Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 16
kid2003 spune:
Felicic, iti tin pumnii...as veni si eu azi dar nu am apucat sa imi fac programare...Du-te, ca dr Iosup si Tutunaru pun mereu vorbe bune unul la altul, asa ca venind recomandarea de la el, te va primi sigur (oricum te-ar primi, nu am auzit sa refuze pe nimeni, nici macar in luni avansate). Sa nu te sperii daca il vezi mai morocanos asa, fii pregatita cu intrebarile si iti va raspunde. Daca nu ii pui intrebari, nu vorbeste el neintrebat prea mult Te pup! Si ai incredere ca esti pe maini bune!
bb2
magghyc spune:
Buna,
eu sunt data total peste cap - am a amica careia i-a iesit amniocenteza prost, am trimis-o la Tutunaru, a repetat amniocenteza - de fapt Tutunaru i-a facut o porcedura mai speciala, i-a extras sange din cordonul ombilical, am inteles ca le-au venit rezultatele si ca sunt proaste - cred ca bebe are sindrom Down , asa ca au decis sa intrerupa sarcina.
M-a afectat f mult cand am auzit - o inteleg, dar ma doare sufletul...mi-am dorit tare tare mult sa iasa altfel.
In fine, revenind la subiecte mai vesele - vineri face fiumiu 2 ani. yupii!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
monicabo spune:
Magg, ce mai faci, cum iti mai merge?
Fetele care merg la T, totul in ordine?
Eu ma apropii cu pasi repezi de prima morfofetala la dr Iosup... Am asa niste emotii.....
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 13+
monicabo spune:
Si la multi ani pt Nic!!
Sa-ti traiacas si sa fie sanatos! CUm ati petrecut?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 13+
ellis spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Buna,
eu sunt data total peste cap - am a amica careia i-a iesit amniocenteza prost, am trimis-o la Tutunaru, a repetat amniocenteza - de fapt Tutunaru i-a facut o porcedura mai speciala, i-a extras sange din cordonul ombilical, am inteles ca le-au venit rezultatele si ca sunt proaste - cred ca bebe are sindrom Down , asa ca au decis sa intrerupa sarcina.
M-a afectat f mult cand am auzit - o inteleg, dar ma doare sufletul...mi-am dorit tare tare mult sa iasa altfel.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
hai ca mai scriu si eu, cand ma lasa picea...offf f grea decizia cu avortul; mie imi iesise tt prost, am facut amnio cu Tutu, am dus lichidul la genetic lab, a iesit bine, DAR, Doamne Fereste de imi iesea rau vorbisem deja sa plecam la Szeghet sau Viena, ma durea sufletul pt iubita mea pe care mi-o doream de 5 ani. Of, Doamne, grele sunt deciziile astea!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
r33a spune:
Buna fetelor ! Sunt o viitoare pacienta a dr. Tutunaru ! Marti pe 20-05-2008 sunt programata la dansul pentru o laparoscopie si as dorii sa stiu cati bani sa ii dau dansului si anestezistului .. va rog care a-ti facut cu dansul laparoscopie sa imi spuneti si mie ... anu trecut am mai facut o laparo. la Giulesti cu o alta dr. si am dat 100 euro la dr. si 50 euro la anestezist . Va rog sa imi raspundeti si mie URGENTTT !!
Merci
Eseea spune:
Buna,
Cred ca ar trebui sa intrebi fetele aspirante la bb, la linkul de mai jos, paciente ale lui T. Multe au facut laparoscopie. Bafta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121222&whichpage=5
my baby
magghyc spune:
Buna, Monica,
Bafta la morfofetala!
Eu ar trebui sa ajung la T zilele astea - azi sau maine, pt prima oara in viata mea nu am reusit sa ma programez, cred ca nu prea se pupa programul meu cu al Ramonei...adevarul e ca exact seara cand sunam de obicei am fost numai in sedinte si discutii...
Anyway, de mers tot merg la control caci sunt in 28 de saptamani.
V-am zis ca am fost la Rommedica cu stand si cum erau in jur zeci de ecografe 4D, m-a invitat una sa faca demo cu bebelusa din burtica si m-am ales cu o eco gratis...
Problema e ca mai bine nu o faceam - pt ca doctorita de acolo vroia o chestie de fun, si cand s-a apucat sa imi faca Doppler s-a schimbat la fatza si m-a intrebat daca eu stiu ca sarcina e ok. M-a bufnit rasul, i-am spus ca stiu de IR-uri - conversatie dificila, purtata in engleza, tipa era din japonia, venita ca reperezentanta al unei firme de ecografe ...
In fine, imi spune ca am IR-urile crescute, eu zic in sinea mea, nu zau???..asta aud de la 14 saptamani, deci chiar nu am avut nici o reactie...dar apoi imi spune ca am si notch (ups..) si ca e ceva in neregula cu ritmul cardiac al copilului...
Va dati seama ca paranoica cum is, ca orice gravida, mi-a picat fatza, cat pe ce sa imi las standul de la targ sa plec la T..noroc ca aveam clienti la stand in momentul ala si trebuia sa ma conversez...si dupa vreo juma de ora de discutat pe alte teme, m-am mai calmat si am luat partea logica a lucrurilor - indiferent cat de tare era tipa pe eco, mi se pare putin probabil ca o eco facuta de 'fun" ca sa vada partenerii roamani o mutra de bebe la 4D sa aduca in plus date medicale fatza de 2 morfofetale la Iosup...
Asa ca, am incercat sa imi "sterg" din memorie faza cu Dopplerul si sa consider doar partea cu mutrita lui bebe cu care am ramas pe CD .
Pe Nic l-am sarbatorit la Boboo Jungle, pt ca in 2 camere nu m-am riscat sa fac party. A fost frumos, a primit o gramada de jucarii, i-am facut poze si l-am tuns, gata - avea niste carlionti expandati gen "Michael Jackson". Nu-i mai are, gata , e baietel!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
alinushca spune:
Hello fetele, ce e cu linistea asta pe aici ? ? ?
magghyc bine ca nu s-a aflat printre gravide ca dadeau toate buzna garantat!
monicabp cum a fost?
Care a mai nascut deja cu Tutunaru? Ce parere are dansul despre epiziotomie? De obicei il stiu om citit si documentat. Am citit despre tot felul de studii care arata ca in multe cazuri o ruptura naturala se vindeca mai repede si mai bine decat o taietura, chit ca dr. are mai mult de munca... o sa merg si o sa il intreb personal. Dar mor de curiozitate asa ca va intreb pe voi cum a fost/ ce stiti?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
lumiva88 spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Buna,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara