*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

grati.ela, superb baietasul tau... M-a ajutat sa revin la realitate! E asa de atent in pozele alea! Vezi ca ultima nu se vede, are virusi sau nu stiu ce, zice ca are dimensiunea de 0 kb.

irlandeza, cartea mea e editia '85, cred (btw, multumesc, creata, chiar o sa ma uit la pagina 199), e veche, stiu... Cat despre alimentatie, chiar ma intrebam cam in cat timp se vad efectele, ca mai e si digestia, pe urma trec chestiile in sange, apoi in lapte... Merci!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mitsu,Mariaana a postat jurnalul ei la mamici intre25-35 ani la pag 11,e jos la semnatura daca vrei sa il citesti

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsuel..exact asa am simtit si eu cand am citit ..si cand citesc povesti ale nasterilor..mai triste si mai vesele...eu nu am fost un copil rasfatat..si mereu am promis ca fata mea va fi o rasfatata..si o alintata..si va simti ca o iubesc..si va auzi de la mine numai cuvinte de lauda..si numai aprecieri..fara critici rautacioase..off..asa am zis..mereu..inca dinainte sa raman insarcinata...sper sa fac in asa fel sa ii transmit dragostea mea si sa o fac o fiinta echilibrata...nu voi fi deloc zgarcita in a ii arata sentimentele mele..asta stiu sigur sigur..si eu am avut 2 momente in care m-am suparat pe ea...noaptea cand orice as fi facut nu reuseam sa o fac sa doarma..si dupa aceea m-am simtit ingrozitor...imi venea sa ma autoflagelez...
cat despre superstitii..nu mai gandi aiurea..lucrurile se intampla indiferent de gesturile noastre..numai creierul nostru asociaza 2 evenimente..lasa..nu le mai asocia tu dinainte...

Vroiam sa te intreb..tu cum il plimbi pe bebe C.? in brate?..eu nu pot prea mult..asa ca ies cu carutul..poate ne intalnim intr-o zi..la mijlocul drumului:D

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

seara buna fetelor. am pus si noi poze la semnatura cu printesa mica si sper sa se vada
despre noi ce sa va mai spunem, am fost azi la doctor si avem 3.800 kg, 55 cm, deci am crescut cu 1 kg si 6 cm, si maine facem o luna.
va rog daca vreti sa scrieti si la mine pe prima pagina ora 15:20 ca am uitat sa specific orafeteleee

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

alina multumim de aprecieri...si stefania ta e o scumpik...
mitshu eu imi facusem o superstitie a mea personala k atunci cand aveam sa lipesc niste stelute in camera lui Bibi..exact in ziua aia o sa nasc...nu am apucat sa lipesc stelutele si am nascut...asa ca lasa superstitiile deopare...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

\Sal,
Vroiam sa va zic doar ca mi-e groaza de noaptea care vine...iar noapte alba...nu mai pooooooooot. Abia astept sa mai creasca asa de 6 luni. Mie nu prea imi plac bbii mici...vreau sa creasca odata.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

LaLa, stiu, vreau sa scap de superstitii... Dar sunt inradacinate acolo, adanc, plus ca au fost cateva coincidente... Am scapat de aia cu intorsul din drum, ca nu imi mai merge bine, etc. Da' aia cu pisica neagra si cu masuratul inca ma rod... I know it's silly!

alinaa, noi nu avem carut deocamdata... M-am gandit foarte serios sa ii iau unul, ca na, trebuie, dar nu am unde sa il depozitez!!! Deja nu mai pot face un pas afara din casa ca stau cu grija, inainte bebe dormea cate 3 ore bustean, acum se mai trezeste de la durerile de burtica si plange... Si eu nu's... Asa ca il cam iau cu mine peste tot - intelegandu-se prin asta la magazinele alimentare... In Cora n-am mai ajuns de vreo saptamana, ca acolo chiar nu am cum sa il tin cu o mana si cu alta sa indes produsele in pungi (la casa ma refer), plus ca nu vreau sa creada lumea ca ma folosesc de bebe ca sa o iau inainte si oricum as fi exagerata daca m-as duce cu el in brate... Da, ar fi tare frumos sa ne intalnim sa mergem cu carutsul intr-un parc, ceva... Stai asa, sa vina sora-mea din Pl., ca sa stea ea cu bebe cat ma duc sa iau un carut (initial se oferise sa imi cumpere ea, dar acum vad ca nu mai zice nimic, ehhh...). M-as duce in Cora cu Conrad sa aleg un carut si sa il pun direct in el , da parca-i prea de tot...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Dar tu de ce nu o poti tine pe printsesuca in brate??? Ca banuiesc ca nu e asa de grea, dupa calculele mele inca nu a ajuns la 3.5 kg... Eu il pot tine pe bebe C., daca nu implica si alte treburi de facut cu ambele maini. Adica ma descurc cu deschisul usilor, etc. Pot cara chiar si o punga.

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut!
Citesc pe-aici discutii despre kk la bebei si ma cam ingrijorez...
Sara mananca numai lapte de la san si face kk de 3-4 ori pe zi , insa este scaun lichid , cu niste grauncioare si ceva gelatinos , exact cum descrie Ginette. Niciodata nu a facut kk adunat . Sa fie oare vreo problema...?De cand a scapat de meconiu , tot asa face ...de parca ar avea diaree. N-am intrebat pediatra , pt ca mie mi s-a parut normal (citisem de scaunele lichide ale bebelusilor ), insa acum mi s-a pus o pata , daca e bolnavioara si eu nu-mi dau seama?
Mai este vreun bebel care suge la san si are numai scaun lichid?
Poate suna cam idioata intrebarea mea ...dar chiar nu stiu cum ar trebui sa fie

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Salut!
Citesc pe-aici discutii despre kk la bebei si ma cam ingrijorez...
Sara mananca numai lapte de la san si face kk de 3-4 ori pe zi , insa este scaun lichid , cu niste grauncioare si ceva gelatinos , exact cum descrie Ginette. Niciodata nu a facut kk adunat . Sa fie oare vreo problema...?De cand a scapat de meconiu , tot asa face ...de parca ar avea diaree. N-am intrebat pediatra , pt ca mie mi s-a parut normal (citisem de scaunele lichide ale bebelusilor ), insa acum mi s-a pus o pata , daca e bolnavioara si eu nu-mi dau seama?
Mai este vreun bebel care suge la san si are numai scaun lichid?
Poate suna cam idioata intrebarea mea ...dar chiar nu stiu cum ar trebui sa fie

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput