*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 20
christina-m spune:
Salutare!
Va eram datoare cu niste date: ora nasterii lui Mihnea - 12.15, data nasterii mele - 03.07.1981.
Gina M insanatosire grabnica si putere multa. Chiar esti de admirat cu 3 copii mici acasa. Eu l-am tinut o sapt acasa de la gradi pe Matei din cauza de muci si am crezut ca o iau razna cu doi.
A fost si la noi dr la controlsi suntem bine, 5.200 gr si 57 cm la 5 sapt, deci a luat 1.700 kg in 4 sapt si cateva zile.
Singura problema sunt niste mucisori care nu curg si dr zice ca sunt de la aerul prea uscat, asa ca tot bagam ser in nas.
Ellenuta spune:
RLC_SANDOR, SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
GO HONEY GO! GO HONEY GO!
eu am inceput galeria de pe acum .. si camera lui andrew este superba!
zuzelor .. care e treaba cu reeducarea?? lamuriti-ma, pls, si pe mine ... bebele meu tot program haotic are .. sper sa ne reglam cand mai crestem putin .. acum suntem mici si pitici ..
miri .. si eu abia astept reluarea "ostilitatilor" .. sunt foarte curioasa cum va fi dupa atata timp .. eu mi-am pus AMR ..abia astept sa merg la dr si sa ne dea unda verde ..asta va fi la inceputul lui martie .. mai am ceva de asteptat.
gina te admir pentru puterea ta!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ancadragoman spune:
Elena acum este normal sa aiba un program haotic ,mai incolo si-l face singura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
numeioana spune:
Fetelooor, am intrat in linie dreapta! Maine mergem si noi la spital si sa speram ca ne opreste ca sa ma intalnesc cu iubirea mea, David!!
Sa-mi tineti pumnii! Pupici!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aurel_cris spune:
ELLENUTA sa dea DD sa am si eu o bucalata frumusica ca a ta.
LALA_D multumesc mult.
RLC_SANDOR sa iti traiasca fetita.
HONEY nastere usoara joisi eu merg in aceeasi zi la dr. sa vorbim de inducere daca nu se hotaraste dumneaiei sa iasa.
ELIZA nastere usoara
ALEXIA nastere usoara si tie iubita
la toate si la toti ingerasi
39+Bianca Maria
http://good-times.webshots.com/photo/2415648630103063595lAVpcw
stancutza spune:
Buna zuzici,
eu am o greutate mica si calda pe piept...e fiica-mea, care doarme dupa o criza de sughitat . Ma uit la ea, gurita e deschisa si are forma florii de Gura-leului. Bobocelul mamii!
Ei, daca ieri ma plangeam de ultimele zile haotice, acum sunt bucuroasa sa va anunt ca mi-am recapatat copilul...ieri si azi-noapte a dormit in reprizele ei obisnuite, de 3-4 ore - si a zambit din nou in somn! Dar mesele si adormitul la san imi iau cam o ora, de fiecare data. miri, se satura Sacha cu o masa de 5 minute? si dupa aia doarme 2-3 ore? oare sunt prea lungi mesele pe care le ia Sofia? - adica 20 minute la fiecare san, cu perioade de supt harnic alternate cu supt lenes / molfaiala?
Miri, felicitari pentru...stii tu ce...abia astept si eu...daca mai astept trei luni se face anu' !!! Eu ma simt foarte apta, dar parca vad ca, in fata "problemei", o sa dau din colt in colt
Intreb si eu dupa Ellenuta ce e cu programul de educare a bebeilor. Pur si simplu pui copilul in pat fara sa mai astepi sa adoarma la san? Ca sa invete sa adoarma singur? Asta ar fi?
Gina, esti de admirat, inca o data! Nu pot sa cred ca te-au lasat balta...tocmai pe tine, care sigur ai grija si esti draguta cu toti! Imi pare rau ca dor operatiile, eu speram ca ti-au facut laparoscopic si ca alea nu dor asa rau...dar tu esti curajoasa, o sa treaca repede!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Mitsu-bishu spune:
Hehe, chiar de program ma gandeam sa va intreb... Si cand intru, ce sa vad, asta va da si voua batai de cap... Si noi tot asa, in principiu la 3 ore, asta daca nu avem chef sa stam atarnati o juma' de zi Mie mi-e ciuda numai pentru ca de luni incep scoala si o sa ii las lapticul meu in pungutze... Si o sa il las pe maini straine... Daca nu o sa ii ajunga? Daca o sa o vrea pe tzitzi? Si o isi cry his lungs out? Ca nimic nu o poate substiui pe tzitzi, nici suzi, nici bibe. Am incercat sa ii dau ceai cu bibe mai demult si nici nu stia sa suga la el si ii facea si greata. Cred ca e prea lunga tetita aia ca regurgita tot ceaiul... Bietul meu puiut, ce putin mai e pana incep grijile si pentru el!
Cat despre dermatita, eu tot nu m-am lamurit care-i aia. Noi avem niste punctulete albe pe fata, initial credeam ca-s cum sunt cosurile la noi, adica moi. Dar am incercat "reteta" Cretei sa il dau cu spirt pe fiecare (desi are 1001 la numar, s-au intins acum si pe barbie, si pe mandibula si pe gatut... are si careva pe spatic...) si am frecat cu betisoare de urechi dar am vazut ca sunt tari. Am si incercat sa sparg unul si este ca un punct de grasime sub piele, nu cedeaza nicicum! Cu baneocin nu ii mai dau, ca e fara rezultat... Adica punctele nu dispar, in schimb se deshidrateaza pielea din jurul lor foarte tare! Deci... Sa iau Atoderm? Ne incadram?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Nour spune:
MIRI_MIK imi cer scuze ca dau buzna asa... dar stiu ca ai postat la un moment dat o tehnica de a scoate gazele la bebe si cum nu mai reusesc sa o gasesc in urma... te-as ruga daca poti sa o rescrii. Iti multumesc mult...
Cel putin pe mine m-ai ajutat tare mult.. am nascut pe 28 ianuarie o fetita mititica si frumoasa de 3.130 kg, 50 cm pe nume de Lulua, si fiind in spital si disperand ca nu am lapte sa ii dau si ca saraca copila nu se hraneste din cauza mea, imi tot aduceam aminte de ce ziceai.. si acum ne alaptam la san fara probleme.... doar cu stresul meu aferent din cand in cand ca nu am destul lapte sa ii dau.
39s+
AMR 6 zile
miri_mik spune:
multumesc fetelor (remiclea si rosli) pentru sfaturi... ma dispera obrajorii lui roshii. ma intreb, oare-l si mananca? eu ii pun crema dimineata si seara. continui cu atodermul ca nu vreau si nu poci sa-mi imaginez cortizon pe mutritsa lui...
numeioana, se incheie maratonul...inca un sprint!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
laura_dimitris spune:
Fetelor, i-am pasat-o pe eleni lui mama sa mai doarma si la ea in brate....... si am venit sa va pun niste fotografii....
M-am prins cum trebuie sa procedez si o sa-i mai fac fotografii.
Felicitari noilor mamici.
Imi pare tare-tare rau dar nu am timp sa citesc din urma...
Cam pe sarite... incerc sa-mi amintesc cate ceva..
Tinna, bine ai revenit acasa !!!!
Am inteles ca joi vine insa bebe de honey !!! Ura !!! Cred ca de abia astepti iubita sa-l bezi pe puiut...!!!
Isidora, la constanta ce se petrece ??? Cand vine bebe ???
fotografiile promise...
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2277022332/
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003