Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 19
machus spune:
Cand am fost ultima data la cabinet, am vorbit cu o gravidutza care astepta sa intre la Iosup. Nu era tutunica. Si mi-a spus ca ea nu vrea sa nasca la Elias ca acolo iti face cezariana, ca sa scape de tine ca nu au locuri in spital si ea dorea sa nasca natural; si eu chiar eram derutata, ca si eu, daca se poate, vreau sa nasc tot natural.
Din cate citesc eu aici, e chiar invers; trebuie aprobari si rasaprobari pentru cezariana.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
monicabo spune:
Da, intr-adevar, al Elias e mai greu cu cezarienele, trebuie aprobari, trebuie sa existe motive serioase...
Tutunaru nu e adeptul cezarienei la cerere.
in legatura cu TT, da, este necesara si eco.
Trebuie sa-ti ia sange repede dupa eco de la Iosup.
Si poti face schema tanimei, recoltata dimineata, si trimiti apoi copie pe mail dupa buletinul ecografic.
Leditia, te-ai mai citit pe aici, tu mai ai un copil? Inteleg ca ai fost pacienta dlui dr... Sarcina usoara!
Magghyc, tu ce mai faci, cum te mai simti? Cand trebuie sa nasti?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 16+ Ana Maria
Leditia spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Da, intr-adevar, al Elias e mai greu cu cezarienele, trebuie aprobari, trebuie sa existe motive serioase...
Tutunaru nu e adeptul cezarienei la cerere.
in legatura cu TT, da, este necesara si eco.
Trebuie sa-ti ia sange repede dupa eco de la Iosup.
Si poti face schema tanimei, recoltata dimineata, si trimiti apoi copie pe mail dupa buletinul ecografic.
Leditia, te-ai mai citit pe aici, tu mai ai un copil? Inteleg ca ai fost pacienta dlui dr... Sarcina usoara!
Magghyc, tu ce mai faci, cum te mai simti? Cand trebuie sa nasti?
si 16+ Ana Maria
nu mai am copii.Am pierdut 3 sarcini,am fost pacienta lui pana nu demult,dar distanta m-a obligat sa-mi gas un dr aici mai ales ca sunt insarcinata si in caz de ceva pana as ajunge in Buc....
Ii urmez trat si sincer as fi vrut sa ajung pe la el,dar sa vedem.Momentan,astept sa trec de primul trim...si apoi om vedea.
POZE
my baby
8+
monicabo spune:
Am inteles.
Iti doresc sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti de data asta!
Iti doresc din suflet.
si 16+ Ana Maria
musettepink spune:
Monicabo ti-am citi povestea sarcinii si a nasterii fetitei tale!Sa-ti traiasca,esti o curajoasa ca ai nascut natural.Din ce ai povestit tu nu e chiar horror nasterea naturala dar mie mi-e frica,prefer cezariana dar trebuie sa-l conving pe domnul dr.Si vad ca nimeni de aici nu a nascut prin cezariana la cerere si asta ma sperie si mai tare!Inteleg ca esti insarcinata din nou?Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+LUCA
lumiva88 spune:
Iti multumesc pentru raspuns, cred ca o sa fac amniocenteza pentru siguranta, sper sa fie totul ok.
Mai am o intrebare la voi - aveti idee pe unde s emai gaseste Pregnyl, deoarece il am in tratament si pe la farmacii am nimerit ultimele cutii de fiecare data, sper sa nu imi trebuiasca toata sarcina ca nu stiu ce fac.
Va multumesc si va doresc si voua numai sanatate.
9 saptamani
syyylviuta spune:
Mussette, nasc eu prin cezariana cu domnul dr acum pe 12. E la cerere oarecum, in sensul ca eu am dioptrii destul de mari, si l-am intrebat daca pot face cezariana. Mi-a raspuns ca el a nascut natural si cu dioptrii mult mai mari ca ale mele, dar ca ok. Acum sa vedem daca obtine aprobari de sus!
38+ cu Stefan Cristian
ralu_t spune:
salutare fetele
am nascut de curand la elias(15.05) si ma gandeam sa mai aduc si eu cateva info noi.
eu am facut cezariana la cerere,dr. a fost de acord fiindca a fost o sarcina obtinuta cu greu, dar cred ca data viitoare incerc sa nasc natural(tutu a zis ca se poate si dupa ceza)pt ca mi-a fost o ciuda sa vad cat de bine se simteau fetele care nascusera natural dupa.desi pana prin saptamana 34 militam pt nasterea naturala si nu vroiam sa aud altceva, cu cat s-a apropiat termenul, mi-a fost teama de un travaliu interminabil, de posibile probleme cu copilul..
treaba ca la elias se fac multe cezariene ca n-au locuri si vor sa scape de tine imi suna complet aiurea intrucat spitalizarea la cezariana e mai lunga decat la nasterea naturala.sa inteleg ca n-au locuri unde, in salile de nastere??mai mult, toate fetele cu cezariana care au nascut odata cu mine-vreo 8 asa,aveau motive intemeiate...anyway, nastere fara durere nu exista, in noaptea de la terapie intensiva am stat usa-n usa cu sala de nasteri si am auzit 3 nasteri live
cazarea in elias a fost destul de ok, nu a fost nimic gretos, jegos, etc...pana si mancarea parea comestibila-eu n-am mancat ca n-aveam voie. ce e nasol e ca e wc-ul pe hol, ca pt mine cu cezariana sa ma duc pana acolo si sa stau sa dezinfectez, mai ales in prima zi de dupa terapie intensiva, a fost tare rau. partea cea mai rea a fost neonatologia, care pe langa faptul ca mi-a gasit copilul cu hidrocel, platfus, picioare strambe, lipsa de calciu...si lista ar putea continua( copilul nu a avut nimic din toate astea!!!!) m-a deprimat ca de cate ori am mers la alaptat, bebele meu dormea tun, abia indopat de glucoza si lapte praf, iar vacile de asistente de pe acolo imi radeau in nas la propriu ca am venit degeaba, ca data viitoare pot sa nu mai vin-probabil ma vedeau afectata si le amuza suferinta mea. acum povestea mi se pare hilara, dar in momentele alea, imediat dupa nastere, cu hormoni, dureri, nesomn-am stat o noapte in travaliu inainte de cezariana- mi s-a parut groaznic,imi venea sa le bat, ma gandeam ca nu mi se vor desfunda canalele, ca nu o sa am lapte, ca bebe n-o sa mai suga ca se obisnuieste cu biberon, tot felul de panici de mama incepatoare
va sfatuiesc prieteneste sa sariti peste masa de la 12 noaptea si sa va odihniti, lapte praf mananca oricum, eu m-am dus foarte constiincioasa, evident ma duceam degeaba-sau nu chiar degeaba, ca mai pupam niste falcutze dulci, dar am ajuns acasa stoarsa ca un burete si credeti-ma ca nu-si dorea nimeni sa fie in pielea lui barbata-miu saracu
la bebei am dus si eu haine cu maneca scurta ca era f cald si a fost ok.sunt asistente care nu-i imbraca si daca le duci haine, ii tin infasati.
asistentele de la terapie intensiva au fost f f dragute, alea de pe salon, in functie de toane, nu erau toate asa dragutze, chiar daca dadeai spagi. greu cu intratul la vizite, dar nu imposibil, iar spaga merge minunat la neonatologie, iti scot copilul de cate ori ceri sa-l arate si lu' bunicu, si lu' nasu, si oricui doreste sa-l vada.
va doresc succes, nasteri si recuperari rapide, si mai ales copii sanatosi!
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
magghyc spune:
Ralu,
Sa iti traiasca, uite ca a trecut si asta!
Te rog eu mult de tot cand mai ai un minutel scrie daca ai avut nevoie de ceva mai deosebit la tine - adica in afara de pampersi, servetele, vata, bepanthen - cam ce se mai cere? Eu vreau sa iau minimul de bagaj, sau mai bine szi sa imi pregatesc minimul de bagaj si restul..om vedea.
Oricum o sa vina sotul de 5 ori pe zi la mine , so..
In cate s ai facut ceza? E obligatorie intrarea in travaliu?
Monica,
sunt in 31 de saptamani. Incep oarecum sa ma pregatesc psihic, desi sper sa nu nasc prea curand.
Eu am primit indicatie clara de ceza de la oftalmolog (la prima sarcina, acum sincer nu stiu daca s-a schimbat ceva sau mai am nevoie...). Dar mi-a dat el, oftalmologul hartie cum ca nu pot naste natural - din proprie initiativa, prectic eram la un control de rutina. Cred ca o altfel de varianta il disculpa pe dr. cu care nasti- adica ca sa nu ajungi la aprobari de sus la Elias, nu ar fi mai bine sa gasesti un oftalmolog dragutz???
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
machus spune:
Ralu_t, felicitari si sa iti traiasca minunea !!!
Si mie mi s-a parut ciudat cand mi-a spus tipa respectiva povestea cu cezarienele "automate" la Elias; nici nu am putut sa contraargumentez ca nu aveam idee. Eu eram speriata, aveam emotii si asteptam nerabdatoare sa vad samburelul, habar nu aveam si nici nu ma gandeam eu inca la nastere...
Pupici !!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png