*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 21
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelooor, am intrat in linie dreapta! Maine mergem si noi la spital si sa speram ca ne opreste ca sa ma intalnesc cu iubirea mea, David!!
Sa-mi tineti pumnii! Pupici!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana, tin pumnii si ma rog ca totul sa iasa perfect!!!
Sai ai o nastere usoara si un bebe minunat si sanatos !!!!
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
stancutza spune:
Nour, daca vrei am si eu salvate tehnicile de ragait. spune-mi daca vrei sa ti le trimit eu...sau o asteptam pe Miri!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
grati.ela spune:
Bun venit acasa Tina, mami de doi flacai! Sa fiti sanatosi, sa dormiti bine noaptea, sa papatzi tzitzi la greu si sa cresteti mari (asta nu e si pt mami)!
Fetelor, sunt zombi de somn! Tudor are asa un nerv de ieri...vrea sa stea conectat la tzatza nonstop...refuz asta! Daca la inceput sugea la 3 ore ziua acum s-a fixat pe 2 ore (el ar vrea la o ora jumatate)...noaptea este durere!!! Mi-a stat treaz de la 1.20 la 5 de i-a zapacit si pe Ozi si pe tati...eu nu ma mai plang...
Am si eu ceva nelamuriri:
1. lor le este sete? imi zic uneori ca Tudor poate striga dupa tzatza de sete (efectiv striga...cauta cu boticul tzatza si scoate niste sunete guturale...). I-as da ceai sau apa fiarta si racita...
2. de vreo doua zile face kk portocaliu si cam apos, iar cand isi face treaba parca-s bombe la funduletzul lui. Nu e iritat deloc insa!
3. Cum e cu luatul in greutate? in ultimele doua zile a luat 50gr iar cu o zi inainte luase 80 (cantarit dupa ce facuse kk, pipi, inainte de supt)...nu pot sa ma plang pt ca azi a facut 3 saptamani...la 1 sapt avea 2830gr iar azi are 3450gr...deci cam 260gr pe saptamana.
Iry, ai dat de bine si noua nu ne zici pe unde-l gasim? Eu cred ca ai fugit cu bebe si sotz undeva prin Tenerife!!!!
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Fetelor, i-am pasat-o pe eleni lui mama sa mai doarma si la ea in brate....... si am venit sa va pun niste fotografii....
M-am prins cum trebuie sa procedez si o sa-i mai fac fotografii.
Felicitari noilor mamici.
Imi pare tare-tare rau dar nu am timp sa citesc din urma...
Cam pe sarite... incerc sa-mi amintesc cate ceva..
Tinna, bine ai revenit acasa !!!!
Am inteles ca joi vine insa bebe de honey !!! Ura !!! Cred ca de abia astepti iubita sa-l bezi pe puiut...!!!
Isidora, la constanta ce se petrece ??? Cand vine bebe ???
fotografiile promise...
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2277022332/
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laura ai doi pui superbi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mitsu-bishu spune:
Vai, laura_dimitris, ti-am vazut pozele pe nerasuflate! Foarte reusiti copilasi ai! Ptiu! Sa nu-i deoki! Sa iti traiasca! Si vad ca Eleni de pe acum e o frumusete, parca seamana bine cu Dimitrakis! Si blonda aia buna de langa ei esti tu, nu-mi spune? Hahaha, te vedeam cu o figura mai materna, mai durdulie... Felicitari!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
miri_mik spune:
nemary, nah! ca ai ajuns la vorba mea:))) hihihihi! "ti-am zis eu!" ma bucur ca aveti din nou zile linistite, iar tu ca un mamik constiincios ce esti... nu te mai demoraliza asa de repede, tu esti "seful" in casa, omul cu ratiune, deci...nu ceda asa usor. da sa pup fata! muuuuah!
mitsule, daca e pielea uscata, deshidratata, roshiutsa, si ca smirghelu, te incadrezi la atoderm. dar bubitele albe de care zici tu sunt horomanel. nu le mai bazai cu spirt si cu nimic, eventual cu talc lichid daca gasesti in farmacie, pt acneea lui bebe mai bine s anu intervii. p-orma ce "truda" vorba lui gina, ai avut in capshor sa-i dai ceai cu biberonu lu bebe C. intai invata-l cu biberonul, p-orma cu ceaiul, nu ambele deodata! laptele nu e ceai si ceaiul nu e lapte. si nici nu are nevoie de ceai. nu-ti fa griji, lapticul la punga e perfect pt el! mulge-te intre mese sa cresti un pic productia ca sa fii sigura ca lasi suficient la pungutsa si gata.a, si legat d emama ta, ca n-am apucat sa ma "esprim", asa e cu mamicile care au avut copii acu 20 de ani! parca ai fi citat din maica-mea car emi-a facut capul varza (repet si io ca in balada batranului marinar aceeasi chestie ... blestemul meu) pe aceeasi tema.
nour, ce ma bucur ca dai semne de viata, cu atat mai mult cu cat "te-am bantuit" in spital:) dar fu cu folos. o tehnica speciala de ragaici a descris ceska: tii copilul de la subtiori, in pozitie aproape sezand pe genunchii tai. cu degetele ii sustii capshorul, si nu lasi sa sada efectiv, doar asa de forma. in pozitia asta il sucesti intr-o parte si in alta in jurul propriei axe. cica functioneaza foarte bine!
p-orma, il iei pe bebe, il ridici pe umar, dar un pic lasat peste umar, cam asa, cu stomacelul peste umar. il bati zdravan pe spate, nu mangaia gadilit, sau mangaiat apasat cu podul palmei dinspre fund spre gat.
alta metoda, pui copilul intre genunchii tai, tolanit pe unul dintre ei. cu un brat ii sustii capul (asa pe sub barbita) si cu cealalta il mangai apasat cum ti-am explicat mai sus. ca sa vezi pozitia, uita-te la pozele mele, ultimele doua pagini din album. sacha a adormit acolo la mine pe genunchi. (www. webshots. com/user/mirimik)
irinouka? creata? doc? angeli? ven? alina?micsunel?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
grati.ela spune:
Laura, Eleni este minunata iar cu Dimitri face un duo perfect! Sa-ti traiasca minunile!!!!
Mitsu, cu punctuletzele albe stai linistita...Tudor are pe nasuc, pe langa nari inca din maternitate...dispar singure (imi amintesc ca si Ozi a avut). I-a aparut ulterior si sub spranceana dar acum deabia se mai vede. Tudor s-a capacit cu niste punctuletze rosii...au trecut cu ulei...la noi merge faza cu uleiul fiert si racit!
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ancadragoman spune:
Ioana ,nastere usoara
Stancutza 20 de min la fiecare san nu este mult ,la inceput Maria manca cate o ora si jumatate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
miri_mik spune:
laura_d, am vazut fix 4 poze! din care prima m-a;marcat: ochii lui dimitriakis si gurita suparata a lui eleni! mai... jos palaria! asacopii, sa te pui samai faci, ca-i faci bine!
grati.ela: 1. le e sete, dar nu le trebuie nici ceai nici apa fiarta! daca cere san, da-i san! ca de aia se numeste alaptat. tu refuza... si el o sa urle din toti rarunchii si p-orma o sa spui ca nu ii ajunge laptele, nu e bun, nu se satura... si pac, formula lu peshte!
2. daca cere cum cere, cere pen'ca arenevoie si tre sa-si creasca productia de lapte singur. ai icnreder ein el si in mama natura!
3. caca auriu moale cu grauncioare e normal, perfect normal. si partsurile sunt si ele normale. fac parte din colicile aferente. mai incolo o sa geama cate o ora, doua pana scoate unul pt ca intestinele se lungesc si dureaza pana ies.
4. nu-l cantari in fiecare zi ca faci o obsesie! o data pe saptamana, intotdeauna la aceeasi ora si in aceleasi conditii: de ex, seara inainte de baie, vinerea. conteaza media, nu cat ia sau nu ia pe zi. pt ca daca faci treaba asta vei vedea c ain unele zile chiar poate sa scada, sa stagneze, sau sa ia foarte mult. repet, media conteaza:)
imi pare rau pentru ozi si pt sotul tau. pt tine, ce sa zic, soarta mamicii. rabdarica, trece si asta in curand. la 3 luni o sa te amuzi d enoptile nedormite:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
darene spune:
Miri multumesc pt raspuns.
Mitsu pentru ca te-ai gandit la mine.
Grati_ela laptele de mama tine si de sete.Probabil e la palierul de 3 sapt,cand are nevoie de mai mult laptic,de ce sa refuzi sa-l lasi la tzatza cand vrea el?
Pupici.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007