*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari !!!
Angelique multumesc mult pentru anunt!
Am aterizat si noi vineri acasa si suntem bine, Eveline e foarte cuminte ziua papa si doarme,am laptic destul , noaptea se scoala cam des dar sper sa o rezolvam si pe asta.
Am profitat sa scriu acum ca tot familionul doarme.
Ne-a fost un pic cam greu prima zi pana ne-am organizat ca daca scanceste Eveline, Alex imediat o imita si incepe sa planga pana la lacrimi asa ca sotul cu Alex s-au mutat in alt dormitor si sotul a devenit rapunzator de el noaptea si partial ziua ca oricum pana acum s-a odihnit destul.
Mama s-a descurcat foarte bine cu Alex atat ca a devenit un rasfatat si daca nu faci cum vrea el ai incurcat-o ,pe bunici ii invarte pe degete.
Cu bebe s-a obisnuit cred ca nu o prea baga in seama in schimb suntem in tandreturi toata ziua vine si ma pupa,ma ia de gat, ma motuneste.
Ne este cam greu sa il adormim ne ia cam o ora nu stiu de ce face asa, de stres?
Eu incerc sa ma ocup cat mai mult de el aproape ca inainte,ii dau sa pape, il schimb, ne mai jucam dar mai mult cu tati si cu bunicii.
Incerc sa ma intru mai tarziu sa pun si poze.
A...Anastasia Eveline s-a transformat in Eveline Mihaela ca sotul luat de val a cedat insistentelor nasilor si a luat numele nasului,dar mie imi place si Anastasia asa ca pot sa o strig si asa .
Revin.

Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

'neata zuzici .. daca poate fi buna, cel putin la mine ...

asta mica a urlat de la 22.30 pana la 2.30 noaptea .. nu vroia nici sa pape, nici sa fie plimbata, era schimbata, temperatura nu avea, burtika nu cred c-o durea ca nu se incovriga .. pur si simplu avea chef de urlat!!! Doamne ce disperare a fost pe mine si pe tati .. faceam cu schimbul ,.. cand unu' cand altul cu ea in brate .. daca imi face asa si noaptea asta cred ca ma duc direct la balamuc .. sunt varza de somn .. ma tot intreb ce o fi avut??

irinuka ce frumos e bebe rareselu!! eu zic ca e copia ta! imi pare bine ca ai reusit sa treci peste momentele acelea groaznice si ai reusit sa te mobilizezi si sa nu renunti la lupta cu canalele!

mitsule chiar ai avut curaj sa-l scoti in lume pe bb C atat de mic si in conditii meteo nefavorabile! dar .. se caleste! cat despre unde stau .. oricum e aproape. cand s-o face mai frumos si vor mai creste bebeii putem sa facem un parc .. numai sa-l gasim .. e cam lipsa prin zona!!

zuzele

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de incurajari eliza...dar din pacate problemele dunt din cate goria celor peste nu se poate trece...si am trecut de prea multe ori peste ele...chiar mi-e frik sa mai iert...acum k e vb si de bibi.e spre binele ei

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mai Iry, ce jmekera esti!!! Ai un flacau frumos foc! Si e colorat superb!
Cu alaptatul eu am avut un shoc cand am ajuns acasa...nu vroia tzatza si pace...noaptea am recurs la lapte praf. Ozi mi-a desfundat canalele, lapticul era alb si pufos numai bun de papat...intr-un final s-a convins si Tudor. Pana ieri totul a fost minunat...spun asta pt ca ieri au inceput mai rau durerile de burtik. A stat agatat de tzatzele mele de la ora 22 pana la 4 dimineata...am baut o tulumba de apa dar de unde atata productie...tragea de san sa mi-l rupa nu alta. Cand ziceam ca e gata cu papatul si doarme, facea kk...dupa ce-l shimbam iar vroia tzitzi...dak nu facea iara kk, il apuca sughitzul. La 4 dimineatza a adormit sub patura mea. L-am mutat tematoare in patucul lui si nu s-a mai trezit pana la 7. La 10 iara a papat si acush doarme. Ma gandesc ca ne-au calcat colicile...
Ozi doarme si acum dupa recitalul lui Tudor...

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am zis ca in timpul zilei colectez surplusul de laptic si-l pun la frigider pt momente de stoc zero ca asta noapte! sotul zice sa-i dau lapte praf ca nu pare sa faca diferenta...

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Grati, ce papusa de baietzel e Tudor! Doamne ce copii frumosi faci!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

grati, pup!
am incercat si eu chestia cu laptele tinut la frigi pt momente ca cele descrise de tine. de fiecare data cand am incercat sa i-l dau, pt ca urla si vroia sa stea agatat de san si era noapte si eram chiauna si ma dureau sanii de la rani, am inregistrat cate un mare esec. i-l dadeam cu lingurita iar el dadea cu mainile peste ea si zbura lapte peste tot. iar el zbiera si imi venea sa urlu si pt ca nu pot sa il ajut si pt ca stiam ce greu am strans laptele ala. daca il puneam la san, tragea de cateva ori dupa care incepea sa tipe cu el in bot. si sa se contorsioneze ca toate alea, iar in burtica lui se simtea un freamat de mama-mama. atunci mi-am dat seama, desteapta de mine, ca zbieretele lui n-au legatura cu foamea, ci cu altceva, iar acel altceva m-am gandit ca e burtica. :-)

ai o fetita de toata isprava, e minunat ca te ajuta atat de mult si ca e atat de implicata.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

ellenutz, imi pare rau ca ai avut parte de asa circ asta-noapte. se pare ca asa-i apuca din cand in cand...desi nu-i doare nimic si nu le lipseste nimic. macar sunt rare momentele astea...sau nu atat de dese, nu stiu cum s-o zic.
da' sunt momente cand chiar n-ai cum sa-i intelegi. cand tipa asa, fara motiv. sau cand, noaptea, dupa ce mananca, stau cu ochii pe pereti de parca ar fi miezul zilei. si cate si mai cate. dur-dur d'etre bebe, nu? :-) sper sa te odihnesti azi. adica, in urma show-ului de asta-noapte, bitzi a ta sa se resimta si sa dorma la greu ziua. pup fetele!

emilia, bine-ai revenit!

lala_20, sunt convinsa ca in timp, cat de curand, o sa va rezolvati problemele in asa fel incat sa fie cat mai bine pt bibi mica si draga. pup fata curajoasa.

mitsule, nu inteleg cum poti spune despre tine ca esti egoista si cacacioasa. :-) din punctul meu de vedere, esti una dintre persoanele f puternice si cu o poveste extrem de misto.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irunuka noi am avut probleme mai din totdeauna...dar am iertat eu chiar cand nu trebuia...nu stiu cate femei ar ierta violenta...verbala si fizica...si toata pana la am ma lovi cu copilu in brate si doar o minune a facut sa nu loveasca copilu...plus alte cateva sute de motive...
dar nu ma gandesc decat ca timpul ar fi trecut...bibi ar fi crescut ar fi intervenit...si s-ar fi ales si ea cu ceva...si toate ca toate pana la fata mea....
va rog nu ma judecati ca am iertat asa ceva pana acuma...dor raspundeti-mi daca stiti...in circumstantele prezentate...dat fiind faptul k nu am nici un venit...dar tatal meu isi va asuma raspunderea si pt noi(el are salariul destul de mare)...iar eu cand o sa pot sa ma desprind de printesa o sa-mi caut de munca...ce sanse am sa-mi lase mie copilu?????????

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

ooooooooooofffff, lala...
bineinteles ca asa un comportament nu trebuie iertat. nu cred ca mai e atat de important ca pana acum ai trecut cu vederea. nu poti schimba ce a fost. dar e important ca faci ceva care sa schimbe ce va urma. n-am cuvinte sa taxez un barbat care loveste o femeie, mai ales pe a lui. cu atat mai putin cand langa ea e un bebelus. simt ca mi se aprind creierii. cred ca ai toate sansele ca fetita sa ramana la tine. chiar daca sunt sigura ca nu ai niciun act medical care sa dovedeasca abuzurile din trecut/prezent. era bine daca aveai. dar si fara acte, cred ca sunt sanse mari ca spusele unor martori adusi de tine sa fie suficiente. nu ma pricep, spun ce mi se pare de bun simt. iti tin pumnii sa treci cu bine si peste asta. doamne-doamne, de ce perioada ai parte...te imbratisez si sper sa iei cele mai bune decizii pt voi doua. numai voi contati!

irina de bebe rares

Mergi la inceput