*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta, Sara este absolut superba!!! Este delicata, deosebita...sa va traiasca!

Fetelor, voi de ce dati suzeta la bebe? Va ajuta cand au colici? Ozi a supt degetul si...a ramas cu obiceiul asta. Tudor se pare ca si-a dobandit naravul cu supt degetelul mare din burtik.

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gratiela.... eu as dori totusi sa cunosc povestea nasterii. Spui ca ai avut probleme din cauza de teama, panica, etc. Exact aceleasi chestii de care sufar si eu.
Ce zici? Daca nu vrei s-o postezi, macar un rezumat pe privat????

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc zuzici,nu exista cuvinte...
de pile sau ceva de genu nu-mi fac probleme,pana si parintii lui sunt de partea mea,inteleg ca e spre binele nepoatei lor...si ei ar fi fost singurii care ar fi avut relatii,dar din fericire stiu ce au la usa si nici nu vor sa mai auda da el...
eu am niste zgarieturi vagi pe gat,o sa merg maine la medicolegal sa vad ce se poate face,o sa-mi sunt prietenii...care ma pot ajuta...si sincer eu vreau sa lupt sa-l decad din drepturile parintesti...pt ca defecte mai are 1000,nu k eu as fi perfecta...dar totusi,el nu merita sa se numeasca tata

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Irinouka, am vazut si eu pozele cu bebicul tau si e scump tare de tot! Iar mie mi se pare ca seamana mai mult cu tine...

,

Tinna 39+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 zile ???

de-abia astept sa iti vad si tie bebelul! ne mai tii mult in suspans? :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irinouka, va pupam si noi dulce. Incerc pe cat posibil sa fiu relaxata, doar ca este tare greu. Acum sunt si putin suparata ca nu am medic de familie pentru bebelina, doctora la care vroiam sa o inscriu a zis ca are f.multi bebelusi si nu ii da voie casa de asigurari sa mai inscrie, dar ca merge luni sa faca decontarea si o sa intrebe. Sper sa rezolvam si problema aceasta.
Alina023 si Gratiela, multa sanatate voua si puiutilor vostri.
Ereena, am vazut ultimele poze ale dodoloatei, ce grasan e…. si foarte legat. La fel si bebe de Irinouka
Simonette, nastere usoara si bebe sanatos.
Lala20, curaj mamico, sigur se va rezolva cu bine si aceasta probleme. Iar eu cred ca tu ai sanse 100% sa pastrezi copilul. Pupici dulci Biencutei.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

voi ati inceput sa le dati bebeilor VIGANTOL? noua ne-au recomandat cei din spital sa-i dam din ziua 14 cate 2 picaturi per os, dar nu prea inteleg cat inseamna asta. si marti implinim si noi 2 saptamani.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Angelique, grati.ela, multumesc de raspunsuri!

grati.ela, d'aia ii dau si eu suzeta, ca sa nu capete prostul obicei sa isi suga degetul. Ca suzeta i-o pot "indeparta" pe la cateva luni, cand uita total de reflexul de supt degetul, da' mainile nu i le pot taia... La noi, insa, nu e asa o problema, ca el, de fapt, NU STIE sa suga degetul... In burtica il sugea, am vazut la echo de atatea ori, dar acum... Cand ii e foame, il prinde mai mult din lateral, daca intelegi si il linge... Nu stie sa il apuce , poate e si ceva genetic, nici eu, nici sora mea nu ne-am supt degetul, iar eu suzeta nu am vrut pana la un an si ceva, cand am vazut-o pe sora-mea... Dar am prietene care au avut problema cu suptu' pana pe la 10 ani!!! Asa ca am zis, preventiv, sa ii dau... Nu mereu o vrea, dar cand il dau cu ulei dupa baie plange de foame si atunci i-o bag in gurita, sa nu ne dea astia afara din bloc!

LaLa, ce sa iti mai spun si eu, ca vad ca ai gandit bine singurica si ti-au spus si fetele... Si eu am avut un prieten violent, pe care l-am iubit enorm si am rabdat vreo 3 luni abuzurile lui... Dar ... Mi-am calcat pe inima si am zis "Gata!" Si nu i-as fi facut un copil nici in ruptul capului, desi il adoram, ca stiam ca violenta e boala care nu se vindeca... Nici cu ajutor profesional, de cele mai multe ori... Chestie care inseamna si recunoasterea si acordul lui, bineinteles! Deci... Cred ca ai luat cea mai buna decizie! Scuza-ma daca exagerez, dar bestiile nu merita privilegiul de a fi tatici!!! si mult curaj in continuare!

Gatta, am vazut-o si eu pe micuta Sara, este o dulceata!!! Are o privire foarte expresiva, deja "comunica" cu restul lumii! Va pupam si sa va traiasca odorashul!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Irinush...ma uitam din nou la pozele cu voi.
Suneti niste frumosi, toti trei.
Insa cea in care Rares doarme pe umarul tau, iar tu te uiti cumva, intr-o parte... imi da fiori. E absolut superba!!!

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - imi pare rau pentru cazatura!Sa ai grija de tine.
Iti urez nastere usoara, un copilas sanatos, cuminte,laptic mult si refacere rapida.

Angeli' - am incercat un *tratament cu ulei de masline,lamie si un supliment de magneziu.Dupa cateva ore bune de somn cand m-am trezit durerea disparuse.Nu stiu exact daca am eliminat pietre(nu am vazut) dar atata am stat pe buda incat am crezut ca mi s-a lipit fundul de 'colacul wc-ului!

Daca mai este cineva pe aici cu aceiasi problema si vrea sa incerce *experienta,pastez mai jos reteta:(eu am mers pe cea de-a 2-a varianta)

1/7/2006: Cyndi from Durham, NC writes, "I have suffered intermittently from kidney stones for nearly 9 years. One was so bad I had to have surgery to remove it. Later, my grandmother was hospitalized with a kidney stone and told me about a home remedy given to her by a nurse and believe me, this really works! Mix 2 oz of olive oil and 2 oz of lemon juice, drink it straight down and follow with a large glass of water at the first sign of stone pain. The stone(s) will pass within 24 hours. I have eliminated at least 8 stones with this remedy and have not gone back to the urologist since I started taking this."
MORE RECIPES
12/30/2007: Bob from Cedar Grove, NJ writes: "Back in 1991 and living in Miami, Florida, I had the most excruciating pain caused by kidney stones and confirmed by medical examination. While the doctors monitored the movement of the stones and contemplated surgery I was keeling over from pain and sweating from d bad feelings.While they took their sweet time, I researched and found the remedy of 3 oz lemon juice, 3 oz virgin olive oil and the added magnesium supplement (a must) to dissolve the stones and then sleep on the right side. In 2 days the pain was gone - no surgery and no stone on the doctors imaging system. No more reoccourence of stones. Happy in New Jersey".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, imi place sara de nu mai pot! superbe pozicile.

grati, suzeta ajuta, le mai distrage atentia de la dureri si le calmeaza reflexul de supt, care ia avant odata cu durerea. nu functioneaza mereu, adica nu e "arma secreta", dar in unele momente iti faci treaba cu ea.

honey, m-a impresionat tare mult ce ai scris. sunt sigura ca ii va fi de mare ajutor lalei. te pup mult.

miri, plimbareti, plimbareti! :-) doamne, ce mult imi doresc sa scot carutul si sa o iau la picior. ana acum, l-am scos pe palugel doar in brate, doar de cateva ori si doar putin timp (max 15 minute). sunt cam fricoasa, bag de seama. mi se pare ca e frig si vant si ca el e cam mic pt conditiile astea. dar saptamana viitoare cred ca reglementez situatia. :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput