*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*
Raspunsuri - Pagina 12
gabrittza spune:
v-am zis ca strada mea devine vedeta?cine vrea sa vada unde stau si unde am cazut eu in sant sa intre pe solutia tv (e o tv care emite prin internet) la "strazile lui vanghelie"!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 3 zile?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Miutza
irlandeza, cum te mai simti???
Din ce in ce mai bine.Mai iau o tura de antibiotic si sper sa fiu ca "noua".
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 5 sapt. de viata 03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
doc multam de raspuns...la mine alatatul nu e problema din pacata...nu mai am de mult lapte...dar ideea ca e greu reversibila...ma cam sperie...bebe2 e planificat sa se nasca unde peste 3 si un pic...dar totusi ma sperie...si oricum nu se stie cand ne putem razgandi...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
alinaatudor spune:
Asa..am mai vazut un rand de poze:
Miutza..superba comoara ta balaie...sa vezi ce bucle blonde va avea..
Monicadoc..dar Serbanel e maare..flacau ce mai..si chipes pe deasupra
Irlandeza, ai o minune de fetita..are niste ochi...te pierzi in ei
LaLa...ce mare s-a facut Bibi..sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va bucure..asa cum a facut-o si pana acum..
pitik curajoasa
Ellenutsa..si Bitzi e mare..vai ce ma minunez eu cand vad copilutzi mari asa..abia astept sa crestem si noi...
Anca..bebe Stefan e un dulce..sa va traiasca...
Acum am vazut ca se comenta despre cartea mama si copilul..pai stiu ca este uneori depasita dar majoritatea sfaturilor sunt chiar bune, unde mai pumen ca se suprapun peste ce zice si moasa de brusel...deci..chiar e bune..acum na...trebuie sa mai trecem cu vederea ca sunt unele vechituri...oricum o consider buna..si eu citesc in ea de cate ori am ocazia..pe mine m-a ajutat..
Multumim inca o data de aprecierile la adresa pozelor..
A...sa nu uit..gravidutzelor..nu mai cititi povesti de nasteri..sau istorii plangacioase..chiar va fac rau..in plus..acum trebuie sa va bucurati..vor fi grele primele sapatamani cu bebe..bucurati-va de momentele astea si nu va mai ganditi la nimik altceva...
Poze cu ingerasul
gugushtiuc spune:
Buna zuzici! Am cateva minute libere cat mai doarme bebitzu' meu si ma grabesc sa va pun o intrebare care nu-mi da pace:
VOI CE VACCIN FACETI LA BEBE LA 2 LUNI, ASTA ROMANESC SAU CEL STRAIN (INFANRIX)?
Eu parca inclin spre cel strain, insa tot aud tot felul de pareri pro si contra

. Poate e vre-o mami cu experienta mai multa pe la noi si ne ajuta cu ceva informatii.
GUGU
de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
ginnette spune:
Cioa fetelor,
Intru si eu dar nu cred ca pt mult timp;
Noi suntem "varza" cu kk: adik, face bubulina la fiecare masa; am trecut-o deja pe apa de orez (in care am diluat si niste orez fiert si trecut prin strecuratoare).
Si, cum nu da semna de "adunare pe pampers" am trecut la smecta (cu ok-ul pediatrei): 2ml la 6 ore.
Laptele este scos pt o perioada (desi ieri si alaltaieri i l-am facut tot cu apa de orez)
Ce sa va zic?! E criminal!
Kk este de culoarea mustarului, are si ceva "muci" prin el (nu de fiercare data), dar macar n-apare si pata, in jurul "solidului" - asta este semnul ca incepe diareea adevarata (tot de la pediatra stiu). Dar, imediat cum mananca, zdranc in pamapers.
Si bineinteles, "plangerile" dureaza cam cate-o ora si jumate.
Simona (Gatta),
Referitor la vaccin, bubulinei nu i-l face deocamdata (trebuia luni).
pana nu ne "adunam" in pampers, pediatra a zis ca nu vrea sa-l faca.
Cica este indicat sa fie bb sanatos.
Am vazut ca vorbiti si de metode contraceptive: noi defilam cu "fesul" (prezervativul); n-am nici eu nici m'nealui pb.
Pilule nu pot lua din cauza belelei mele cu coagularea, iar steriletul, deocamdata am zis "pas". Vad eu mai incolo.
Ce nu mi-a convenit a fost ca menstruatia a durat 7 zile (fata de 4 jumate cat dura inainte).
Ginec mi-a zis ca este prima dupa mult timp si de'aia.
La voi cum a fost?
Roxana si Adela
!
Ingerasul nostru
Poze
alinaatudor spune:
Miri..am uitat sa iti spun..in primul rand multumim de aprecieri...si intr-adevar Stefi mai doarme la noi in pat peste zi..si uneori spre dimineta...stii de ce..cand se foieste si scanceste de la partzuri/ caca...am vazut ca o calmeaza daca o invelesc cu plapuma noastra pana la brau..cred ca de la caldura..m-am gandit eu..asa ce mila imi e de ea cand sufera ..si nu am suflet sa o las in patut..stiind ca ii face bine...stiu ca trebuie sa o invat in patut..dar m-am hotarat sa nu o las sa sufere daca stiu un mic remediu..acum..poate nu fac bine..dar spuneai si tu ca pana la 6-8 saptamani pot sa o mai tin in pat cu noi...asa-i?
Poze cu ingerasul
alinaatudor spune:
Imi aduc aminte ca babele...cate putin..mai vroiam sa adaug ceva..referitor la baitza..si noi suntem uneori nesuferite cand vine vb de baitza..ba ca ne trezeste din somn, ba ca abai am mancat si vrem totusi sa dormim, ba ca ne e foame..ce mai..niciodata nu e momentul..asa ca..am facut ce a zis Miri..am dezbracat fata cu jumate de ora inainte..si am lasat-o la pielicica goala..doar in pampers..si plangerile au fost mult mai mici...unde mai pui ca noi facem si masaj inainte de baie..care era si ala un adevarat circ.l.de ne venea sa renuntam la el..
Speram ca incet incet sa ne placa la baita
Si..azi am fost la plimbare..ne place tare..sper sa o scot in fiecare zi..asa ce imi doresc un soare adevarat..
Poze cu ingerasul
Mitsu-bishu spune:
Fetelor... Asa de tare m-a impresionat ce a scris Bianca Brad... Mi-am adus aminte de cat amfost de zguduita cand am citit ce i s-a intamplat lui kossir... Am cautat ieri jurnalul Marianei, dar nu l-am gasit... Cand citesc asa ceva imi dau seama de sensul vietii... Mi-am jurat ca o sa ma dedic copilului meu, sunt asa de fericita cand il vad ca respira si ii bate inimioara! De acum incolo nu o sa ma mai supar pe el cand o sa vrea sa stea la san 6 ore sau mai mult, o sa ii dau sa suga cat vrea, chiar daca regurgiteaza si apoi mai stau iar alte cateva ore cu el la san... O sa il alint de cate ori il doare burtica, nu ma intereseaza daca o sa se faca un rasfatat, o sa ma bucur si atunci cand plange pentru ca este... viu! Acum sunt coplesita de ganduri negre, azi i-am masurat perimetrul cranian ca mi se parea mie ca e cam mic... Voiam sa vad daca a mai crescut, ca pana la o luna trebuie sa creasca cu 3 cm. Si sunt tare superstitioasa, ca asa imi spunea mama de cand eram mica, ca nu e bine sa te masori
Stiu ca e o prostie, dar nu imi pot scoate din cap mai ales dupa ce am citit... Imi aduc aminte ca acum un an si ceva, intr-o noapte, m-a apucat pe mine sa imi cos o panglica neagra pe poalele unui sarafan si a doua zi... A doua zi am primit vestea... Ca taticul meu a murit...
Si ... nu stiu ce sa fac... Cred ca am nevoie de progesteronul ala de care zicea doc...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici! Am cateva minute libere cat mai doarme bebitzu' meu si ma grabesc sa va pun o intrebare care nu-mi da pace:
VOI CE VACCIN FACETI LA BEBE LA 2 LUNI, ASTA ROMANESC SAU CEL STRAIN (INFANRIX)?
Eu parca inclin spre cel strain, insa tot aud tot felul de pareri pro si contra. Poate e vre-o mami cu experienta mai multa pe la noi si ne ajuta cu ceva informatii.
GUGUde LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Eu l-am facut pe cel gratuit si in afara de faptul ca s-a inrosit locul si am pus compresa fata nu a avut nimic.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete