*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 6
IrinaL spune:
Ellenuta, nu cred ca e nici o problema daca sari o zi peste baita. Spal-o doar putin la fundulet.
Cat despre a doua suparare a ta, eu zic ca sunt colici si are pur si simplu o zi mai proasta (si la noi s-a intamplat azi, doar ca a mea nu doarme, urla mereu disperata si eu, si mai disperata, topai prin casa cu ea in brate).
, sa aveti o noapte linistita.
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
Ellenuta spune:
Irina Doamne ajuta!!! sper sa doarma la noapte ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gugushtiuc spune:
Zuzici si Luca al meu a facut tot felul de bubite pe fata corp, cruste prin cap ca sa nu mai zic de urechiuse care erau foarte iritate cu o crusta urata.
Mie mi-a recomandat pediatra un lapte de corp de la DUKRAY, exomega se numeste, a doua zi nu mai avea nimic bebitzu.
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Buna zuzici!! Un capitol nou plin de vesti bune!!!!
Hai ca mi-a trecut criza de ignorare, mi-a venit si mie randul, cred ca facem cu schimbul!!
Ieri am plecat de dimineata la o prietena, la 4 am plecat de la ea si am mers si am comandat invitatiile pt botez, asa frumoase sunt!!!! O sa va pun si eu poze imediat cum vin. botezul nostru o sa fie aproape ca o nunta, asteptam 75 de persoane. Abia astept. am stabilit cu cu muzica si pozarul si mai e taaare putin pana pe 2 martie!
Miri, imi pare tare rau pt dermatita voastra, am fost disperata dupa ce am citit despre ea. noi sntem ok, iti mai recomand si Cold Cream de la Mstela e super buna. Eu stau cu ochii pe fatsuca lui Pupi ca pe butelie, cum vad o bubitsa intru in panica si sar cu crema pe ea!
Ellenuta si ceska, la cat mai multe lunici si anisori!! Si La multi ani si pt alti puiuti care implinesc azi lunici: Luca de Gugu, Ileana Smaranda de IrinaL si Stefania de Alinatudor!!!
Uitati aici pozici proaspete cu noi http://community.webshots.com/album/561954877bXFvSl?start=144
Si uitati aici poze cu mami vopsita: http://good-times.webshots.com/photo/2394626950065968642KiXmFq
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
roli25 spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Salutare, zuzici
Felicitari proaspetelor mamici, sa va creasca mari clopoteii cei frumusei
Angi spune-mi si mie, ca nu procesez informatia cum trebuie: crema cold cream de la mustela o dai pe bubite ca si tratament sau ca sa inmoi pielicica? Mie mi-a spus sa o dau doar pe bubite cu advantan (cica-i f puternica) o singura data pe zi si sa nu o dau cu nimic ulei sau alta crema grasa (la baita nu o mai ung decat pe la extremitati unde vad ca nu are bubite). I-au mai disparut din bubite, au mai aparut altele noi, dar parca nu asa grav ca la inceput. Nu i se usuca pielea, nu se cojeste si ma gandesc poate nu procedez corect! Si cand ies afara cu ce cremutza sa o dau pe fatzuca?
Laura nu-i da copilului cu Advantan. Nu e de bebeblusi, e prea puternica chiar si pt. adulti. Eu mi-am vindecat copilul cel mare cu Atoderm dat sistematic timp de 2 luni. De atunci nu i-a mai aparut nimic.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
gattasalvaje spune:
Hellou!
Ce fac fetele ?
Vad ca se strang tare randurile mamicilor ...mai avem foarte putzin pana la Clubul scutecelor ! Honey , Eliza , Isidora , Numeioana ... grabiti-va ca suntem nerabdatoare sa vedem toti clontzopeii pe listuta !
Tinna , bun venit acasa ! Bebe Luca sa fie sanatos si papacios si necolicos !Ne-ai facut curioase cu povestea nasterii cea rapida ca vantul si ca gandul...
Felicitari mamicilor Vela , Nicole si TeoIrina ! Sa va traiasca bebeii si sa va refaceti repede !
Gina , ma bucur ca esti bine dupa operatie si ca totul e ok cu lapticul tau !Esti intr-adevar o mama deosebita , cu trei puiuti mici si cu probleme si faci fata fara sa te plangi ! Toata stima!
Lala si Miki Baby multumim pentru sfaturile legate de fructe si de durerile de cap ! Cred ca am sa incep si eu sa mananc cate o portocala pe zi .
Ellenuta , poze n-am mai facut prea multe , imediat ce mai facem , vi le pun si voua sa le vedeti . Rochitza aceea mov este de fapt o salopeta bufanta ...si mie mi-a placut la nebunie dar nu stiu sa-ti zic de unde e cumparata pt ca am primit-o cadou.Si Bitzi a ta este o scumpa si o voinica , pup zuzilicea mica !
Iulia , am vazut pozele de la botez cu Irisuca...este o scumpa , cu ochisorii ei albastri si fatzuca alba !
Shose , bine ai revenit si tu ...Mariuca e o frumoasa mica ...asteptam mai multe poze!
Ceska , felicitari pt cele 8 saptamani ale lui Benji !
Roxana si Ellenuta ...am vazut ca sunteti in pregatiri de botez . Ziceti-mi si mie daca stiti vreun loc unde sa comand invitatii , marturii , aranjamente de masa mai deosebite ? Si trusoul as vrea sa-l comand tot eu si sa mi-l plateasca nasa ...asa ne-am inteles ca ea nu e din Bucuresti si e mai greu sa gaseasca in provincie.
Eu sunt cam in urma cu cititul dar sper sa vin la zi in seara asta ca am culcat pitika si pana pe la 3 dimineata nu mai am treaba cu ea !
Mai citesc si revin ...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Zuzelor, aseara aveam telefonul pe silent si abia acum am vazut urmatorul mesaj, de la rlc_sandor:
"La 20:30 a venit pe lume Sonia Andreea, 3600 grame, nota 9/10. Si suntem bine amandoua."
Sa traiasca Sonia Andreea , clopotel de Raluca ! Sa creasca mare , sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc in viata !
Povestea nasterii
alexia28 spune:
Zuzici, maine o sa-mi vad si eu pitica, am fost la dr, maine dimineata ma interneaza sa-mi provoace nasterea. Sper sa nu ma mai intorc cu bagajelul acasa ca saptamana trecuta, va pup si sa-mi tineti pumnii, va roggg, am mari emotii, iar nu dorm toata noaptea.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
39s+5
docdecap spune:
buna fetele, am intrat doar sa va spunem ca suntem bine, am citit muuult, iar au inceput sa se umple paginile ca pe vremuri..
clopotei noi din mamici mai vechi mamici noi cu clopotei noi, fiti bineveniti!!
multumiri cui mi l-a laudat pe Serban, daca tot stam toata ziulica impreuna, mai iau telefonul si-mi fac de cap... am facut si filmulete, sper ca pana face un an sa apuc sa le pun pe net.
noi am trecut la masa cam la 3 ore, somn cam o ora, din Fomila suntem acum Foila, ne foim nevoie mare... dar de adormit am vazut ca-l deranjeaza lumina, si daca ii pun un scutecel pe fata e taare bucuros, adoarme mult mai repede. Cred ca ii tine si nasucul mai cald.
desi uneori lumina e si somnifer, adica cand iesim pe balcon e asa lumina ca sta cu ochii inchisi, si asa, usor-usor, adormim...
Fetele, ma bucur sa aud ca va faceti frumoase si va pregatiti de botez, noi nu stim cum o sa facem, trebuie sa vina tata din Coreea si nu va sta mult, atunci ar fi perioada, cam o luna inainte de pasti. Soacra-mea a avut un AVC si joi o externeaza, nu stim cum e, o sa mearga probabil Adi pana la Iasi, dar oricum nu vor putea veni nici parintii lui (mama bolnava, tata la tara, cu animale, curte etc nu poate pleca, cumnata si cumnatul au grija de mama... de altfel asa a fost si la cununia civila, nu a fost nimeni din partea lui, tot nepotriviri din-astea) dar la o adica botezul il facem si la vara, sau oricand pana la majorat...
hai va pup, ca deja bat campii
un pupic mare pentru toate mamele eroine si sa scapam cat mai repede de colici si program haotic si copii ingineri (adica cu privirea inteligenta, dar nu pot sa se exprime...) -sa nu mai satiti pe mine d-nele ing., ca sunt nevricoasa si ma spariu repede!
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Zuzici, maine o sa-mi vad si eu pitica, am fost la dr, maine dimineata ma interneaza sa-mi provoace nasterea. Sper sa nu ma mai intorc cu bagajelul acasa ca saptamana trecuta, va pup si sa-mi tineti pumnii, va roggg, am mari emotii, iar nu dorm toata noaptea.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
39s+5
Go Alexia , go !
Sa fie totul bine , sa nasti usor , bebitza sa fie bine si sa revii repede cu povestea nasterii si cu poze !
Povestea nasterii