Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Leditia spune:
Fetelor,dr.T spune sa faci dublu test si triplu test la toate pacientele?Sunt in dubiu cu astea,din cauza rezultatelor fals pozitive si cu amniocenteza chiar mi-e teama caci sansa de a avea un avort spontan e destul de mare..
Mersi frumos.
PS:am fost pacienta dumnealui,acum din pacate avand sarcina cu risc nu mai pot merge atatia km,desi as fi fost tare fericita sa merg la el in continuare..
POZE
my baby
8+
madau spune:
quote:Nu cred
Originally posted by musettepink
E vreo mamica pe aici care a nascut cu Tutu prin cezariana pt ca asa a dorit ea,deci fara sa aiba vreo indicatie anume pt cezariana?Am vreo sansa sa nasc cu Tutu prin cezariana doar pt ca asta e dorinta mea?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
musettepink spune:
Madau oopss,totusi eu inca mai sper,vorba aia speranta moare ultima!
25+LUCA
machus spune:
Multumesc MusettePink.
Aveti cunostinta daca se poate sa faci TT fara sa ai rezultatul la eco? Eu am programare la 3 la dr Iosup si as vrea sa ma intorc acasa in aceeasi zi.. vreau cam multe.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
musettepink spune:
Machus nu se poate TT fara ecografie.Adica am auzit ca in unele locuri se practica dar iti va iesi un rezultat cu risc mare si care din star va fii gresit.Ideea este ca cei de la Geneticlab noteaza dimensiunile lui bebe si apoi fac recoltarea de sange si amandoua corelate dau un rezultat corect.Sunt mai mult ca sigura ca daca faci TT fara sa tina cont de masurile de la eco iti va iesi ca bebele are risc mare de nu stiu ce.Dar poti merge la gentic dupa ce termini la Iosup ca din cate imi amintesc recolteaza pana la vreo 19.30-20.00.Bafta!
25+LUCA
machus spune:
Multumesc mult Musette. Chiar nu stiam exact legatura dintre eco si TT.
tanima_i2002 spune:
Eu am avut programare la eco morfologica seara la 7 si am recoltat sange dimineata ptr TT si am treimis o copie prin mail dupa eco la geneticlab. Le-am cerut adresa, am discutat modul in care pot trimite rezultatele, am pozat hartia de la eco si am trimis ca fisier atasat pozele. A fost ok.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
machus spune:
Multumesc Tanima
Ar fi super daca s-ar putea asa. Am sa sun la ei si sa le propun acest lucru. Mi-ar veni mult mai usor.
erika.maria spune:
bv tutunici........sarcini cat mai usoare si bb-ii sanatosi
ati facut alegrea buna mergand pe mana dl dr Tutunaru...
va poopam mai si bb Erica Maria (6 lunite)
erika.maria spune:
leditia, foarte dragute poze, sarcina usoara si bb papacios..........
mami de erica maria 6 lunite