mea
pun pe seama vinului ca v-am zis-o pe asta

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput