*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

LaLa20

Te admir pentru cat de curajoasa esti. Probabil esti cea mai tanara dintre noi, si ai trecut prin momente grele in ultimele luni. Totusi, te simt puternica si hotarata. Pe tine te mosteneste ingerasul Bibi!!! Sper sa primesti un raspuns profesionist cat de curand, care sa te linisteasca. Sunt sigura ca o sa fie totul bine, noi zuzele suntem alaturi de tine!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

salutare,

Lala20, pot sa-ti spun ca ai toate sansele sa pastrezi fetita, dar ai grija ca temperamentul violent al sotului tau sa fie cumva cunoscut, fa rost de ceva martori care ar putea sa-ti sustina afirmatiile, ceva vecini, rude care au auzit scandal. iti doresc sa treci cu bine peste necazul asta, asemenea barbat nu merita sa aiba parte de o familie asa frumoasa.

Am scris si eu in sfirsit povestea nasterii si am mai adaugat niste poze noi cu Carla. puteti citi povestea aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115966

Carmen mami de Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala20 imi pare nespus de rau sa citesc ce ti se intampla asta dupa ce ai trecut cu bine perioada grea de dupa nastere. Dar Dumnezeu va are pe amandoua in paza lui si are grija de voi.
Nu sunt avocat dar mi se pare absolut imposibil sa i se incredinteze tatalui un sugar. Cum ar putea sa se ocupe de el?
Mergi degraba la un avocat si afla ce trebuie sa faci.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Breaz

Carla a mostenit gura ta ...ce bine...o sa fie o frumoasa! Am citit si povestea nasterii, nu ti-a fost usor deloc, ai trecut printr-o nastere "clasica" cu exceptia faramei de epidurala pe care ai primit-o. Bravo tie, uite ce minune ai adus pe lume!

Avem si noi poze noi - la semnatura!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc de incurajari zuzici...stiam ca v-oi gasi intelegere la voi...tocmai am fost la parintii lui...mi se rupea sufletu...ei ar fi facut orice sa ne impacam dar el nu a dat nici un semn(nu ca ar mai fi avut o sansa...un om care a dat in mine cand eram gravida,un om care a dat in mine cand aveam cu copil mic un brate...si numai Duumnezeu a facut o minune sa nu o nimereasca pe ea cu o telecomanda in cap...dupa ce una deja o sparsese in capul meu)..l-am rugat pe tatal lui sa ne insoteasca sa-mi iau si eu lucrurile mele si ale lui bebe ca asea nu am luat decat strictul personal pt bebe...si eu am plecat cum eram si fara telefoane...fara nimic...dar nici macar nu ne-a deschis...asta e ...mai avem de furca

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hop zuza jurista la raport.

Nu sunt avocat pledant dar vorbesc cunoscand f bine cum sta treaba.

Copilul pana la 10 ani se da automat mamei.

Dupa 10 ani instanta decide dupa ce solicita si acordul copilului (tine cont si de optiunea lui)

Exista doar cateva situatii in care copilul nu se incredinteaza mamei:

- calitate morala proasta (betiva, drogata, adulter, abandon - adik a plecat de acasa si si-a abandonat copii)

E f bine ca tati al tau isi asuma garantia voastra in cond in care nu ai serviciu/venit, o sa fie nevoie sa dovedesti ca ai/are cine sa asigure nevoile copilului.

Dc ai prietni/vecini care stiu sit ar fi f bine dar inclusiv membrii familiei tale (mama, tata, frati, surori, veri) sunt acceptati martori

ITI SUNTEM ALATURI!!!

Shose, iubitul meu e Berbec! sa vezi ce chindie dam noi aici pe 12 iunie!

Roli, saru mana, aceeasi crema mi-a laudat-o si Tinna, am sa o incerc.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

lala esti o mamaica puternica si sunt sigura ca vei reusi sa treci peste asta cu bine alturi de puiul tau iubit.sa stii ca suntem alaturi de tine mereu si te vom sprijini cum stim noi mai bine!fetele si aveti grija de voi!

gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim mult pt.aprecieri, toti bebelusii acestei minunate odisee sunt SUPERBI, nu iti mai poti lua ochii de la ei. noi stam in continuare "atarnati", am inceput sa-mi pierd rabdarea dar citind o parte din mesajele voastre am zis ca trebuie sa ma mobilizez si asa cum ai reusit voi trebuie sa reysesc si eu.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

suntem tot in formatie de 2 in 1!s-ar putea ca asta sa fie ultima zi cu burtica.maine la 8.30 aflu si va anunt ca sa stiti!acum sunt foarte emotionata si nu stiu ce sa fac,cum sa imi petrec ultimele clipe in 2...
ce senzatie ciudata este!nu ma asteptam sa fie asa.bine la mine e si un pic de incertitudine pentru ca nu stiu ce va fi maine.deci mi-e si frica,dar pe de alta parte sunt foarte nerebdatoare sa imi tin puiul in brate,iar mi-e frica pt ca nu stiu cum ma voi descurca cu bebe,dar sunt si fericita pentru ca asta mi-am dorit cel mai mult...offf ce de sentimente contradictorii?!

gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!

Mergi la inceput
Mergi la inceput