*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

honey its done!!

scuze ca nu te-am trecut de ieri. io eram preocupata cu galeria!

ellenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Zuzici scumpe ,despre vaccinuri:nu efectele imediate ale vaccinurilor de la stat tb. sa va sperie ci cele de mai tarziu ale celor private:sistem imunitar slabit,achizitii motrice +psihice intarziate,lipsa concentrarii mai tarziu la gradi ,scoala,incidenta mare de sindrom ADHD-hiperactivitatea sau deficitul de atentie + alte boli mai serioase de atat....Cred ca ati observat ca se scot vaccinuri pt. orice dar copii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi.
Faceti cum credeti ,e alegerea voastra,eu m-am fript destul cu cele private si mi se pare o datorie sa va avertizez.
Am aflat ca schema de vaccin dinainte de anul 1990 ar fi cea mai putin nociva;dar pana aflu eu care e - tb. sa ajung la Bucuresti sa vb. cu dr.,de fapt sotul meu o va face-poate reusiti sa va interesati singurele la dr. de familie mai in varsta.Si inca o data sa nu va sperie efectele secundare de moment;FEBRA de ex.la copii si adulti e indiciu clar ca sist. imunitar functioneaza bine ,ca el exista ...lipsa ei nu spune decat ca ai uun sist. imunitar la pamant sau ca nu prea il mai ai...Din nou nu am inventat eu asta...

Va doresc sa luati cele mai bune decizii pt. puiutii vostri!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Remiclea , am vaut si eu poze cu printesa-e o dulcica si o frumoasa!SA FIE SANATOASA SI SA CREASCA USOR SI FRUMOS!

Ven ,chiar de ce tb, sa stea Markus in casa la sub 0 grade?E alergic la frig ca si Isi A MEA?Ca in cazul asta punem de incuscreala

Pe baiat il va chema Ioan;frumos si simplu opusul Isidorei.Nu mai ca am o mare problema :sunt deja iritata ca oamenii il vor striga Ionut,Nelu,Ionica si altele...Mie im place Ioan si atat,fara nici un diminutiv..Dar parca vad ca patesc ca la Isidora;fiind atat de rar-e in calendar pe 10 Mai-lumea zice ca e din telenovele
si il pronunta Isodora,Isadora -asta nu ma deranjeaza deloc ca de fapt de aici am plecat-Izi dora,Isaura etc...In fine mi-o fac cu mana mea...

GINA , sper din suflet sa te recuperezi repede sa poti avea grija de puiuti ca in baza rudelor.......!

Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Isi, asa e cu febra, o stiu pe pielea mea. Eu nu faceam niciodata temperatura si ma chinuiam cu toate bolile ca nu lupta organismul. Pentru prima data am facut si eu febra dupa ce am inceput tratamentul pt obtinerea unui bebe si am inceput sa lucrez la intarirea sistemului imunitar cu naturiste si homeopate si dupa o tura cu injectii cu aloe vera.

Adryana, super pozele cu Bianca!

LauraD, multumesc pt link-ul cu poze, e frumoasa foc Eleni!

Pupi meu acum doarme dupa o noua criza de o ora de colici, mi-a rupt inima! A adormit infasurat in perna electrica...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Laura eu am dat pe el 260 Ron de la Help net.

Fetele care vreti sa cumparati Infanrix, sunt unele farmacii Helpnet unde il au un pic mai ieftin decat altele, uitati aici: http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMEDIN01

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

angi off .. si noi ne luptam cu colicii .. ce a mai zbierat bitzi ieri .. saracuta nici nu prea a papat! ce fel de perna ai? din aia care se pune la priza? am auzit ca se gasesc la sensiblu niste pernite care se incalzesc la microunde. sunt bune de ceva?? noi pana una alta ne dregem cu feonul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by remiclea

neata fetelor. am tot sta si am privit la poze....toate aveti niste puiuti extraordinari. dar sunt putin suparata. la pozele noastre nu se uita chiar nimeni?sau vi se pare asa de uratica printesa mea?

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Ma uit eu si ma minunez ce printesa mica si frumoasa ai ! E o draguta , sa-ti traiasca ...cum sa ni se para uratica ? Numai ca , din cand in cand , tb sa ne tragi de atentie sa ne zici c-ai pus poze , ca altfel poate nu intram sa ne uitam , in ideea ca le-am mai vazut ...suntem f. multe zuze , f. multi bebei si e greu sa retii care , cand a pus poze , daca le-am vazut sau nu.
Pup pe Ada mica si pe mamica ei si mai asteptam poze

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai care va plimbati copilasii prin parcul IOR - Campia Libertatii - la rondul cu trandafiri ?
Ca azi m-am fatait aproape 2 ore pe acolo si tare m-am plictisit singurica ...poate ne intalnim
Sau in IOR -ul vechi spre Piata Ramnicul Sarat ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by isidora

Zuzici scumpe ,despre vaccinuri:nu efectele imediate ale vaccinurilor de la stat tb. sa va sperie ci cele de mai tarziu ale celor private:sistem imunitar slabit,achizitii motrice +psihice intarziate,lipsa concentrarii mai tarziu la gradi ,scoala,incidenta mare de sindrom ADHD-hiperactivitatea sau deficitul de atentie + alte boli mai serioase de atat....Cred ca ati observat ca se scot vaccinuri pt. orice dar copii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi.
Faceti cum credeti ,e alegerea voastra,eu m-am fript destul cu cele private si mi se pare o datorie sa va avertizez.
Am aflat ca schema de vaccin dinainte de anul 1990 ar fi cea mai putin nociva;dar pana aflu eu care e - tb. sa ajung la Bucuresti sa vb. cu dr.,de fapt sotul meu o va face-poate reusiti sa va interesati singurele la dr. de familie mai in varsta.Si inca o data sa nu va sperie efectele secundare de moment;FEBRA de ex.la copii si adulti e indiciu clar ca sist. imunitar functioneaza bine ,ca el exista ...lipsa ei nu spune decat ca ai uun sist. imunitar la pamant sau ca nu prea il mai ai...Din nou nu am inventat eu asta...

Va doresc sa luati cele mai bune decizii pt. puiutii vostri!

Adina

Eu i-am facut la cel mare Infanrixul si e sanatos tun, nu a facut la viata lui decat o otita usoara si aia din vina mea ca racise un pic, si nu i-am scos mucii cu simt de raspundere ca mi-era mila de el ca urla si asa au migrat la ureche.(P.S. aia a fost singura raceala). In rest crede-ma ca nu a avut nimic si sta afara minim o ora /zi, l-am scos indiferent de vreme, chiar si pe viscol, l-am scos la munte la 2 luni si de atunci cat am putut de des si la munte si la mare.
Eu zic ca nu Infanrixul da imunitate scazuta, cred ca depinde de la copil la copil, depinde de cat timp e alaptat, etc. In plus Infanrixul are valenta impotriva meningitei, ceea ce mi se pare foarte important.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Zuzele , am trimis pe adresa comuna de mail o scurta povestioara foarte emotionanta ...se numeste "Miroase a Dumnezeu" si merita s-o cititi. Eu am plans cand am citit si am vazut imaginile.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput