Dr.TUTUNARU (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumiva88 spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Buna,
eu sunt data total peste cap - am a amica careia i-a iesit amniocenteza prost, am trimis-o la Tutunaru, a repetat amniocenteza - de fapt Tutunaru i-a facut o porcedura mai speciala, i-a extras sange din cordonul ombilical, am inteles ca le-au venit rezultatele si ca sunt proaste - cred ca bebe are sindrom Down , asa ca au decis sa intrerupa sarcina.
M-a afectat f mult cand am auzit - o inteleg, dar ma doare sufletul...mi-am dorit tare tare mult sa iasa altfel.

In fine, revenind la subiecte mai vesele - vineri face fiumiu 2 ani. yupii!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Buna fetelor, sunt Vanda si sunt si eu o pacienta a dr. T, am 7 saptamani si 40 de ani si am si o intrebare pentru magghyc -prietenei tale i-a iesit si triplul test negativ sau a hotarat ea sa faca amniocenteza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Bine ca ati readus subiectul mai in fata, ca uite, din lipsa de timp, am uitat sa mai scriu pe aici.
Am fost atunci la morfofetala, totul in regula cu bebe este tot o fetita, deci o sora mai mica pt Andreea...
Acum sunt in sapt 16-17...
Referitor la epiziotomie, el stiu ca face o epiziotomie mica, pt a elimina riscul de a te "rupe" aiurea. Deci si eu la prima nastere am avut... dar s-a vindecat repede si nu am probleme.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 16+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

lumiva88 si eu aveam 40 ani anul trecut cand am nascut.Dr.mi-a spus ca ar fi bine sa o fac datorita varstei si a unor antecedente pe care le-am avut.Nu am facut triplu test ,pentru ca era un stres inutil.Datorita varstei erau mari sanse sa iasa pozitiv,asa ca am trecut direct la amniocenteza,care a iesit foarte buna,dealtfel am o domnisoara superba acum .

Deocamdata trebuie sa treci de etapa analizelor,a morfologiei fetale,si probabil pe la 16-17 saptamani o sa discutati despre asta in mod sigur.
Iti doresc sanatate multa si tie si bebeului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumiva88 spune:

Iti multumesc frumos mihaela_ce pentru raspuns, m-ai linistit, chiar eram un pic ingrijorata deoarece am citit o gramada despre acest subiect si parerile erau impartite (dar erau mai mult negative), de felul meu nu ma panichez usor dar totusi aici nu mai este vorba doar de mine...trebuie sa tin cont de bebe in primul rand.
Inca o data iti multumesc si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alinushca,
Ba eu la anul daca imi aduc aminte o sa pun info ca la Rommedica se poate face eco...erau oricum destule gravide pe acolo, deci cred ca lumea a mai aflat de asta...plus ca nu numai gravide, se faceau tot felul de ecografii...

Lumiva88,
Da, ii iesise Triplul test prost amicei mele, dar ea are 27 de ani...adica de asta a facut intai triplu test si nu direct amnio...
In cazul tau si eu as face amniocenteza direct..sau..cum vrei tu, sunt persoane care nu fac nici triplu test nici amniocenteza pentru ca nu vor sa renunte la sarcina indiferent daca bebe e ok sau nu..e o decizie personala...Eu iti tin pumnii sa fie bb sanatos si sa ai sarcina usoara!

Monica, felicitari pt bebelina, sa creasca maare si frumoasa!

Nici eu nu am mai scris demult - am o gramada de treaba si mai am si om nou de trainuit inlocul meu. In plus, chiar mi-e din ce in ce mai greu cu greutatea suplimentara, mi se umfla picioarele ingrozitor, dupa ce stau pe scaun la birou ma ridic de parca sunt baba de 80 de ani, tinandu-ma de sale..ce mai, o placere!!!

Maine plec la mare, sper sa imi mai revin si sa nu imi sune telefonul de 80 de ori pe zi.

A..intrebare pt cine a mai nascut la Elias - se socheaza daca duc haine la bebe cu maneca scurta? Ma gadesc ca o sa fie infernal de cald, eu nu i-am luat pustoaicei decat hainute cu maneca scurta, dar nu am idee ce reguli are neonatologia -cat de imbracati ii tin...ma rog, mai e pana la inceput de august dar vroiam sa stiu la ce sa ma astept...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

magghyc, am nascut acum 2 ani , tot la inceputul lui august si am dus hainute cu maneca scurta, e ok, n-au zis nimic;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cool,
m-am linistit, chiar nu vedeam sensul sa ii iau maneca lunga in august...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna dimineatza,

Sunt si eu o fericita tutunica posesoare de burtica de 13 saptamani. A fost putin mai greu pana am ajuns aici, dar DD ne-a auzit rugaciunile si s-a indurat de noi. Daca doriti sa cititi pe scurt povestea mea :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119101&whichpage=15

Abia ieri am descoperit acest topic si am ramas putin dezamagita ca in Maternitata de la Elias nu sunt acelesi conditii ca la Chirurgie (unde am facut eu laparo si am ramas fff impresionata). Oricum, nu cred ca sunt conditiile de la Maternitatea din Sp Judetean Galati unde umbla gandacii prin salon si se pune tifon pe canitza (cu smaltul sarit) de lapte a copilului ca sa nu cada gandacii in ea.

Si mai dezamagita am fost cand am auzit ca ar fi paciente care se duc la el pentru ca nu ia bani. Chiar nu m-am gandit la asa ceva. Eu cred ca este un dr extraordinar si ii sunt recunoscatoare ca m-a dus pe drumul cel bun spre implinirea visului de a fi mama si nu am pierdut timpul luand-o pe piste gresite. Faptul ca nu ia bani il face si mai nobil in toata activitatea lui de a ajuta femeile impotriva infertilitatii. Si tocmai de aceea dupa laparo am facut o mica donatie, precum si 2% din impozitul nostru (si al sotului meu) fundatiei AD VALOREM.

Pe 12 iunie (14 s si 5 zile) am programare la dr Iosup pentru eco morfologica. Tutu nu mi-a spus, dar trebuie sa fac si TT in aceeasi zi? Daca da ar trebui sa-mi fac programare?

Pupici !!!

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by machus

Buna dimineatza,

Pe 12 iunie (14 s si 5 zile) am programare la dr Iosup pentru eco morfologica. Tutu nu mi-a spus, dar trebuie sa fac si TT in aceeasi zi? Daca da ar trebui sa-mi fac programare?

Pupici !!!

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Cu ecografia de la Iosup daca ai timp si rabdare intri si la Tutu sa o vada si probabil ca iti va spune atunci de triplul test.Daca nu poti sa-l astepti imediat dupa Iosup,te duci la GeneticLab in ziua ecografiei sau cel tarziu a doua zi si faci triplul test.Nu trebuie programare dar suna la ei ca sa afli exact programul ca nu il stiu exact.Bafta!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

E vreo mamica pe aici care a nascut cu Tutu prin cezariana pt ca asa a dorit ea,deci fara sa aiba vreo indicatie anume pt cezariana?Am vreo sansa sa nasc cu Tutu prin cezariana doar pt ca asta e dorinta mea?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput