*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by nemary

voi ati inceput sa le dati bebeilor VIGANTOL? noua ne-au recomandat cei din spital sa-i dam din ziua 14 cate 2 picaturi per os, dar nu prea inteleg cat inseamna asta. si marti implinim si noi 2 saptamani.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

vigantol ii dau de la 10 zile, 2 picaturi pe zi, intr-o lingurita. poti sa le amesteci cu laptic. eu le combin cu cateva picaturi de bonnisan, e dulce si bun si ii place. la spital mi-au spus sa ii dau portia inainte de suptul de dimineata. notiunea e relativa. ar putea fi, in cazul nostru, suptul de la ora 5-6 sau cel de la 8. :-) alegi tu, in functie de programul vostru, care sa fie masa dupa care sa ii dai vigantolul.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

multzu mult, honey. mai e putin si te vei lauda si tu cu pozuci. iar noi va vom lauda si mai si, pe tine si pe bebe.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gina pupici dulcici.
Multumim pentru cuvintele calde si... scuze pentru aseara, caci se pare ca n-am fost pe faza, cand ai lasat mesaj.

Mai nou ma uit la desene animate... mi-am comandat de la Disney mai multe DVD-uri...cu Aladin, Alba ca zapada, Donald duck,Alice in Tara minunilor, insa...preferatele mele sunt : Aristocratii.

Ma bucur sa aud ca nu mai ai dureri.Sper ca pietrele sa se fi dizolvat sau sa le fi eliminat si sa nu mai ai probleme.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irinouk, multumim, dar nu am inteles, inainte sau dupa masa de dimineata?
si mai vroiam sa te intreb la ce medic l-ai inscris pe Palugel, suntem si noi in cautare de doctor pt.bebelina, dna Bratu a spus ca este fff ocupata si nu poate sa o inscrie la ea.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Haide-ti la un CAPITOL NOU!
(Gina)

Mergi la inceput

Gatta, superba Sara, este asa de haioasa in sarafan. si cu sosetele. fata mea isi scoate sosetelele din picioare, nu ii plac. si nici suzeta, o scuipa imediat.

Mari de Daria Maria

odiseea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

Irinouk, multumim, dar nu am inteles, inainte sau dupa masa de dimineata?
si mai vroiam sa te intreb la ce medic l-ai inscris pe Palugel, suntem si noi in cautare de doctor pt.bebelina, dna Bratu a spus ca este fff ocupata si nu poate sa o inscrie la ea.

Mari de Daria Maria

odiseea

inainte!
l-am inscris la doctorita mea de familie, care e pediatru, ca specializare. pana acum sunt multumita. are cabinetul la ea acasa, pe bd. basarabia (fostul muncii), peste drum de patinoar. daca ai nevoie, iti dau nr ei, ca primeste bebei.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Gabritza iti tinem pumnii pentru maine si ne rugam ca totul sa fie bine.

Mari de Daria Maria

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

tinna nu i-am dat decat espumisan .. nu am chinuit-o cu termometru sau supozitor ..

miki si saara ta tot asa a urlat cateva ore non-stop?? a mea m-a disperat .. si nici noaptea asta nu cred sa fie diferita de cea trecuta dupa cum se prezinta bitzi .. s-a trezit de 2 ori dupa baita urland .. a mai papat ceva, s-a culcat la loc!! ma rog la Dumnezeu sa faca nani bine!!

gatta ce dulce si frumusika e sara!!

ma bag in patut .. poate apuc ceva somn inainte sa inceapa discoteca ...

va pupik

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Honey , Grati , Mitsu , Irinouk , Nemary , Ellenuta multumim de aprecieri !
Grati , eu ii dau Sarei suzeta ca sa-si potoleasca reflexul suptului si sa nu-si suga degetele. Dupa ce papa , mai se smiorcaie cand o pun in patut .Am incercat de multe ori s-o pun din nou la san , poate nu se saturase , dar nu mai voia , in schimb tot isi rodea pumnisorii . Dupa ce ii dau suzeta se linisteste si adoarme repede.
Irinouk , si eu mor ca nu pot iesi afara ...abia astept sa treaca iarna asta ! Am iesit ieri , insa batea un vant de te taia...am stat vreo juma' de ora si mi-au inghetat mainile pe manerele caruciorului. Azi n-am mai avut tupeul sa ies...mi s-a parut groaznic de frig .
Nemary , madam B n-a vrut sa va mai ia in evidenta ? Se plangea ca are prea multi bebei si nu-i convine sa bata strazile sa mearga acasa la fiecare.
Eu i-am dat Sarei vigantol 2 picaturi/zi pana la o luna , apoi mi-a zis pediatra sa-i dau cate 3 picaturi.Mi-a mai zis sa nu i-l dau in lapte si in general , cica niciun medicament nu se da in lapte. Eu i-am dat initial cu lingurita in cateva picaturi de ceai , dar ma chinuiam rau...de cele mai multe ori , varsam continutul pana sa ajunga in gurita. Acum ii dau direct in gurita si merge mai bine.Ideal este sa-i dai inainte de masa pt ca este uleios si daca i-l dai dupa ce mananca , poate sa-i faca greata si sa verse.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput