*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
Anca, multumim. Si bebe Stefan e dragut. Sa ne traiasca.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 6 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
Laura, la ce restaurant faceti petrecerea ?
Poze de tot felul
IrinaL spune:
Bine ai venit, Nicole! Sa traiasca bb Mihaita! S-a nascut la zi mare...
quote:
Originally posted by aweya
Bine v-am gasit mamici zuzici!
Sunt o mamica de ianuarie care v-a citit toata odiseea, dar nu am avut curaj sa va scriu. Acum m-am hotarat si vreau sa ma alatur voua... Sa va dau datele noastre: bebe se numeste Mihai Alexandru, s-a nascut prin cezariana pe 26 ianuarie la Elias, 3,350kg, 56 cm.
Mamica se numeste Nicole, DN 22.05.1978. Va multumim ca ne primiti in mijlocul vostru si va pupam pe toti.
Nicole
Irina, mami de
Ileana si
Tudor
Laura Ioana spune:
Irlnadeza am inchiriat Centralul, salonul mare, dar nu tot ci partea de jos de la muzica (daca va fi nevoie vom pune mese si in partea de mai sus (stii ca e altfel compartimentat de cand l-au renovat).
Am fost duminica si mi-am luat de la mall din Bacau haine pt petrecere si am uitat ca-mi trebuie si la botez Acu tre sa mai merg pe aici pe la magazine sa mai caut alte chestii!
Bine ai venit, Nicole, in randul zuzelor mamici si sa creasca mare clopotelul Mihaita
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
irlandeza spune:
N-am fost inauntru de cand l-au renovat. Cred ca arata mult mai bine. Daca nu facem botezul aici, poate il facem si noi tot acolo, sau la Baia Mare. Inca nu stim.
Petrecere frumoasa sa aveti.
Poze de tot felul
ceska777 spune:
Aaaaaaaaaaaaaaa, deja ma balbai! Citesc de azi dim cat a dormit Benji pe net despre vaccinuri. Si ma ingrozesc! InfanrixHexa-cu cazuri de decese la sugari -astia sunt niste alarmisti sau e chiar posibil? Nu mai imi vine sa il vaccinez deloc! Desi nici fara nu e ok?! Mai ales ca dr nostru pediatru-homeopat mi-a dat si el o lista cu descrieri, reactii adverse etc. Si tre sa dau in scris cum vrem sa i le administreze.... si asta ma sperie, tre sa dau in scris?!?!?!
Cine ma lamureste un pic si pe mine ce sa fac???? Sotul ma lasa pe mine sa decid-halal ajutor, nu?
HELP!!!!!
HONEY iti tinem pumnii, abia asteptam sa il vedem si noi pe bebe Andrew John!!!!!
Felicitam si zuzele devenite recent mamici si le uram bun venit pe lume clopoteilor lor!!!!!!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
NICOLE felicitari pentru nasterea fetitei.Sa va aduc numai bucurii!
Dana si Albert Aaron 20.12.2007
danonique spune:
Voi faceti reeducarea de dupa nastere ca eu am inceput de ieri.Trebuie sa fac 5 sedinte pt reeducarea perineului si 5 pt muschii abdominali.Va pup!
Dana si Albert Aaron 20.12.2007
AngeliquedeS spune:
Laura, ca tratament folosesc Cicalfate de la Avene si Cold Cream pt hidratare.
Cred ca asa am sa fac, il scot pe Pupi sa doarma in curte
Ceska, eu am sa fac vaccinul de la stat, imi e prea frica de Infranix
Nicole, bine ai venit!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Ellenuta spune:
zuzici ..
io-s asa suparata .. n-am caldura, n-am apa calda .. cred ca e o avarie pe undeva .. si nu stiu daca sa-i fac baita lui bitzi ..trebuie sa incalzesc apa si sa pun aeroterma la ea in camera ..
astazi a fost suparata rau bitzi .. a plans mult, nu prea a vrut sa pape, plangea cu tzitzi in gura, tragea partzuri la greu .. si a dormit mai mult ca de obicei .. dr meu nu e in tara si nu stiu ce sa fac .. sa ma ingrijorez?? i*am luat temperatura si nu are .. ce sa fac ..???
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII