Dr.TUTUNARU (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by kid2003
Schimbari majore din 2005 nu am vazut (si e de bine ca eu am nascut la 2 saptamani de la renovare, deci nu s-a stricat nimic intre timp).

Stai linistita ca schimbari majore nu au fost nici dupa mareata renovare, ca eu am nascut in 2005 inainte de renovare si anul trecut in mai si mi s-a parut fix la fel!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai mai Teodora, nu speria fata asa tare...Acu' ce sa zic, daca la gineco e baie in camera, e intr-adevar mai bine un pic...Dar in salonul 3 unde a stat prietena mea in weekendul trecut dupa nastere nu era chiar rau. Patul era de fier, da, dar salteaua era ok, 2 paturi in camera (a stat singura ca era weekend si era mai gol), baia era chiar vizavi...stiu ca in alea de 2 paturi stau cezarienele. Am trecut si pe la Giulesti sa imi scot un finutz din maternitate, in noiembrie 2007 si mi s-a parut infinit mai nasol acolo, iar fina a avut rezerva lui Marinescu, cu 2 paturi si baie in camera, totul arata mult mai jalnic decat la Elias.
Sincer, ma interesez si eu de o garsoniera la Elias cand oi naste, deci Ralu, vorbeste cu Tutu, el mi-a promis ca ma ajuta sa inchiriez o garsoniera cu plata...2000 de euroi la CMU mi se pare totusi jecmaneala. Bebe tot acolo doarme...
Stiti ce mi-a zis Tutu cand l-am intrebat la ultima vizita daca vine sa ma "nasca" la Euroclinic? A zis ca vine da'.... sa-mi bag mintile in cap cu chestia asta, ca doar n-oi muri doua nopti in Elias si de banii aia ii iau ceva lui bebe sau imi pun silicoane ma rog, mie mi-ar trebui mai degraba o lipoabsorbtie
Asa ca...m-a linistit definitiv.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magghyc,

Ma bucur din suflet pentru faptul ca IR-urile au scazut si bebe e maricel.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Magg,si mie imi sugerase Tutu.sa intrerup pregnylul dupa ce imi scazusera bine ir.-urile si am avut aceeasi teama,drept urmare am continuat inca 2-3 saptamini parca,iar Tutu a zis ca e o.k.rau nu are ce sa-mi faca!Oricum,ma bucur ca ai raspuns la tratament si si-au micsorat valorile belelele astea de ir-uri.
Eu nu am mai intrat de mult sa scriu dar de citit am tot citit...eu ma pregatesc "sufleteste"de reinceperea serviciului si nu reusesc sa ma obisnuiesc nici macar cu ideea .solutia ar fi sa mai fac un bb.,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Bebe,
si eu ma bucur.
Kid,
si eu ma gandesc cu drag si dor la conditiile de la Elias. Dar daca bebe va fi nascut la termen , nasc acolo. Daca nu, as prefera Giulestiul - sper sa fie de acord si T.
Oana,
Eu am decis sa il intrerup. Desi si sotul imi sugerase sa fac cate mai am in frigider - 3 injectii, sa nu se piarda , dar apoi l-a bufnit rasul, si -a dat seama ca a zis o prostie...motivatia lui era strict materiala...
Sper peste 1 luna cand ma voi duce la T sa nu fiu varza total , cu Ir-uri si placenta...
Azi intr-un final imi voi depune cererea de lucru cu program redus. Am emotii. Stiu ca nu o pot refuza, dar sper sa nu aud comentarii - sunt gravida si ma enervez usor.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravoo Magghyc! Lasa ca o sa fie bine si peste o luna!
Cand se intoarce T. la cabinet? Stie cineva? Oare saptamana viitoare il gasesc? Ca nu am mai fost la control de vreo luna si totusi...mi-e cam jena ca nu m-am mai dus, in plus mi-e dor sa imi vad mazarica la eco. De abia pe 13 mai am eco la Iosup de 23 de sapt. si parca nu mai am rabdare!
Aaah, si Magghyc, nu te mai gandi unde nasti. Normal ca la Elias, ca doar o sa nasti la termen, nici nu te gandi altfel! Ce-i asta?

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Salutare dagele mele
Kid iti dai seama ca si io am vb cu tutu de euroclinic, dar nu vine decat la cezariana, si, fiind primul bb, parca n-as vrea. Daca e musai, cu placere! Dar daca se poate natural, macar vreau sa incerc.. La CMU ma intereseaza doar garsoniera de 100 euro/noapte nu alte servicii de 2000, prefer sa dau spagi, ca oricum nu ajung la suma asta. La euroclinic era altceva...da vb ta, mai bine imi angajez maseuza profesionista si antrenor de fitness sa-mi rezolve depozitele acumulate pe parcursul sarcinii. Lui bb i-am luat deja tot ce-i trebuie
Iar dr. banuiesc ca pe 30 va fi la cabinet, probabil si vineri acum. Iar daca sunt urgente, cred ca vine si in alte zile de sarbatoare, io am mers la un moment dat pe 24 decembrie pt o amarata de monitorizare..
Mag felicitari pt IR-uri. Si sfatul meu e sa profiti de reducerea programului de munca, io am tras ca o fraiera, nu a apreciat nimeni, si m-am ales cu niste contractii de toata frumuseatea, tratamente, plus spaima ca nu ajung la termen. Statuie nu-ti ridica nimeni, tu ai grija doar sa nu te stresezi prea mult si nu te intereseaza pe tine daca le convine sau nu!
PASTE FERICIT!!

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
35+
AMR 5 saptamani !!
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Pupici la burtici si bebici

Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie
Necajite si manjite
Zece oua inrosite.
Un ou alb abia ouat
Cu mirare le-antrebat "
-Ce va este fratioare
Ce va doare?
Nu va ninge
Nu va ploua
Stati gatite-n haina noua
Parca, Dumnezeu ma ierte
N-ati fi oua..." "
-Suntem fierte!"
Zise-un ou rotund si frez
Langa pasca cu orez.
Si schimbandu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
"- Pan' la urma tot nu scap"
"- Ne gateste de parada"
"- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvarle coaja-n strada"
"- Ce rusine!
Ce dezastru!
Preferam sa fiu omlet"
"- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru"
"- Si eu unul violet"
"- Eu mai bine-ar fi sa tac.
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!"

Mirella 16s
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ADEVARAT A INVIAT!

kid2003
ma bucur ca te-am gasit aici, eu sunt tot de la odiseea de sept-oct si sfaturile tale mi se par intotdeauna pertinente si la obiect!
uite pot sa-ti raspund eu, miercuri la 14.30 dr.Tutunaru este la cabinet. Eu am fost vineri, pe 25 la eco la Iosup si i-am spus ca vreau sa schimb medicul si mi-a spus sa vin miercuri cu eco ca va "pune o vb buna" la Tutunaru sa ma preia si pe mine. Eu sunt Toma Necredinciosul de cand ma stiu, mi-a placut mult de tot de DRA mea, dar m-a dezamagit profund. Este si o buna ecografista, am facut eco la Polisano, cu aparat performant, marti pe 22 aprilie si uite rezultatele CRL:6.54, COL DE 2.6 CM PLIU NUCAL 2.6MM 2 FIBROAME
LA IOSUP vineri, dupa 3 zile, CRL 8.64, COL 3.65cm PLIU NUCAL 1.7MM 3 FIBROAME

Diferentele sunt mari si nu mai am incredere, preturile sunt aceleasi, asa ca daca va vrea sa ma preia si pe mine, ma inscriu in "Clanul Tutunareselor"

Vasile
14+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici!

N-am scris de-un secol ( juma de an) pe subiect..ma bucur ca l-am regasit activ.
Am si eu o propunere..(ca tot se apropie termenul final la depunerea fiselor de Impozit pe Venitul Global)
.
Se poate sa posteze cineva datele complete ale Fundatiei lu'TUTU , pe prima pagina a subiectului? ( Madau, te rog, pe tine te recunosc la lider...)
Astfel, cine vrea sa-si dea 2 % din impozit, gaseste datele cu usurinta!

Mergi la inceput