*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au laudat-o pe eleni!

Gatta, m-ai mai linistit.... are doar doua saptamani si nu stiu exact cat a crescut, cert este ca la hainute inca nu se vede vreo crestere... onca sunt de 'bogdaproste".
Cat despre "boala" cuparatului de haine la nesfarsit.... Am avut-o si eu la dimitris... Cunosc cum este. Iti trebuie, nu-ti trebuie... tu cumperi! Stai sa vezi cum o sa fie cand vei incepe sa cumperi jucarii... Eu am aruncat cred ca mai mult de 10 saci mari cu jucari de la dimitris doar in decurs de vreo 3 ani... Si mai am de aruncat...

Acum, eu sunt tare potolita la acest capitol. I-am cuparat cate ceva, are si de la dimitris, are si de la vara-sa din grecia... Practic, nu prea ii cumpar ei. In schimb, ii cumpar in continuare lui dimitris... mai ales carticele si joculete educative... Nu este iesire la supermarket fara sa-i luam ceva lui dimitris...

Ven, cred ca mi-a scapat mie... de ce trebuie sa stea dragul de markus in casa ??
Doamne, ce greu trebuie sa-ti fie singurica cu flacaii tai!!! Te inteleg perfect.!!! Iar sa tii un baiat de 4-5 ani in casa... este cosmar! Eu il traiesc inca...! Noi nu ne mai intelegem cu dimitris in niciun fel.
Abia astept sa vina vremea calduroasa sa stau cu ei in parc si apoi dupa amiaza sa-i pasez barbatului care sa stea cu ei in parc...

Remiclea, Doamne,. ce prostii poti sa spui despre printesa ta?! Este o MINUNATIE DE FETITA !!! Marturisesc ca sunt 'restanta' la vizionat multe fotografii, coitit multe povesti ale nasterilor... Cred ca de abia din luna a doua imi voi reveni... Acum am vazut fotografiile lui adelina si este asa de dulce ca-ti vine sa o mananci!!! Are ochisorii albastri, nu?!

Lala, doamne ce amintiri mi-ai trezit cu reaciile adverse la vaccinurile gratuite... Dimitris facea tare tare urat mititelul... Ca si andrei, cu febra peste 39, cu plasete ore in sir... Si eu ii voi face lui eleni acum infrarixul de care vorbiti voi.
Cat v-a costat pe voi? Dr. lui eleni mi-a spus de ceva de 2 milioane si ceva...

Angi, ce mare s-a facut pupi scump !!! Nu am mai vazut fotografii cu el de vreo luna... Uitasem ce repede cresc puiutii... Ce bine trebvuie sa te simti vopsita si aranjata! De abia astept sa o pot face si eu... Deocamdata... eleni mananca fooarte des... cam cum facea pupi al tau in ianuarie... toata ziua sta agatata de sanul meu.. Nu vreau sa-i dau nimic altceva si deci nu prea pot pleca de acasa pentru mai mult de o ora....
Astept sa-si regleze si ea mesele si apoi merg si eu la un salon sa ma fac frumoasa...

Shose, desi stiu cum este in primele zile... daca mai intri pe aici... vreau si eu fotografii cu pipetica noastra scumpa. Eu am ratat mesajul tau in care ai pus fotografii....

Angi, uite cateva fotografioi cu eleni. Voi mai pune si altele dar trebuie sa-i mai fac. Si... tot astept sa mai creasca si ea sa o pot imbraca cu chestiile frumoase pe care le are si in care innoata acum...
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2276231359/in/photostream/

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Datele pentru Babee ca sa o treceti si pe ea listutza de mamici.
Asta e mesajul original de la ea trimis pe 17.02.2008:

"Luca Stefan, pui de Babee, a venit pe lume la 00:57, cu 3.8 kg, 51 cm si Apgar 9. Este mancacios si nerabdator sa isi cunoasca fratii."

Multumim,

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

FELICITARI BABEE !!! BINE AI VENIT PE LUME LUCA STEFAN !!! SA FII SANATOS SI CUMINTE!!!

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta invitatii frumoase gasesti jos in pasaj la sfantul gheorghe. cat despre aranjat sala .. hm ... noi lucram cu unii agreati de restaurant .. nu-mi place dar asta este.

ALEXIA, ALEXIA, ALEXIA! NASTERE USOARA!

zuzici .. aseara au venit apa si caldura .. si i-am facut baita lui bitzi! azi-noapte a durut-o burtika pe bitzi .. asa mila imi era de ea. si azi dimineata la fel si i-am dat sab simplex. vazand ca tot se stranbge de burtik .. am bagat in functie feonul .. asa i-a placut .. s-a linistit bitizilina!

mitsu, gatta cred ca suferim de aceeasi manie .. noi, toate zuzele .. cu hainutele .. si eu fac la fel .. cumpar de pe unde ma duc si dulapiorukl ei e full !

ven si eva papa de vreo 2 spatamanmi la 2 ore ... n-am ce-i face .. ii dau cand vrea ea!

remiclea nici eu nu am vazut mesajul in care spuneai de pozute. este superba Ada! ce ochisori frumosi are, printesa mica!

angi ce mamica sexi esti!! iti sta super bine! abia astept sa ma vopsesc si eu! si vreau sa ma deschid la par .. sa ma fac mai blonda!

CREATAAAA, IRINUKAAAAA pe unde sunteti fetele??

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura eu am dat pe el 260 Ron de la Help net.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

buna ziua, fetelor..
am si eu cateva intrebari:
1 - micutei mele i-au iesit pe fata niste bubite, asa, ca niste cosuri, cu varf alb....de la ce sa fie?numai pe fata, pe corp nu are...a mai patit cineva?
2 - vad ca mai toti copii au cate doua nume..oare cand o fi mare,Bianca o sa ma acuze pe mine si pe taica-su ca nu i-am pus si noi doua nume???
Mai vroiam sa intreb ceva, dar a inceput pitica sa scanceasca si mi s-a topit creierul.....cred ca o sa revin...daca m-o mai lasa micutza.....
Va pup..
aaa..si am mai pus cateva poze, daca vreti sa ne mai vedeti....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai Adriana, da zau ca e tanar si frumos rau tati al vostru, si tu la fel - cati ani aveti voi? imi place cand parintii sunt tineri, o sa fiti niste prieteni pt. frumusica de Bianca, care sunt sigura ca nu se va supara pt. ca are numai un prenume

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

adryana si bitzi a mea a avut .. dr mi-a spus ca este o foliculita .. i-am dat cu ser fiziologic si cu putin bepanthen .. dar nu pe langa ochisori!

nu cred ca fetita o sa va reproseze ca nu i-ati pus doua nume dar poate era bine sa aiba si un nume de sfant .. am si eu asa un fix ..

biencuta ta este o scumpika. ce plangea ea la infasat!!

apropo de infasat .. voi pana la cate luni ati infasat bebelusii? eu de aseara nu o mai infas .. se mai sperie ea de manute dar nu vreau s*o mai infas .. se invata fata sperioasa dupa aia ..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Multumim mamicilor (Irina si Laura) pentru primire si pupam toti bebeii.

Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

ellenuta sunt!

m-am uitat logata pe contul comun caci am mai facut modificari in listutze. am mai trecut mamici .. daca mai recuperati ceva, pls, dati-mi PM .. mai stiti pe unde ne anunta rlc_snador?? am pierdut-o .. si mi-e sa nu se supere ca nu am trecut-o. si mai erau cateva mamici ..

daca le gasiti in capitolele trecute, va rog mult sa le aduceti la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ma poti trece si pe mine... cu nasterea indusa ...maine.
Asa, sa fiu si eu o zi .. pe listuta speciala. :))

Pupicei.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput