*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*
Raspunsuri - Pagina 16
zozela spune:
Shose,fetelor-a mai sosit un clopotel in familia voastra!!Emi(mamacapra) l-a adus pe lume azi-noapte la ora 03.00 pe Mateias-un flacau de 4420g!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
AngeliquedeS spune:
Fiindca tot s-au purtat discutii despre metode contraceptive, va scriu un banc sa ne descretim fruntile... sau poate nu!
"Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: - Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am. - Sint baieti?...fetite?... - Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?... - Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc la firma...."
Revin cu date despre wrap si poze cu noi cum stam broscuta in el. E suuuper! Acum in wrap il tin si doarme de o jum de ora!
Mamacapra, felicitari!!!! Sa iti traiasca mandretea de flacau dolofan!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
Uitati aici pozele in wrap: http://good-times.webshots.com/photo/2233154970065968642Dtzmmd
Mie mi l-a facut si expediat o fata de pe DC, intrati dc vreti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
laura_dimitris spune:
HELLOOOO
I'M BACK (semnul exclamarii... nupot sa-l fac pentru ca nu am la dispozitie decat o mana...
)
Ieri dupa amiaza am ajuns si noi acasa si abia acum am gasit putin timp sa stau la calc. nici macar acum nu sunt "libera " ci cu gaza mea in brate. Noroc ca este micuta si pot sa o tin cu un brat.![]()
Abia astept sa citesc din urma dar chiar inainte de asta tin sa va multumesc din suflet tuturor celor ce m-au incurajat/ felicitat.
cred ca la nasterea lui eleni care a durat doar O ORA au contribuit din plin gandurile voastre bune adersate noua.

momentan, ne luptam cu probleme de care am mai citit pe aici... am incercat atunci sa bag la cap sfaturile date ...
sta la san si suge ore in sir...
10 minute supt, 5 minute dormit si tot asa....
Asta noapte a dormit insa de la 2.30 la 6 dimineata.
este si putin posie la pasarica
nu va mai povestesc de "pasa" a mea... ca medicul nu a apucat sa-mi faca epiziotomie si... s-a rupt ea pe unde a vrut...
.
asa ca... momentan stau bine doarcateva ore pe zi cat dureaza efectul supozitoarelor, alifiilor, spray etc....![]()
abia astept sa vad cine a mai nascut
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
remiclea spune:
MAMACAPRA -FELICITARI! SA-TI TRAIASCA VOINICUL!!
fetele care spuneati de kk la bebei-si Ada mea face kk des si moale, dar cand am iesit din maternitate am primit un cadou de la pampers printre care 2 carticele despre nou-nascut si scrie acolo ca alaptatul are un singur dezavantaj-scaune lichide de pana la 10 ori pe zi
deci nu cred ca ar trebui sa ne ingrijoram![]()
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
ginnette spune:
Neata fetelor,
Veste mare si buna: bubulina a facut kk doar o data (de aseara de la 7) 
E cam de culoarea mustarului "verzui" si nu mai e pata in jurul "solidului". Bine, de imprastiat, inca este in tot pampersul.
Dar azi o sa haleasca tot apa de orez (cu orez strecurat si diluat).
Fetelor (Simona, Alina, Mishu), nu va ingrijorati; eu mi-am spus doar of-ul nu faceam comparatie; voi "alimentati" bb-ii la san si este normal sa aibe scaune mai dese si mai "lichidoase".
Bubulina mea are in meniu NAN1 si ar trebui sa faca max de 3 ori.
Adina (mami de Isi)
Nu m-am suparat - si eu am o parere super proasta despre doctori (de orice fel).
Bineinteles c-am intrebat-o dak are copii; are, chiar doi, la liceu. Si culmea, i-a hranit cu lapte praf.
Iti dai seama c-o "verific": matusa mea este asistenta chiar la copii (la neonatologie) deci "checking, checking".
Roxana si Adela
!
Ingerasul nostru
Poze
miri_mik spune:
neaTsa!
felicitari mama capra! si bine-ai venit pe lume Mateias dodolots!
azi facem o luna! adica e 8! a trecut repede vremea, si cadou, azi noapte, a dormit cate 3 ore intre mese:) creste creste:)
isidora si docdecap, au trecut 4 zile. ziua5se anunta "turmentata", dar am cerut s ani se lase "coupe-ul" acasa - caruciorul dublu, sa ies cu ei afara un pic ca ma ia dreaq in casa.
masina e S-MAX, ford adica, pt familie:)
gaga plange.. bruno e afurisit, iar, va las...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Laura Ioana spune:
LauraD
sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Bine ai venit acasa si sa-ti traiasca printesica!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
gabrittza spune:
buna fetelor.tocmai am venit si eu de la control.daria nu vrea sa iasa si pace!col moale,deschis,bazinul a zis ca e ok,bebe a mai crescut un pic dar eu nu mai iau in seama ecografiile deloc!
si luni s-ar putea sa nastem!nu stiu daca sa ma bucur sau nu?
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 3 zile?
kalosalina spune:
Buna zuzici!
In sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe forum..
Laura D sa-ti traiasca printzesa, sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va aduca numai bucurii si tu sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si numai fericire alaturi de cei dragi!!! 

Felicitari si celorlalte mamici care au nascut de cand nu am mai intrat eu Emiliapop, Raluk si Mamacapra sa va traiasca copilasii, sa fie mancaciosi si voua va doresc refacere cat mai rapida!
Noi suntem binisor...colicii au inceput sa-si faca aparitia din ce in ce mai tare, Daria plange tot mai des de dureri, deja numai doarme cum dormea pana acum, sta mai mult treaza, si de asta nici eu nu am mai fost activa pe forum, ca trebuie sa stau dupa ea: sa-i dau tzatza, sa ragaie, apoi vrea iar tzatza, dupa care mai vomita...si tot asa...Plus ca am inceput si pregatirile de botez: trebuie sa cumpar marturii, cruciulite, baloane, bauturi si toate cele necesare...
Vreau sa o intreb pe Monica - doc -ca stiu ca ea pune lapte la pastrare in congelator- in ce il depozitezi?

toate zuzicile!
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)