*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Voi fi foarte scurta la vorba pentru ca imi cad ochii de somn.
Am trimis sms-uri la Honey si la Cati, dar se pare ca compania mea de mobil este execrabila.

Deci... treburi importante.

Apa s-a rupt in 2 feb la ora 7.30am. Am fost la spital, m-au trimis inapoi acasa. ne-am intors la spital la 5.30pm Am nascut in 3 feb la 5.18am, dupa 22 de ore de travaliu pe micuta noastra iubita ANDREA BIANCA 3100gr si 51cm.

Sunt fericita... ma dor sanii de mor si nu curge nimic din ei in afara de cateva picaturi de colostru.

Maine mergem la medic.

HONEY - multumesc de telefoane, imi pare rau ca nu ai primit mesajul de la mine.

ZUZELE - multumesc de incurajari, ingrijorari si galerie.

va las ... am scris acest mesaj cu BIA in brate.. .

poze cu Andrea Bianca la semnatura.

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

BUNA DIMINEATA!
Multumesc tututror zuzelor pentru galerie,mesaje si gandurile bune!Dupa cum stiti joi am facut cazariana...si astfel a venit pe lume mimunea mea.....
Nu pot sta acum sa scriu intreaga poveste dar , pe scurt:stiti ca mi-a fost groaza de operatie....dar cand m-am trezit mi l-au adus pe bebe langa pat.....emotia, bucuria pe care am simtit-o in acele clipe m-a facut sa uit{si nu e un cliseu...desi asa suna} de absolut tot ce tine de spital....Nu am crezut ca pot simti asa ceva...mai exact toata sarcina am fost fericita, am vorbit cu bebe, i-am cantat, i-am asteptat cu nerabdare sosirea dar cand realmente l-am intalnit am ramas muta , admirandu-l in toata splendoarea ...Nu mi-au trebuit calmante dupa operatie, nu am dormit 1 minut toata noaptea.....si chiar m-am ridicat pe antebrat pt a-l putea vedea mai bine...Ce sa va spun despre clopotelul meu....toti celialti bebei din salon plangeau iar el dormea cu o mutrisoara asa nevinovata....peste noapte s-a trezit dar nu a plans deloc , statea cu ochisorii larg deschisi, limpezi si privea senin dar curios imprejur......m-a topit.A doua zi a fost mai grea pt mine....nu dormisem deloc, de mancat nu mancasem de miercuri de la pranz, plua anemie...anestezie......m-am simtit rau.....in sensul ca nu am fost in stare sa ma ridic macar pe marginea patului....ameteam imediat si-mi vajaiau urechile.....Abia la ora 18 am fost in stare sa ma ridic si sa rezist la "plimbarea cu scaunul" catre salonul unde puteam fi vizitata....Sambata m-au externat....este bine acasa, il am pe sotul meu care ma ajuta enorm si care e topit dupa bebita, mama care se ocupa de casa......dar evident ca inca nu sunt recuperata....Bebe este cuminte,ziua doarme mult...il trezesc eu daca trec 3 h....noaptea mai plange si asta pt ca are nevoie de atentie, ii place sa stea treaz si sa vb cu el...
Hai ca monopolizez pagina....am sa va scriu mai multe in poveste, pana atunci raspund la intrebari...daca aveti!
Felicit noile mamici si urez nastere usoara celor ce vor deveni!
Ma duc sa citesc din urma....nu stiu ce s-a mai intamplat de joi dimineata si pana acum....
Va pup, Bdiana_ mami de clopotel Alexandru Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Cumva , cumva am trecut de noaptea asta, cu cateva ore dormite (cred). Contractii au fost una dupa alta, deranjante de cele mai multe ori, dar nu dureroase "pe bune". Sau sunt eu prea nesimtita????
Oricum, daca schimbam pozitia (adica din sezut, cum "dorm", mai miscam un picior in vreo directie),daca respiram adanc si mai beam o gura de apa, trecea. N-am reusit sa le cronometrez, apareau haotic, uneori din minut in minut, durau la fel de haotic,,,, de unde am dedus ca nu sunt inca acele contractii de nastere.
Scurgeri sunt inca, aproape ca sangele, un pic gelatinoase, dupa ce a iesit "grosul".
Din pacate nu am pe cine sa intreb in jurul meu ce si cum, prietenele mele au nascut unele prin cezariana, altele nu au eliminat dopul inainte.
Asa ca,,, orice parere e binevenita, m-ar ajuta, chiar!
Pe la 10 il sun pe doctor sa imi spuna cand sa ma duc la control, si cred ca voi ramane internata, ca nu stiu daca mai rezist singura inca o noapte,,, doua,,,.
Sfaturi, pareri,,,incurajari,,,,va rog si va multumesc pentru cele pe care mi le-ati dat deja!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

ma simt tare prost...am reusit sa-mi fac mama sa planga...:doc(de la buc) ne-a zis ca bibi are vititele interzise pana ne da ea unda verde...i-am spus mamei si am crezut ca a inteles...i-am dat voie sa vina in prima zi cand ma venit,am rugat-o sa vina sa ma ajute la baie...la inceput(dar ea ii facea baie si eu ma uitam ca la film...k nu ma lasa sa fac nimic...noroc ca a racit si nu a mai putut veni o perioada...si apoi nu-si mai avea rostu),am chemat-o sa stea cu ea cand am examene...deci in comparatie cu ceilalti bunici era privilegiata..dar nu a apreciat ii spunea surori mele k nu le dau voie prea des la fata si ca o cocolosesc ...chiar nu intelegea ca e spre binele bebelinei...,ma suna si imi zicea vezi ca vin sa vad fata,nu tu poti sa ma primesti?,nu tu esti odihnita?...ba chiar ma suna vezi ca maine vina nasta s-o vada,vezi ca poimaine vine taicatu...si azi am explodat ca s-a auto invitat iat desi a foat acum 2 zile...si a inceput sa planga in telefon si s-a cam foarte suparat...nu asta a fost intentia mea,da chiar e spre binele lu Bibi...si chiar mai am si eu nevoie de odihna...si chiar daca am 20 dee ani mi-am dorit copilul asta si sunt capabila sa-l cresc...sper ca nu v-am zapacit...dar trebuia sa ma plang si eu cuiva ...ca eu cred ca fac depresie cu intarziere

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

LaLa, stii ceva? Eu cred ca sarcina si "lauzia" sunt momentele noastre de egoism care ar trebui sa ne fie permise prin lege!
Frumos si elegant, dupa ce ne revenim un pic in urma atator evenimente, senzatii, hormoni,,, ne vom cere scuze celor din jur, le vom multumi ca ne-au fost alaturi si gata! Pana atunci, confortul nostru si al bebeilor nostri este pe primul loc, restul nu mai conteaza. Bineinteles, cu limitele de rigoare, adica o discutie cu sotul cand ne permit hormonii in care sa ii explicam ce si cum nu strica!
Eu l-am prelucrat pe al meu inca de la inceputul sarcinii, cand am simtit ca hormonii incep sa isi faca de cap, si cred ca a inteles.
Cu mama si soacra si eu am avut probleme, am fost de multe ori prea "delicata" si nu au inteles cum stau lucrurile, asa ca a trebuit sa le spun direct. Sa vedem acum, dupa ce nasc, cum va fi.
Dar nu uita: tu si cu bebe sunteti acum cei mai importanti! Si daca il mai poti baga in seama si pe tatic,,, e perfect! Restul mai pot astepta! Nu stiu care e situatia in familia ta, sper sa nu te fi jignit cu parerile mele!

Mergi la inceput

dormiti chiar toate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

eu nu dorm

Neata zuzici

Am fost si eu la doctor aseara, pitica mea are 3045g, m-a chemat si sapt viitoare asta daca nu se intampla pana atunci evenimentul.

Creata am vazut-o pe Mariuca, ptiu ce frumusica este

...merg sa citesc si povestile nasterii, ca am ramas un pic urma la capitolul asta

pupicei

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

"Sunt Eleni Roussos si am venit pe lume la 0.55. Sunt micuta - 3050 gr, 49.5 cm dar puternica si sanatoasa; apgar 9!!!"

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CAMELIA, SA TRAIASCA BEBE MATEI SI SA FIE SANATOS!! CE FRUMOS .. DUPA DOUA FETITE, A VENIT SI PRASLEA! SA FITI FERICITI CU TOTII!!

zuzicilor .. ce a facut laurad?? sau nu am fost eu atenta la citit??

creata bine ai revenit printre noi!! Mariuca este o scumpa si o frumoasa!! are niste ochisori absolut superbi! sa fiti sanatoase si iubite!! mi-a fost tare dor de tine pe aici!!

alina ce frumoasa este anita! a crescut, este o domnisoara de acum!

am bagat repede mesajul caci nu stiu cat va merge netul!!

va pupik zuzici si burtici si bebei!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici D, sa fii fericita alaturi de copii tai si de sotul tau!!! Sa va traisca si sa va aduca multe multe bucurii!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari laurad! Doamne, ce frumos suna:eleni roussos... cu prestanta! sa fie intr-un ceas bun! ce conteaza ca e micuta - asta zice mami, nu eu - e sanatoasa si sunt convinsa ca foc de frumoasa! abia astept poze!

matgraviduuuuuuuuuuuuuuut! felicitari! lung travaliu... superbe pozele! o ador pe cea cu tati si bianca in brate, de aproape facuta! si cea in masina:) sa fie sub o stea norocoasa!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput