*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Salut!
Citesc pe-aici discutii despre kk la bebei si ma cam ingrijorez...
Sara mananca numai lapte de la san si face kk de 3-4 ori pe zi , insa este scaun lichid , cu niste grauncioare si ceva gelatinos , exact cum descrie Ginette. Niciodata nu a facut kk adunat . Sa fie oare vreo problema...?De cand a scapat de meconiu , tot asa face ...de parca ar avea diaree. N-am intrebat pediatra , pt ca mie mi s-a parut normal (citisem de scaunele lichide ale bebelusilor ), insa acum mi s-a pus o pata , daca e bolnavioara si eu nu-mi dau seama?
Mai este vreun bebel care suge la san si are numai scaun lichid?
Poate suna cam idioata intrebarea mea ...dar chiar nu stiu cum ar trebui sa fie

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Luca face la fel kkutza, arata ca un mustar cu grauncioare prin el. Pediatra a vazut cum arata si nu mi-a spus ca ar fi o problema. Si dr de familie a spus ca scaunul e ok.
Diaree e cand face de muuuuuuuuuuulte ori pe zi, cu exceptia primelor saptamani de viata cand are diareea de lapte, care e ceva normal la bebei.

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetele... vin si eu cu o intrebare, la care sper sa primesc raspuns curand.

Mi-am comandat si eu ceai de frunza de zmeur, am gasit online..la un magazin de "naturale" ...dar, nu stiu cand ar trebui sa incep sa beau.
Cu cat inainte de ...due date ati inceput sa beti???
Si.,.. cele care l-ati baut, v-a ajutat intr-adevar pe perioada travaliului, sau.... a fost apa de ploaie????
M-am cam speriat la gandul ca... s-ar putea sa ma apuce nasterea zilele astea, si eu stau cu..ceaiul in casa, caci nu stiu cand sa-ncep sa-l beau.
Mi-am luat si 2 cutii de ceaiuri pentru lactatie, dar banuiesc ca pe-acela o sa incep sa-l beau dupa ce vine bebe, right???

Mersi frumos, anticipat.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

AMR : less than 2 WEEKS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Honey, de prin luna a 8-a se incepe. Sapt. 36, that is. E bine si acum, numai sa fii consecventa, eu nu am fost... Adica mai uitam de el, dar sa stii ca a functionat ceva ceva... Adica travaliul meu (cel adevarat, care a dus la dilatatie, nu durerile de la pastiluta de pregatire a colului) a durat 3 ore si jumatate si expulzia vreo 5 minute, mi-a intarit muschii uterului... Bine, am avut nastere indusa, dar oricum, fiind prima...

Gatta, si noi facem la fel. De cand a "plecat" meconiul, rar sr intampla sa mai fie "ca o crema" , in rest e asa de lichid ca se absoarbe in diaper. Si mai raman niste faramite mici pe fundulet. Si face destul de des, cam dupa fiecare masa, inca... Desi avem deja 3 saptamani... O fi bine? Ca nici eu nu m-am ingrijorat... Deshidratat nu pare a fi...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Tot pentru Honey - si cica si in timpul travaliului se bea cam o cana pe ora... Dar cui ii mai arde? Eu am avut la mine si pastilutele homeopate de arnica de care am uitat complet, hihihi!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Saru'mana de raspuns, Mitsule.
Si..de preparat, cum il preparai?

Ca ceaiul meu nu-i in pliculete...ci intr-o punga gen ziploc... deci frunze la alegere .Si nici cat sa pun nu-mi zice.
Doar sa pun frunzele in ceainic si sa torn apa fiarta peste ele.

So, cat se pune si cat se lasa la infuzat (banuind ca se face infuzie si nu decoct).

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si Ana face kk tot aproape lichid si face de cca 3-4 ori/zi. Azi a tras o rafala de i-a iesit din pampers pe la spate si i-a ajuns aproape pe tot spatele. Nici eu nu m-am ingrijorat pt ca stiu ca este normal ca bebeii alaptati exclusiv la san pot face si asa fara sa fie diaree. Oricum, atat timp cat au luat bine in greutate inseamna ca este ok.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Tot pentru Honey - si cica si in timpul travaliului se bea cam o cana pe ora... Dar cui ii mai arde? Eu am avut la mine si pastilutele homeopate de arnica de care am uitat complet, hihihi!

Ahhh.... hmmm.... pai, sperand intr-un travaliu ideal, cand nu trebuie sa ma grabesc la spital in urmatoarele 10 minute, as avea timp sa fac o oala de ceai, s-o racesc rapid si s-o pun in sticlute de 330 ml.
Mai ales ca, la spital te deshidratezi.
Dar, am citit totusi ca unele spitale nu te lasa nici sa bei apa, eventual doar sa... iti uzi buzele cu cuburi de gheata.
Uffffff...ca tare sperioasa sunt si cu mii de ganduri.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38+ sapt
Vali

Mergi la inceput

Honey, la mine pe pachet scrie ca se pune o lingurita de frunze la o cana (250 ml) de ceai... Nu sunt tocmai frunze, e o "tocatura" scamoasa, nu prea ai cum sa pui exact o lingurita, pui si tu ochiometric, asa. Eu dadeam apa in clocot, stingeam focul, puneam direct in ibric frunzele si amestecam viguros in ibric, sa se infuzeze ca lumea, apoi mai lasam vreo 5 minute, pana se colora ceaiul... Enjoy! Are gust de iarba...
Acum, nu stiu cum e in maternitatile de acolo, eu m-am carat cu frunzele dupa mine, ma gandeam sa ii dau unei asistente/infirmiere sa imi faca, dar cand m-au apucat durerile am uitat complet. Plus ca nu ma urmarea nimeni si beam apa/iaurt non-stop.

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Am mai pus si noi poze in ipostaza de sarmaluta... Dupa baie...

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf fetelor, vin si eu la apel.
In noaptea trecuta am avut parte de niste dureri atat de ingrozitoate incat a trebuit sa ajung la ER/emergenta(abia la 4 AM am ajuns acasa).
Acolo mi s-au facut investigatii amanuntite de unde a reiesit ca am pietre la rinichi si trebuie sa ma operez.A cazut cerul pe mine cand am auzit...Am tot avut aceste dureri inca de cand am plecat din RO (Se prea poate sa fie de la apa de robinet pe care o beam in acea vreme). Credeam ca e doar o durere puternica/crampe si nimic mai mult insa iata ca este cum nu se putea mai rau...
Daca este posibil imi doresc sa scap de 'cutit si in acest sens, caut sa vad ce metode naturiste care actioneaza rapid exista?
In afara de GallCleanse care e pe termen ceva mai lung(2 luni) ce alte metode/tratamente cunoasteti?!(Ceva care sa nu afecteze alaptatul).
Astept raspunsurile voastre printr-un PM sau e-mail la:liv4god_ro2001@yahoo.com deoarece nu pot intra des sa vad unde mi-ati raspuns si mi-ar fi mult mai usor.
Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput