*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 14
miki_baby spune:
Lala, suntem alaturi de tine!! Poate zuzele noastre avocat te vor ajuta cu mai multe sfaturi...ele se pricep!! Eu nu pot sa-ti spun decat ca ai luat decizia potrivita sa mergi la mama ta. Si mai bine mai tarziu decat niciodata! Va imbratisez cu drag!!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
LaLa_20 spune:
multumesc de sfaturi...avem zuze avocat?????pls
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
grati.ela spune:
Lala, bebe va ramane cu tine mai ales ca a avut atatea problemutze la nastere...trebuie sa fii puternica...Nu accepta abuzurile fizice sub nici o forma. Nu meriti nici tu nici fetitza.
Angy, iti multumesc! Ozi e frumushik iar Tudor e tare simpatic...noua ne place!
mami de Ozi si Tudorash
Mitsu-bishu spune:
Geez, LaLa, tot tu saracuta ai parte de asa ceva?! ntz, ntz...
Haide mai, grati.ela, nu mai fi modesta! Ozi e o divina si Tudorash e un charmant! Sa iti traiasca frumusetile!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Ellenuta spune:
lala imi pare rau de situatia prin care treci. ai facut foarte bine ca ai plecat!! este de neacceptat asa ceva!! nu cunosc amanunte dar de regula barbatii violenti nu isi schimba naravul. trebuuie sa fii tare, sa te gandesti la bibi ca are nevoie de tine!! suntem alaturi de tine, iubita!!
irinuka asa e .. dur dur d'etre bebe .. totusi cred ca a durut-o burtika .. acum mi-am dat seama ca saracuta nu a mai facut caca de aseara de la 7 .. si ea face de 4-5 ori pe zi, inclusiv noaptea .. abia acum a facut si parca i s-a luminat fata .. oricum, nici azi nu s-a omorat cu somnu' .. ziua nu prea mai doarme, sta cu ochii pe pereti .. si nu sta mult timp singura .. incepe sa scanceasca si trebuie s-o plimb, sa-i vorbesc .. program artistic ..hi hi .. mi-a facut si mie asa de cateva ori noaptea, sa stea cu ochii pe pereti de parca era zi .. ABIA ASTEPT SA MAI CREASCA!!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
roli25 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Noi ne luptam cu o dermatita atopica - asta s-au dovedit a fi bubitele si de azi dimin cu un ochisor umflat - i-am pus laptic in el, sa vedem
Angi nu te ingrijora. Dermatita atopica nu e ceva grav, apare la multi bebelusi mai ales in primele luni. Si noi am avut problema asta la cel mare si am rezolvat foarte bine si repede cu Atoderm.Se gaseste la farmacie si am folosit-o pe tot corpul pe post de crema/ulei de dupa baita. Iar cand a disparut complet am trecut pe produse Bubchen si de atunci asa am ramas si nu a mai facut niciodata nimic. Inainte de asta foloseam ulei de masline fiert si ulterior am aflat ca e alergenic.
Acum la cel mic tot Bubchen folosim si ii merge tare bine. Si iti spun toate astea in conditiile in care si eu si sotul meu suntem alergici.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Shose spune:
Zuzici drage va multumesc de incurajari.
Cretzulesi Miri nu cred ca doc a luat in calcul deloc inducerea nasterii. Si nu stiu de ce. Ea e "maniaka" chiar cu nasterea normala...dar de pe la 33 de sapt mi'a zis ca nu prea crede ca o sa pot naste normal. io inca mai sper intr'un travaliu usor...pt ca mi'o frica de interventia chirurgicala de mor.
Luni cand o sun si merg sa ma vada chiar o s'o intreb de ce nu incercam o inducere. Macar sa vedem cum decurg lucrurile.
Angi suntem nascute in aceeasi zi...yupiiiiii...am cu cine sa'mi serbez ziua aici pe forum. Io's in '79...tu esti mai mare cu un anisor . Amandoua gemene. La mine si sotzul e gemeni. La tine ce zodie e? Ca imi pare o cpmpatibilitate buna intre voi.
Tinna Saru'mana de urare. Si io sper sa o vad sanatoasa si tocnica cum o stiu, cat mai repede. La tine ce zice bb...vrea afara pe cai naturale, sau asteapta sa'i creeze doc. conditzii propice de "deschis"" usitza? si sa nasti usor.
Ellenutza cand m'a tot amanat doc a mea cu nasterea, numai la tine m'am gandit. Tu intelegi ce frustrant e sa vrei sa iasa, si ea sa se lase atat asteptata. Mare nu cred ca e bblusa. La 39 sapt avea 2,900. O mai fi pus ceva pe ea de atunci, dar io stiu ca eco o mai da si gres cu greutatea. Mami si tati de Pipetzica nu sunt asa mari (mai ales mami) asa ca ma astept la maxim, maxim 3kg la nastere.
Irinoukule e Palugel un frumos.....de iar a rosit Pipe cand a vazut pozele. Mie mi se pare ca pe tati o sa'l mosteneasca fizic mai mult.Desi are si de pe la tine cate ceva.
I'am zis lu' Pipe in ultima instantza ca se supara Palugel si gaseste alta fetitza daca il mai face mult sa astepte. Sper sa o fi pus'o pe ganduri chestia asta.
Louizapune majoretele...poate o impulsionam. La multi ani pt bbica si la cat mai multe aniversari.
40+ 1
AMR Max...zile !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
roli25 spune:
Felicitari noilor mamici Gratiela, Nemary, Virgo, Bdiana, Deiutz, Ella, Adryana, Matgravidut, CameliaH, Laura dimitris, Emiliapop, Ralukm, Mamacapra!
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Am vazut foarte multe poze si nu am sa dau nume pentru ca nu vreau sa omit nici un clopotel dar am vazut numai bebei unu si unu, frumosi si luminosi si voiosi. Ce sa mai avem niste clopotei minunati.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Shose spune:
Lala tu esti o mamika pe cinste!!!
Tu asa mik si ai dat de probleme serioase, pe care le'ai rezolvat exceptional. Ai trecut cu bine de problemele lui Bibi, ai avut grija de ea si ai facut'o o fetitza minunata...sunt convinsa ca va veni si vremea cand ai s'o educi perfect.
A mai zis o zuza inaintea mea...barbatzii violentzi nu prea au leac.
V'ba lu' Irinuka mi se urca sangele la cap cand ma gandesc ce tzi'a facut....si cand ma gandesc ca barbatzii asa exista si traiesc liberi pe langa noi.
Nu sunt avocata (Laurici D e in domeniu parca) dar pe fondul violentei lui, nu ai nicio sansa sa pierzi custodia bblusei.
Capul sus...io te admir enorm. Ai luat decizia perfecta de a pleca de la el. Lasa'l singur, asa va ramae daca nu se gandeste sa'si schimbe comportamentul
Sunt alaturi de tine oricand.
40+ 2
AMR Max...zile !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
roli25 spune:
Cineva intreba de vaccinul pe care trebuie sa-l facem bebeilor si am citit diverse pareri.
Eu am ales Infanrix in defavoarea celui gratuit la cel mare, si i-a mers foarte bine. Nu a avut nici o reactie, nu a facut temperatura, a iesit afara si a facut baie in ziua vaccinarii.
Si intr-un an si 8 luni cat are acum a facut o singura data o otita medie usoara din vina mea ca nu i-am scos mucii cum trebuia si au migrat la ureche. In rest sanatos tun.
Ce are in plus Infanrixul si e foarte important mai ales pt. cele care traim in orase asa murdare cum e Bucurestiul, ii da protectie impotriva virusului care provoaca meningita.
Si lui bebe 2 ii voi face tot Infanrix.