*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici multumesc de sprijin...nici nu ma asteptam la alceva de la voi...nu aveti idee cat insemnati pt mine...
Miri nu e vb sa-i mai dau o sansa...pt ca faza e veche...si l-am tot iertat.....si ce a facut aseara :k a dat in mine knd aveam copilul in brate se mai intamplase o data doar ca nu a fost asa de grav si l-am iertat...dar i-am zis k nu va mai exista inca o sansa...nu a inteles asta e...Bibi e cea mai importanta...
O sa fie greu sa ma desprind de ea,sa o las cu bunica si eu sa-mi caut de munca...pt ca vreau sa-mi intretin eu fata,chiar daca buni ne ajuta nu pot sa stau k o placinta

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

dupa o zi agitata cu musafiri, dormit si mancat cate putin, pe la 6 si ceva am facut baita, am mancat putin si am adormit. si, nu o sa credeti s-a chinuit mami sa ma trezeasca sa pap si din cealalta titi care e tare, tare si doare si eu nu am vrut sa ma trezesc.asa ca mami o sa-si exprime putin sanul

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Fetelor.. nu m-am trezit bine si uite ce aud la stiri aici:

http://www.citynews.ca/news/news_19379.aspx

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

matgravidut - Vaaai si amar!M-a dat peste cap stirea!
Eu chiar siclute avent am folosit la fete iar acum, tot de acestea am cumparat stiind ca sunt cele mai bune si cand colo uite ce surpriza!Le-am luat si le-am aruncat la gunoi de nu s-au vazut!
Slava Domnului ca am laptic pentru puiut,il alaptez si nu-i place sa bea din sticluta de nici o culoare.
Aseara cum eram obosita i-am muls ceva lapte si l-am pus pe sot sa i-l dea dar ce crede-ti ca a mers?!A scuipat-o, a dat sa vomite si a zbierat pana l-am pus la tzatzica.A papat si a adormit mai apoi linistit precum un mielusel.
Cu suzeta este aceiasi poveste insa atata timp cat nu-si baga degetelul in gurita este bine.
In cazul in care va fi totusi nevoie, ce suzete sunt considerate a fi cele mai safe?

Lala - Imi pare tare rau sa vad ca intampini probleme cu sotul!Ma rog pentru tine ca Dumezeu sa va fie alaturi in acest timp greu pe care il parcurge-ti iar daca vei avea nevoie vreodata de ajutor, sa ne soptesti si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Intram si noi la raport:
-Luca se simte bine; nu mai are febra, nu-l mai doare urechea; ia antibiotic in continuare;
-Ana a mers iar la medic azi (noaptea trecuta a tusit in somn de mai multe ori); mucozitati si atat!; aerosoli si Zyrtec picaturi; joi face vaccinul de 2 luni.

Lala, am citit prin ce treci si imi pare tare rau. Dar cred ca ce te-ai hotarat sa faci este cea mai buna decizie pe care o puteai lua in primul rand pentru Bibi dar si pentru tine. Sa nu dai inapoi de la calea pe care ai ales-o. Asa cum au spus si alte zuze, caracterul violent al unei persoane nu se schimba. Si atunci? Te felicit pentru puterea de care dai dovada si sa stii ca iti vom fi alaturi cand vei avea nevoie de sustinere si incurajari. Pupam fetele si ne rugam sa treceti cat mai usor de perioada asta.

M-am delectat iar cu poze de bebei de zuze. Frumuseti de frumuseti, nene!! Mary, Irinuk, Gratiela, Gatta aveti niste pui absolut superbi!!!

Fetelor, eu am probleme mari cu memoria. Merg intr-o camera si uit de ce m-am dus acolo, vreau sa-i spun ceva sotului si pana deschid gura uit, seara ma gandesc sa fac ceva de dimineata si pana a doua zi uit...parca-s ...zuza

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lala, draga mea... fir-ar sa fie... maaaa... ce nervi am...
Cum poate ma sa faca asa ceva, fir-ar el sa fie. Pai tu ai trecut prin atatea.. ca numai Dumnezeu stie ce era in sufletul tau si el face una ca asta... si cand esti cu copilul in brate...
Pleaca... si nici nu te uita in urma. Bibi a ta...e importanta iar un asemenea om nu-i poate fi un exemplu bun.
Am niste nervi de as matura curtea cu el.

Iti doresc putere sa lupti. Si lupta Lala draga, pentru ca nu e de stat. Eu pe astia i-as pune sa infunde puscaria.

Mai fetelor, nu exista nici o lege impotriva violentei in familie... ? De fapt bine zicea o zuza... ca daca s-ar aplica leagea ar fi minunat... dar conteaza pila mai tare si banii. Fi-ar al naibii de sistem.

Uf... ca m-am racorit.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115840

Mergi la inceput

GABRITZA!!! GABRITZA!!! GABRITZA!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit zuzici.
Am citit din urma, si.... am vazut intamplarea LALEI 20.
Scumpa...foarte bine ca ai plecat. Sa nu te mai intorci, sa nu-l ierti, oricat de mult l-ai iubi....caci, sunt sigura ca printre sentimentele de-acum, se-ascunde si iubirea. Doar sunteti proapat casatoriti.
Dar, scumpa.... iti spun din proprie experienta: barbatii inclinati spre violenta, nu se schimba.
Eu l-am avut exemplu pe tata. Care ne-a cam terorizat. VEnea acasa cu tot felul de idei,si o lua pe mama la pumni. Ziua,seara, noaptea, nu conta.
Nu conta nici ca eram 3 copii in casa, mici... si speriati.
Pe la 8 ani, i-am spus mamei sa divorteze...ca eu nu mai puteam. Ma trezeam noaptea si-i auzeam certandu-se, sau cate-un plosc peste fatza ei, chiar si pumni, caci saraca a doua zi avea nasul umflat sau mai stiu eu ce.

Apoi... bataile luate de noi, de fiecare din noi. Si...nu vreau sa-ti spun ce fel de batai si cu ce anume, luam.
Doar ca, vara cand copiii mergeau la scaldat la garla, eu umblam cu helanca cu maneca lunga.

So.... stai cat mai departe de el.
Nu cunosc motivele pentru care se poarta asa, mai ales ca... aveti totusi o mica minune in viata voastra, abia ce v-ati casatorit.Momentele de-acum , ar trebui sa fie pline de tandrete, de zambete, de... multumire si implinire.

Eu ,ca si Miri... am avut o singura experienta de genul asta, cu fostul meu iubit...cu care eram impreuna de 5 ani si spre sfarsitul relatiei, printre certuri si vorbe grele, s-a trezit cocosh...si mi-a dat un sut in fund.
Uffff... nu stiu cum in urmatoarele 10 secunde a aterizat pe canapea (norocul lui) si-am tabarat cu pumnii pe el.

Eu m-am jurat ca... singurul barbat care a dat in mine vreodata, va ramane tata. Nu accept si nu voi accepta in veci sa dea cineva in mine... mai ales cineva care se presupune ca te iubeste.

Esti o femeie curajoasa, o femeie puternica si sunt absolut sigura ca vei reusi sa rezolvi problemele ce se vor ivi pe viitor, dar mai ales ca iubitiza ta.... va avea parte de dragoste, liniste,caldura sufleteasca .... alaturi de tine.
Te pup si te-mbratisez cu mult drag.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Monica Matz, m-a topit efectiv bebelina ta. Iar fotografia in care e singurica in patul vostru....e minunata; atat de induiosatoare!!! Cat de micuta si scumpa e Andreea!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de minunile ei!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Isidora,

mi-am amintit de postarea ta referitoare la vaccinuri. Din pacate, tot asta auzisem si eu, despre vaccinul anti-hepatita B: ca mai rau le oboseste ficatelul decat sa le faca bine. In maternitate am intrebat daca se poate sa nu il facem, dar au zis ca ei il fac oricum si ca, la lumea in care vor creste copiii nostri, e mai bine sa fie imunizati. Iar despre vaccinul impotriva cancerului de col uterin, si eu aveam aceeasi banuiala, de data aceasta una personala si neinfluentata de vreo lectura: anume ca e o abureala. Nu stiu, cu cat se inventeaza mai multe vaccinuri parca cu atat suntem mai vulnerabili. Ma gandeam si la articolul postat de Matzgravidut referitor la biberoanele de plastic...
Si asa mi-am amintit de filmul "Children of men" in care omenirea ajunsese sa fie atinsa de o inexplicabila infertilitate...brr...dar filmul mi-a placut! Nu degeaba rolul principal l-au dat lui Clive Owen, unul din preferatii mei

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Honey sunt sigura ca sfaturile tale o vor ajuta f mult pe Lala, pentru ca tu vorbesti din perspectiva copilasului care a trait cu un tata violent. Imi pare rau ca ai avut probleme de genul acesta.... Si ma bucur ca totusi ai ajuns sa fii o persoana asa de placuta si deschisa, cum te-am vazut ca esti.

Lala, sa nu uiti iubita, vorbele lui Honey! Te vor motiva atunci cand te vei simti slabita!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput