*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Gatta si restul fetelor care intreaba e OK daca kk de bebe e ,mai lichid-Ginette schimba pediatrul-,daca face de mai mulle ori pe zi-pana la 10 eu stiu ca e normal-mai scapa si de gaze daca face mai des ,e normal sa aiba mai multe nuante de la verzuliu la mustar.Ne ingrijoram daca depasesc 10-12 ori pe zi sau devin apoase,adica face mai mult apa sau chiar apa,daca au culoare alba-semn de malabsorbtie,neagra-semn de hemoragie sau cu sange .
Isidora facea cam de 6- 8 ori pe ,mai mult lichide ,n-a avut colici si a luat f. bine in greutate doar din laptele meu.

Ginette ,am glumit desigur cu pediatra,dar din ce descrii tu kk de Adela scumpa pare absolut ok...Dar ma gandesc ca o sti ea mai bine...eu doar imi dau cu parerea...in cunostinta de cauza ce-i drept....Am totusi o curiozitate?Are copii ,pediatra?I-a alaptat la san?

GUGU ,daca vrei sa asculti un sfat gratuit si de mama patita:vaccineaza copilul cu cele de la stat !Si atat!

Am facut prostia sa vaccinez fata cu toate privatele care existau atunci ...pentacthib ,engerix,infanrix,priorix,si imi trag palme si acumsi nu putine....Atunci asa am crezut si am crezut si pediatra ca sunt mai bune ,ca au efecte secundare mai mici si mai putine,ca sunt din strainatate si vezi Doamne automat sunt de calitate si ca va fi mai bine pt. copilul meu...Mare greseala am putut sa fac...Efectele sec. sunt mai putine pe mom. dar in timp e jale...de fapt la Isidora se vedea imediat cum dupa 2 saptamani de la vaccin racea....In fine, mi-au zis vreo 4 homeopati si vreo 3 dr.alopati,in varsta si cu experienta ca sunt crima vaccinurile noi aparute si ce e si mai crima ca statul si-a propus o schema in care sa mai introduca cateva din astea private in regim gratuit....
Foarte multe din vaccinurile private nu se mai fac in strainatate...v-ati intrebat de ce?Cel care se face la noi in maternitati pt. hepatita B ,la fel ,in alte tari nu se face,s-a dovedit de altfel ca riscul de imbonaviri cu hep.B a crescut in loc sa scada decand se face vaccinul...So ,care-i rostul?Dar in fine ala nu e cel mai rau...Faceti-le pe acelea de la stat,feriti-va ca naiba de acela de la 1 an ,1an jumatate -oreion,rujeola ,rubeola-care cica nu s-a demonstrat inca ca e raspunzator de aparitia autismului....dar si daca o sa descopere ei peste 3-4 ani eu cu un copil autist ,ce fac???In Sua-incidenta e de 1-la 150 de copii bolnavi de autism-Enorm!!!,iar la baieti 1-96!!!....

vACCINUL impotriva?cancerului de col e din nou o mare pacaleala...E eficient de fapt in f. putine din cazuri,mai exact daca cancerul s-a declansat in urma catorva tulpini de natura oncogena,cand de fapt sunt vreo 30 cancerigene si vreo 100 aparent inofensive dar in timp ,netratate pot creea leziuni ...care ulterior pot duce si la cancer....DEci tu faci vaccinul pt. cateva tulpini ,e drept printre cela mai grave si mai des intalnite,dar asta nu-ti garanteaza evident ca nu faci cancer de col din cu totul alte motive sau chiar de Hpv-alta tulpina.Iar ce efecte secundare are acest vaccin nu vb. nimeni...Dar faceti-l fetitelor de la 9 ani in sus!!!
Si sunt convinsa ca e doar aparenta faptul ca ei cica vor sa ocoleasca un rau mai mare facand unele mai mici...
Credeti ca degeaba se chinuie homeopatii cu antivaccinuri sa ne vindece copii?Cel putin la Isi tusea de care nu mai scapa-obstructie bronsica,asmatica in devenire cica-a cedat la administrarea unui antivaccin dtp-la cel pertussis....Pt. autism ,asta e prima forma de tratament homeopatic-antivaccinuri,si incercarea de purificare a organismului de mercur si aluminiu....
Poate m-am ambalat prea tare si n-am fost f. coerenta -nici nu sunt de specialitate-dar am simtit ca tb. sa impartasesc cu voi si din greselile mele ca poate macar una dintre voi nu le va mai face...Evident ca dr. o sa va rada in nas,o sa va asigure ca asa e cel mai bine pt. copil-si multi vb. serios pt. ca atata stiu-dar eu stiu una:suntem buncarul Europei...si suntem cobai!
Doar marile companii farmaceutice din ce sa traiasca?Sa mai dea si la astia din lumea a 3-a cate ceva.....

Iertati-ma daca am suparat pe cineva!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

[quote]Originally posted by remiclea

seara buna fetelor. am pus si noi poze la semnatura cu printesa mica si sper sa se vada
despre noi ce sa va mai spunem, am fost azi la doctor si avem 3.800 kg, 55 cm, deci am crescut cu 1 kg si 6 cm, si maine facem o luna.
va rog daca vreti sa scrieti si la mine pe prima pagina ora 15:20 ca am uitat sa specific orafeteleee

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze

ce frumoasa e mititica.E superba ! si pozele par asa de artistice.Imi plac tare mult.

neda si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Gina M ,imi pare tare rau de problema ta...sper din suflet sa primesti cele mai bune sfaturi si te faci bine fara operatie.Daca pot sa te ajut iti trimit mesaj.Stiu un homeopat bun in Bucuresti ,de fapt 2 dar sa vedem daca gasesti remediile acolo...
,Doamne ajuta!

Miri ,sper ca ai trecut cu bine si peste ziua asta....

Multumesc de complimente;evident nu ma regasesc in mare parte...dar probabil ca fiind mereu in ceata-de fapt-,extrem de nesigura si irelevanta incerc sa par exact invers...Si uite ca-mi iesePoate pana la urma imi si insusesc ceva si iese treaba buna!

WRAP-ul e mortal,vreau si eu!Angi ,daca esti draguta imi trimiti detalii? Sunteti bine?
Ce masina tb. sa vina,Miri?Al meu vrea Subaru Forester ca al Monicai -Doc...m-a innebunit...ASa ca Moni sa-l pregatesti pe sot pt. intrebari...
Gratiela ,deci si tu mai dormi cu Ozi?Si noi...

Si Isi imi pune de vreo saptamana sosetele in picioare ca nu ma mai pot apleca...la platit facturi tot aman sa o trimitparca Mitsu se tinea de glume....N-am vazut poze cu Tudor inca..

Imi trimite si mie cineva parola de la contul comun,va rog?

Va pup pe toate!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Dar tu de ce nu o poti tine pe printsesuca in brate??? Ca banuiesc ca nu e asa de grea, dupa calculele mele inca nu a ajuns la 3.5 kg... Eu il pot tine pe bebe C., daca nu implica si alte treburi de facut cu ambele maini. Adica ma descurc cu deschisul usilor, etc. Pot cara chiar si o punga.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mitsule..pot sa o tin dar nu o pot duce mult..adik la o plimbare..nu ca e grea..dar imi amortesc mainile de la pozitie...stau prea incordata cred..oricum..noi ne-am luat un carut de baietell..adik e albastru, din cora, de la primiipasi si are roti mari si e super comod..si a costat cam 370 ron..si e super ok..
asta asa..orientativ...iti zic...

p.s....ti-am mai spus ca esti mama eroina:D

noi depozitam carutul pe balcon

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alina, eu nu am balcon... Pai.. Te deranjeaza ca e carutul albastru? De ce nu o scoti in carut daca nu o poti tine mult in brate? Abia astept sa imi iau carut... Al vostru se pliaza? Ca l-as tine sub pat

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Mai stie cineva ceva de nemary???? Ca parca zicea ca joi le da drumul acasa... Eu nu am mai sunat, ca nesimita... Am fost luata prin surprindere de accesele lui bebe C. si m-a cam tinut ocupata saptamana asta. Saracuta, oare o fi totul bine?

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsu, ma bucur ca ti-a placut baietsashul meu!

Atentie la vaccinul gratuit...cel antipolio oral e periculos rau..Ozi in noiembrie a facut iara vaccinul antipolio si a avut reactii extrem de ciudate: febra, dureri musculare, de articulatii care au tinut aproape o saptamana de ne-a bagat in sperieti!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetelor nu ma speriati cu vaccinurile astea...noi nu l-am facut decat pe acela care se face imediat dupa nastere...iar cel ca se facea la 4 zile...sau ma rog cel care urma o sa-l facem abia dupa ce implinim 2 luni

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nu ma deranjeaza deloc ca e albastru..oricum nu imi place ideea de roz la fetite si albastru la baieti..adik..fata mea nu o sa poarte numai roz..eu cred ca orice culoare este frumoasa...si potrivita ...cred ca se pliaza..nu stiu cat de mult..adik nu stiu daca incape sub pat..ca e cam mare..mi se pare mie...

Noi am iesit de 2 ori afara la plimbare..o data vreo jumate de ora si azi cam o ora jumate..si binenteles in carut..ne place tare..:D

Am vb eu cu Nemary..sincer nu mai stiu daca ieri sau alaltaieri..erau bine..bebelina manca si luase si in greutate...deci s-ar putea ca acum sa fie acasa..si eu am pierdut notiunea timpului..poate o sun maine sa vad cum mai e...sigur e bine..

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Mda... Pai... Cand o sa ne luam carut te anunt! O sa o sun si eu maine pe mari

Avertizari si precautii: Unele rapoarte au indicat o incidenta mai mare a sarcinii tubare in timpul utilizarii "minipilulei".(este vorba de Exluton) Deci acum cu siguranta nu vreau sa aud de anticonceptionale... Si cred ca o sa ma inscriu la o diafragma mica si eficienta!

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput