*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ceska la multe lunute ! E un frumos Benji

aurel_cris nastere usoara

ginnette v-ati facut mari . Si eu tot infrarix hexa vreau sa ii fac lui Andrei. Mai precis l-am cumparat deja, il am in frigider iar dupa botezul de pe 1 martie il vom face . Noi vom face poze singurei la botez iar de filmat ...cam toti avem camere astfel incat vor fi mai multe filmari de "amatori".

nemary . O sa treaca si perioada asta grea. Mai prinde fata forta, daca insisti si cu sanul si in cazuri de urgenta cu formula o veti scoate la capat . Nu uita in schimb sa bei ceai de stimulare a lactatiei si poti lua pastilute de Nutrinatal . La mine combinatia asta a facut minuni

Gina esti un monument de forta

Eliza nastere usoara

Honey multa bafta si sa nasti repede si usor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Monicutz scump.... plec de-aici la ora 17:00, Miercuri 20 februarie... O sa raman peste noapte in spital , iar Joi incepe distractia.
A zis doctorul ca de dimineata imi vor pune Pitocina si apoi... asteptam sa vedem cum decurg lucrurile.
Daca ma dilat si bebe nu ramane blocat... mergem asa. Daca nu, intram la cezariana.

Banuiesc ca se poate vorbi la telefon. Oricum, il voi avea si eu pe-al meu si cu siguranta si sotul pe-al lui.

Pup si... sper din suflet sa fie ok.

PS: Nimeni nu ne-a admirat si noua pozicile cu camera lui bebe? <sniff> <sniff>

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40 sapt Andrew - John

Vali

AMR : CAND VREA BEBE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Honey frumoasa camera baiatului . Imi place mult combinatia de culori a peretilor. Sa o stapaneasca sanatos !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Zuzelor, aseara aveam telefonul pe silent si abia acum am vazut urmatorul mesaj, de la rlc_sandor:

"La 20:30 a venit pe lume Sonia Andreea, 3600 grame, nota 9/10. Si suntem bine amandoua."

Bine ai venit, clopotel de Raluca! Sa ai o viata plina de sanatate si belsug! Si bravo, mamico!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Honey si eu am vazut pozucile... faina camera. Chiar i-am aratat si sotului.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

ginnette v-ati facut mari . Si eu tot infrarix hexa vreau sa ii fac lui Andrei. Mai precis l-am cumparat deja, il am in frigider iar dupa botezul de pe 1 martie il vom face . Noi vom face poze singurei la botez iar de filmat ...cam toti avem camere astfel incat vor fi mai multe filmari de "amatori".

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Neata la toate fetele,

Lala_D

Multumim de aprecieri; mai stii cand ziceam ca bebei nostrii sunt printre "uriasii" odiseei? Se pare ca Andrei s-a tinut de cuvant; buburuza mea, insa....
Da' eu sunt foarte fericita (tinand cont c-a fost prematur si mananca NAN1) ca pediatra a spus ca-i merge super.

Referitor la poze, pana la urma asa o sa facem si noi; dar nu cred c-o sa ne iasa ca unui profesionist

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neata feteloruram si noi astazi la multe, multe saptamani bebeilor ANTHONY GABRIEL de an k,
SACHA DIMITRIS de miri mik,
VICTOR MIHAIde doniro si
EDITH ELENA camiedi, ca suntem maaaari, azi facem 6 saptamani
RLC_SANDORFELICITARI PENTRU BEBE SONIA ANDREEA SA VA BUCURATI DE EA!!
GINA -Dumnezeu ne da mereu putere sa trecem peste toate si te-a ajutat iar
HONEYacum ai certitudinea ca, daca pana joi bb ANDREW nu vrea sa vina, va veni joi. nastere usoara. si camera e super

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

remiclea, multumiiiiiiiiiiiiiiiiim! asijderea! noi sarbatorim cu accentuarea dermatitei atopice, voi?

honey, gata, uite, se stie si ziua si ora! s-a terminat chinul:)) dar sa stii ca mai toate am trecut pe final prin insomniile prin care treci si tu.Dupa ce vine andrew pe lume... o sa fii insomniaca fortat:) mai, dar stii ca esti o frumoasa? din "ipostaze" citire... muuuuah!

gina, te admir ca poti fi asa calma si blanda si buna. eu am patit tare multe pocinoguri de la "aproapele" meu ca s amai inghit un comportament ca al cumnatei... pupici pentru nazdravanii tai:)

cam slaba miscarea pe aici. se simte ca se apropie momentelul "scutecelor":)))

rlc_sandor felicitari! sa fie intr-un ceas bun! si sa va bucurati de fetita! sa te refaci repede si sa revii printre noi cu vesti frumoase despre cum papati cu pofta sic resteti mari:)

fetelor, la noi incepe sa se intrezareasca o umbra de program: mananca aproximativ la 3 ore, sa bat in lemn sa nu s e schimbe, peste noapte... dormim...mancatul dureaza proverbialele 5 minute, s-au cam dus colicii...( da doamne!), nu se sacaie nici d ela struguri nici de la cioco. dar...caramel (crema, vorba aia zahar pur... da partsuri multe si greu de scos). ins chimb... odata cu cele 6 saptamani incepe chinul la adormit, peste zi. ca daca adoarme la san e ok, dar singur e de belea... si urla cu program, se invineteste, s ehipoxiaza si dupa ce-si varsa naduful, adoarme, asta daca nu apuca sa se enerveze prea cu foc si trebe musai luat in brate la linistit. dar e bine!

aseara am reluat "ostilitatile" cu barbac-miu... de unde dupa bruno abia asteptam, imi vene sa-l rod pe paine, si el a asteptat 3 luni, acu... mah, am avut un sentiment d emica virginutsa... si numa nu ma dadeam convinsa... sper sa se schimbe situatia ca tare stanjenita ma simteam desi al naibii de dorita... ca ii venea sa ma haleasca pe paine...deh, daca a slabit fata!

imi mai fac o cafea, ca... e ceatsa afara. azi se sta in casa.

roli2, tre sa-l dau cu atoderm pe obrajori si cand ies afara? strat gros? su sa dau cu "coldcream" d-ala de protectie? nu-s prea multe creme pe mocutsa lui?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

MIRIlas' ca trece si afurisita de dermatita. noi ne laudam ca ne educam dupa sfaturile voastre si dormim parca mai mult noaptea. cu colicile, noi am fost niste fericiti. o singura noapte a plans printesa, dar si asta doar pana pe la 1 apoi a dormit dusa. sper sa nu o deochi.
in rest...ne pregatim de botez care va fi pe 9 martie

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri eu il dadeam numai dupa baita seara , ca ziua era canicula de 35 de grade si saracu transpira tot. Da acu iarna, cred ca face bine si cand iesiti, mai ales daca e vant.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput