*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
zuzici ..
voi ce le dati bebeilor vostri sa iasa afara??? bitzi era obisnuita de 4-5 ori pe zi si acum vad ca saracuta se chinuie sa`scoata caca dar nu prea poate .. in schimb da partzuri la greu .. ce sa-i dau sa faca si caca ca sa se linistesasca???? daca imi mai face o noapte alba cred ca ma duc direct la balamuc ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Tinna S. spune:
GABRITTZA GABRITTZA GABRITTZA GABRITTZA
Tinna 39+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 zile ???
roli25 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Hop zuza jurista la raport.
Nu sunt avocat pledant dar vorbesc cunoscand f bine cum sta treaba.
Copilul pana la 10 ani se da automat mamei.
Dupa 10 ani instanta decide dupa ce solicita si acordul copilului (tine cont si de optiunea lui)
Exista doar cateva situatii in care copilul nu se incredinteaza mamei:
- calitate morala proasta (betiva, drogata, adulter, abandon - adik a plecat de acasa si si-a abandonat copii)
E f bine ca tati al tau isi asuma garantia voastra in cond in care nu ai serviciu/venit, o sa fie nevoie sa dovedesti ca ai/are cine sa asigure nevoile copilului.
Dc ai prietni/vecini care stiu sit ar fi f bine dar inclusiv membrii familiei tale (mama, tata, frati, surori, veri) sunt acceptati martori
ITI SUNTEM ALATURI!!!
Angi daca justitia romana ar functiona corect si am avea legi bine facute care sa fi si respectate ar trebui sa fie cum zici tu. Dar nu e asa in tara noastra "minunata". Fina mea a fost castigata de tata la 5 ani in conditiile in care mama nu are nici unul din defectele respective, dimpotriva este o mama exemplara care isi iubestre copilul mai mult decat orice pe lume. Si a facut recurs si a pierdut-o din nou si in prezent fetita are 9 ani si e tot la tata. Iar ea nu stie ce sa faca sa-si ia copilul. Misterul e avocatul lui care a fost mai "tare".
In cazul Lalei e altceva ca e sugar si imi e si mie greu sa cred ca un sugar nu ramane automat la mama.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
miri_mik spune:
lala... ti-au spus fetele deja ce simt si eu... doar ca eu am un gand "criminal" pt javra aia d ebarbat care a idnreaznit sa faca un asemenea gest. uite, vezi, sa-i spui ca e un fericit, ca nu m-a cunoscut, sa dea slujbe sa nici nu ajunga sa ma cunoasca... eu am luat o singura palma de la fostul sot (mint, doua, in doua ocazii diferite) dar am maturat si spart mobila cu el (el avea 1.72 si 114kg... eu 68kg) dar mi s-a parut umilitor si nu-mi face placere sa-mi amintesc. la mine s-a termiant povestea altfel. fara sa depinda d emine, dar te admir si iti doresc din suflet sa ramai pe drumul pe care ai apucat-o, pt ca va fi greu, codependenta...dulce-amaruie... o sa mai vrei sa-l ierti d edoua ori, o sa iti spui ca poate ar trebui s amai incerci... nu are rost. nu meriti nici tu, si nici fetita asemenea suspine, si in plus e clar ca el nu merita asa o comoara de sotie si copil!
iri, azi am fost in parc! si oau, suspriza, nici urm de arab... am io o treaba cu ei...
gabrittza... e cazul sa dam drumul la dansatoare! sa fie cum trebuie sa fie, usor si zen!
alina, carantina? la noi singura pb la iesirea afara este ca avem parte de urlete pana noaptea cand ne intoarcem.
vroiam sa mai zic ceva...hmmm... am uitat...aaaaaaaaaa
ellenutsa, si daca vine o noapte alba din nou, gandeste-te ca trece, cum trec toate. asa ca....zen!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
am sunat la dr .. mi-a spus sa-i dau putin ceai cu 10 picaturi espumisan in el, sa-i bag juma' de supozitor cu glicerina sau s-o stimulez cu termometrul ..
iar tipa ...
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
ellenuta, prea repede sari pe supozitor, si pe termometru. doar de ieri de la 7 nu e mult. faci treaba asta dupa 3 zile. nu sunt convinsa ca are ce face caca. incepe sa creasca si sa asimileze! constipata nu e pt ca e alaptata la san. deci nu sari pe ea cu "artileria" grea. da-i picaturi, si atat. si vroiam sa-ti spun ca te-ai schimbat mult de cand erai gravida, fizic spun, parca esti alta ellenutsa:) mai frumoasa! si mai obosita:)) dar cu o o zebrutsa asa draguta, cui ii mai pasa d enoptile nedormite?:))
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
miri draguta si saritoare as always!! i-am dat picaturele .. sper sa faca kk .. si n-a mai facut de azi, de pe la 12 .. dar se chinuie saracuta .. cat despre noaptea alba .. d-asta am concediu maternal , nu??? stiam la ce ma inham .. si asa`e, am o zebruta frumusika foc! cat despre oboseala ... trece si asta .. mi-a promis sotu' o vacanta ultra all inclusive dupa ce termin cu alaptatul ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Tinna S. spune:
Ellenuta, si eu zic la fel, las-o pe Bitzi in pace, nu o obisnui sa faca kk cu termometru sau supozitor... Eu am inteles ca o alaptezi exclusiv la san, nu ii dai lapte praf, deci nu ai de ce sa-ti faci griji ca e constipata... Eu nu cred ca e asa agitata de la kk (de-abia dupa 3-4 zile e vorba de constipatie), pur si simplu are binecunoscutele colici... Da-i picaturile si atat...
Vorbind acum din experienta proprie, eu nu i-am pus nici macar o data supozitor sau termometru in funduletz lui Andrei ca sa faca kk, n-am vrut sa-l invat cu asa ceva... Mi-a fost frica mai ales ca aveam o prietena care avea un baietel de aceeasi varsta cu Andrei al meu, si care nu facea kk decat cu termometru, desi era alaptat exclusiv la san... Acum eu cred ca ori era mama prea exagerata, ori chiar se invatase bebicul prea puturos sa mai faca si kk singur (asta a fost explicatia unui medic, ca s-a lenevit de la atata termometru in funduletz)...
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 zile ???
miki_baby spune:
Ellenuta, nu te speria! Si Saara a facut acum 2 saptamani 1 data pe zi, dar cica e un prag la 3-4 saptamani in care isi schimba programul de facut kk.:)) A doua zi a facut normal!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
Tinna S. spune:
Irinouka, am vazut si eu pozele cu bebicul tau si e scump tare de tot! Iar mie mi se pare ca seamana mai mult cu tine...
,
AMR 6 zile ???