*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
Gabrizza, chiar azi ma gandeam la tine daca ai nascut. si eu zic sa-ti faci tampoanele, poate maine-poimaine ne dai de veste ca ai plecat spre spital sa nasti. sigur mai ai putin-putin. Pupam fetele
Mari
de Daria Mariaodiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Fetelor, va iubesc mult de tot!!!!! Simteam nevoia sa va spun asta.
Roli, nu pot sa cred ca se pate asa ceva ce ai povestit tu!! Cum sa dai copilul la tata??? Groaznic! Dar oricum in cazul Lalei nu se pune problema, sunt sigura!!!
Honey, Miri, jos palaria in fata voastra!!! Sunteti demne de admiratie, am mai spus-o!!
Gratiela, dermatita noastra e deja demult, o avem de o luna. insa luptam cu ea si o sa treaca
Gina, te simti mai bine? ai gasit vreun remediu pt pietre?
Irlandeza, cum mai esti?
Zuzici, voi cand luati temp puilor vostri ii bagati termometrul in fundulet? Atunci nu e ca si cum l-ai stimula sa faca kk? si nu e rau?? 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
grati.ela spune:
Mitsule, mama mi-a fiert cam 125ml de ulei de masline. La Ozi aveam cam 250ml dar era vara si cald si in plus era mai grasutza (o dadeam la toate pliurile...Tudor saracul inca nu are asa ceva in dotare).
mami de Ozi si Tudorash
AngeliquedeS spune:
Pupi meu mic si drag zambeste cu adresa deocamdata numai la mine
si rade cu gurita pana la urechi cand ma apropii de fatzuca lui si imi frec nasul de nasucul lui (butonel ii spun eu) Il pup de nu mai pot si el face ochii mari si se alinta si vrea sa gangureasca. Are o jucarie legata la patut de care trage si zdrangane cu foc si nu mai pot dupa el. Am stat azi cu iubi si ne-am uitat o jum de ora la el cum se joaca...
Mitsule, in spital mi-au spus ca uleiul fiert poate fi fol 3 sapt apoi il arunci.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Eliza spune:
Lala - acum ca stiu care e motivul plecarii tale de acasa iti spun si eu sa fii puternica si decizi ce e mai bine pentru bibi si pentru tine. Gestul lui nu are nici o justificare si nu cred ca realizeaza cu adevarat ce a facut(mai ales ca din cate spui tu nu a fost singura data). Acum trebuie sa te linistesti e foarte bine ca ai sprijinul parintilor tai. Nu stiu daca e cea mai buna solutie sa te angazezi acum, bibi are inca mare nevoie de tine plus ca si tu trebuie sa-ti revii dupa cate ai patimit in ultimul timp. Nu cred ca se pune problema sa incredinteze cineva un copil mic, nascut prematur unui tata violent. Sa nu uiti ca ai de partea ta toate mamicile de ian-feb si ca daca ai nevoie de ajutor sigur o sa gasesti aici.
Eliza 
Povestea burticii
Craciun 2007
gattasalvaje spune:
Salutare zuzele !
Am citit mesajul Lalei despre problemele pe care le are cu sotul...cum naiba , la asa scurt timp dupa nunta si mai ales , la asa scurt timp dupa nasterea copilului poate avea o asa inima sa-si loveasca nevasta ? Lala , bine ai facut ca ai plecat , nu merita ...nu trebuie sa te uiti inapoi dupa un barbat violent. Tu si Bibi meritati mai mult ...Si stai linistita , nimeni nu-ti va lua copilul in circumstantele date.Pup fetele 
Irinouk , Rares e asa frumusel...seamana cu mamica lui . S-a schimbat asa de mult...!
Carmen...Carla are o gurita dulce foc , parca e o ciresica !
Gabritza , tinem pumnii maine ! 

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
zeririlouiza spune:
Am intrat si eu o fuguta sa vad ce mai faceti
Lala, bine ai facut ca ai plecat si vai doamne ce nervi am pe sotul tau daca l-as avea in fata 
si nu zic ce i-as mai face ca merita cum sa dea in tine si mai avei si copilul in brate asta nu e normal, acum trebuie sa ai curaj si ambitie si vointa sa mergi mai departe nu te mai intoarce pentru binele tau si a lui bibi, ca asta nu e viata pentru nii una dintre voi, si cauta martori sa-ti sustina spusele dar oricum nu cred ca sunt probleme sa nu ramane bibi cu tina, te pupic si iti doresc multa bafta
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
gattasalvaje spune:
Poze proaspete :
http://good-times.webshots.com/photo/2744641070101722542zZQrop
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
honey79 spune:
Va pup fetelor.
Eu am povestit, intr-adevar din perspectiva copilului stresat, cu certuri , batai si umilinte in casa... copilul care ajunsese sa ridice mana in semn de aparare... daca te apropiai de el prea mult.
Insa, imi pot imagina si prin ce-a trecut mama... cu care desi n-am fost prietena (caci, n-a stiut sa fie) o inteleg, intr-un anume fel.
Anii au trecut,iar mama a ramas cu-n nas stramb si poate cu rani adanci in suflet.
Anyway....
Ieri am fost la magazin si-am luat patutul de lemn (aveam pana acum un basinet,sa-l putem muta pe unde dorim..caci e pe roti).
Aseara mi-am facut si bagajul de spital. Caci mi-a fost frica... de ceva, nu stiu ce.
Pana acum tot amanam, iarasi nu stiu de ce. De fapt... poate cumva, amanam momentul nasterii... gandind oarecum ca, daca fac bagajul, gata incepe balul.
Mai am de terminat cu hainutele lui bebe, de pus la punct ultime ..detalii.
Ieri, cand aduceam patutul (care e in cutie) de la masina in casa.... pe alee, am cazut. Cum? Nu stiu. Acum eram ok, cu fatza spre casa, si in secunda urmatoare, eram in fund, cu spatele spre casa, cu genunchii juliti si glezna sucita.
Am inceput sa plang, dar..iarasi nu stiu de ce... de durere (nu era asa de mare ), de spaima trasa,de ingrijorata ca bebe sa fie ok, de... umilinta... de cat de aiurita sunt.
Normal ca mi-am speriat si sotul, care se uita la mine si nus tia ce ma doare, ce sa-mi faca,etc.
Suntem bine acum, glezna mi s-a dezumflat, am 2 buline rosii in genunchi... care banuiesc vor deveni verzi-galbene cu timpul.Bebe n-a dat nici un semn vreo 2 ore ... apoi si-anceput dansul...deci... totul pare a fi ok.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
38+ sapt
Vali
AMR : less than 2 WEEKS !!!
honey79 spune:
Doamne, Gatta ...ce dulce e printesica. Si ce nasuc are !!!
Ca sa nu mai zic de tine, ce bine arati si cum toata fatza iti este luminata... Simona finuta si frumoasa.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
38+ sapt
Vali
AMR : less than 2 WEEKS !!!