*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

neata si de la noi!!!

Remiclea, eu am vazut pozici cu Ada mica dar neuronu meu blond a uitat sa mentioneze atunci cand am insirat lista cu bebici vizionati Sunt mortale pozele in care sunteti amandoua!!!

Multumim de aprecieri, asa este, nu imi vine sa cred ce repede creste Pupi, creste mai ales in lungime si deja de vreo 2 zile nu isi mai tine piciorusele ghemotocite, le tine bat si asa e de lunguts ca abia il tin Aseara a avut o criza de colici care am crezut ca nu se mai termina, eram prastie, deja nici nu mai aveam puterea sa vb cu el, doar il tineam si ma plimbam cu el prin casa si il lasam sa urle. pe urma a dormit saracutul 4 ore!

Mitsule, culoarea mea natrala la par e asta: http://family.webshots.com/photo/2044708800065968642tNeQxT e o poza facuta in vara anului 2000, dupa cum vezi nu sunt blondutsa deloc dar avand tenul si ochii f deschisi merge si la blond ca nu e contrastul mare sa deranjeze. bineinteles ca o sa imi spuneti ca imi statea mai bine asa cum imi spune toata lumea dar eu ma simt mai EU asa cum sunt acum, blonda. In sarcina mi-am lasat parul meu natural si mi-am facut suvite pe el si acum am vrut sa imi acopar radacinile negre crescute de-o palma. m-au vopsit la coafor cu vopseaua lor, un L'oreal si coafeza a notat cu ce vopsea m-a facut ca sa stim data viitoare pt ca prea mult mi-a placut cum sm iesit. A, si culoarea e obtinuta numai din vopsea, fara decolorare, pe parul natural prinde, dar pe parul vopsit inchis tb musai decolorare.

Gatta, ai grija cu alaptarea ca metoda contraceptiva, eu stiu cel putin 2 puiuti care au aparut la 3 luni de la nasterea fratiorilor lor fara ca mama sa fi avut menstruatie pt ca treaba sta exact asa cum au spus Ven si Lala, fara ovulatie nu are cum sa existe prima menstruatie...

Miri, spune-mi te rog si mie cum faci dresajul!

Vreau si eu sa vad poze cu printese de Shose si Laura D!!!

LaLa20, ce mai faci? sunteti ok?

Alexia, GOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

Mai voiam sa mai scriu dar am uitat ce...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata la toate fetele,

Simona (Gatta),

Ontrebai unde am facut toate "chestiunile " de botez; eu n-am facut invitatii scrise - am doar 20 de pers. invitate si n-a fost nevoie de invitatii.

Cat priveste trusoul, eu i-am cumparat costumul de botez (un fel de rochita mai scurta cu pantalonasi), am si ciorapei, si sac de scos afara (l-am comandat la Quelle) si imi da nasa bani pe ele.

Nasa o sa cumpere doar costumul in care o scoate a doua seara dupa baie. Si tot nasii o sa faca lumanarea si o sa plateasca preotul.

Buburuza mea este tot caraita; cand maraie, cand zbiara; parca o doare ceva si eu nu-mi dau seama ce

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Angelique,
cum de la stat? aici in Germania nu stiu daca da statul vaccinul (o sa intreb) si poate imi spui cum se cheama vaccinul "sponsorizat" de stat in RO? Multumesc!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska,

Referitor la vaccinul gratuit, nu stiu cum se cheama, dar ce stiu este ca bb se inteapa de 2 ori plus ca vaccinul pt polio este separa si se da pe gura.

In plus, am tot auzit, de la mamici, ca apar reactii (nu grave, doar febra si agitatie la bb).

PS. Scuze ca m-am bagat

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Angelique,
cum de la stat? aici in Germania nu stiu daca da statul vaccinul (o sa intreb) si poate imi spui cum se cheama vaccinul "sponsorizat" de stat in RO? Multumesc!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Nu stiu... Poate stie Alina 023 ca ea a facut vaccinul de 2 luni (nu stiu care)

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu cred ca are un nume vaccinul de la stat . E cunoscut sub titulatura " diteper" dar asta vine de la : DTP . Pe langa asta contine la 2 luni : +/-BCG , HepB si picaturi orale VPOT .

Cel cumparat , hexa are 7 valente in care VPOT este inclus plus valenta contra meningitei.

Eu i-am facut lui Bogdan pana la un an vaccinul de la stat si mereu a avut reactii urate : febra peste 39, agitatie, voma si uneori bubite. La un an am optat si la el pe variantele cumparate si a fost muuuult mai bine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Lala_D

Eu stiu ca are doar 6 valente; BCG se face doar in maternitate.

Eu, cand i l-am facut buburuzei, a fost "hexa" si n-a avut BCG in el.

Iar la 4 luni are doar 5 valente (fara AHB; "hexa" i-l mai fac la 6luni)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Lala_D

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

cel de stat are BCG de aceia am scris + - ( in carnetul lui Bogdan e facut si la 2 luni si la 6 ) si da ai dreptate am tastat gresit , hexa are 6 valente

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by ginnette

Lala_D

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

cel de stat are BCG de aceia am scris + - ( in carnetul lui Bogdan e facut si la 2 luni si la 6 ) si da ai dreptate am tastat gresit , hexa are 6 valente

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Aha, acum am inteles de unde "+/-" (ametita )

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Datele pentru Babee ca sa o treceti si pe ea listutza de mamici.
Asta e mesajul original de la ea trimis pe 17.02.2008:

"Luca Stefan, pui de Babee, a venit pe lume la 00:57, cu 3.8 kg, 51 cm si Apgar 9. Este mancacios si nerabdator sa isi cunoasca fratii."

Multumim,

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput