*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LAURICI, SA FIE SANATOASA ELENI SI NOROCOASA SI IUBITA! SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI UNII PE ALTII!!

BINE AI VENIT PE LUME CLOPOTEL ANDREEA BIANCA! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

fetelor, gata, imi pun ultimele lucrusoare in geanta si plec la spital! la ora 13 tb sa fiu acolo. deci cam intr-o ora o iau din loc.
va pup pe toate si sa imi tineti si mie pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri ai doi copii absolut superbi!! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!! bruno este atat de dulce si sacha de asemenea! esti o mamica tare mandra de bebeii tai! am plans la mesajul tau, cu ce emotie ne spui despre sentimentele care te-au incercat inainte si dupa nasterea lui sacha ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Creata, felicitari pt Mariuca superba! e dragalasa foc!

Miri, si eu am plans citind povestea ta. e minunat sa fii mama, de euforie in prima zi acasa (noi am stat internate 6 zile ca "asa se face", fara sa avem vreo problema) am uitat sa mananc iar in a doua am uitat sa ma odihnesc...inca nu-mi vine sa cred ca am putut infaptui asa o minune...

Mitsule, mi-a fost dor de tine si de Conrad

de azi vom avea si noi cantar si vom stabili o zi a saptamanii in care sa urmarim progresul.

acum Maya doarme iar eu m-am spalat pe cap si stau cu o masca pe par si am intrat sa vad ce mai faceti, ziceti, scrieti...
felicitari noilor mamici si pt clopoteii lor sanatate multa si lapte din belsug!

va pupacesc pe toti si toate!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

raluk, nastere usoara!!! iti tinem pumnii!!!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Raluk, nastere usoara

Laura D, sa-ti traiasca minunea Eleni, sa fie sanatoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

raluK, cu curaj si incredre inainte! va fi bine! nimic pe lumea asta nu se compara cu a deveni mama! iti doresc o "calatorie" placuta intr-acolo, si sa ne revedem cu bine, in numar mai amre de clopotei si mamici implinite!

goooooooooooooooooo, raluK, goooooooooooooooooooooooo!

cornilia, cu scuzele de rigoare (imi pare rau), La Multi Ani! fericiti alaturi de gazutsa ta! sper ca nu am facut o gafa prea mare ieri! ma ierti? muuuuah!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ellenutsa si miutsa, pusici!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

a lasat sanul si a adormit... e prima data cand doarme de azi dim. daca totusi laptele meu nu e bun, se poate? cand va aud pe voi ca au luat bebeii un kg in nici o luna mai ca imi vine sa cred ca poate e prea slab...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Angi... eu zic sa eviti pe cat posibil compania persoanelor "binevoitoare" care dau sfaturi dupa ureche. Daca laptele tau n-ar fi bun, atunci Pupi sigur n-ar fi luat in greutate atat.

Cat privesc kilogramele pe care le iau unii sau alti bebei, eu cred ca e totusi o diferenta intre al meu si al tau, cu toate ca nu sunt nascuti decat la o saptamana diferenta. Viktor a avut la nastere cu un kg mai mult decat Stefanelul nostru... si oricum, e stiut ca cei nascuti mititei iau mai repede in greutate ca cei nascuti la greutate normala. Ca sa va prindem si noi din urma si sa fim si noi in grafice.

Ca sa-ti faci o idee, de la cel mare stiu ca la 4 luni trebuie sa aiba dublul greutatii avuta la nastere si la 9 sa fie tripla. Si daca ia 850 gr pe luna pana la 4 luni e super OK.

Nu te mai stresa si fa cum iti dicteaza inima.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna dimineata si de la mine!!

nu mai prea apuc sa intru, deja junioru' nu mai doarme lemn dupa fiecare masa, vrem entertainment!!

Miri, am citit povestea ta, foarte emotionanta... mama de doi baieti!
eu ma tot chinui sa o scriu pe a mea, dar acum sunt cu mama acasa si cum ma prinde ca stau la calculator cand doarme copilul ma ridica si ma trimite la somn.. pot sa ma supar pe ea?? asa ca mai rarut cu netul.. acum a plecat la cumparaturi si profit!

felicitari penru clopotei noi de camelia, laura si monica!!
hai raluk, fara frica, o sa fie bine!!

si la multi ani pentru sarbatoritele de ieri Cornilia si Stancutza!

pot sa profit de exp. voastra?
eu acum sunt pe dos cu problemele cu sanii, ca nici prea mult nu e bine..
1. in loc sa faca urat la palierele astea de crestere, Dom' inginer se leneveste. daca suge mai mult de 15 minute dintr-un san pot sa fiu sigura ca din celalalt trage max 4 minute. adica ma lasa cu el plin. o fi de lene? ca de supt e ca ceasul cu cuc, si noaptea: la 4 ore fix suna de alimentare!
asa ca stai monica si mulge-te, doar dintr-unul cu pompa, ca la celalalt merge greu si cu pompa, si cu mana. nashpa. bine ca nu produce mult.

2. la cel 'bun' si 'plin' -tot n-au ajuns la acelasi debit sanii- s-a format un nodul dureros spre axila, il masez de vreo 4 zile, nu cedeaza, dar nici nu mai creste, cred ca o sa ma duc la o moasa mai priceputa si sadica sa ma maseze pana la lacrimi, sa cedeze. e pericol mare sa-l las asa , nu?? la celalalt se facuse, dar a cedat repede, nu de tot, daca mai apas acolo tot doare.

3. sa mai sper la un palier de crestere la 3 spatamani -azi le implinim? adica sa manance mai mult, ca deja m-am saturat de muls si congelat. Vrea cineva laptic de Joiana??

avem si poze noi, v-am zis ca are stofa de vedeta!

pupici

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput