*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*
Raspunsuri - Pagina 16
LaLa_20 spune:
mitshule de ce nu incerci bonisan,e naturist(singurul naturist pt astfel de prob,din cate stiu eu)...chiar nu are ce rau sa-i faca...din asta ii dau si eu lu Bibi,care fiind prematura e mai sensibila din toate pct de ved...si chiar ia facut f bine...
Sau gripe wather e iari destul de bun...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Tinna S. spune:
Fetelor am facut criza de astm, mi-e rau... 
Tinna
38+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 12 de zile !!!
Ven spune:
Hello!
Mitsule, Espumisan si Sab Simplex sunt unul si acelasi lucru. Espumisan are o doza mai mare de subst. activa (Simeticona). Noi ii dam cateva picaturi la fiecare biberon. Ajuta foarte mult la eliminarea gazelor, trage niste rafale de partzuri bietul....
Bonisan si Gripe Baby Water, precum si mult laudatele Calma Baby si Colic Baby (amandoua de la Erba Vita) au fost frectie la picior de lemn. Adica pe Mathias nu l-au ajutat deloc. Ah, Debridatul e ok si la noi, ajuta, plus ca regleaza si sacunul lui bebe (indiferent daca e constipat sau are diaree).
In rest, hai sa-ti spun ce face al nostru flacau de vreo 4 zile deja. Sta treaz de la 5-6 dimineata pana dupa-masa la 16:00-17:00! Imagine that! Timp in care papa, plange pt. ca i-e rau (dar asta e alta poveste, va zic imediat), trage cu foc de suzi de ma mir cum de nu-l dor maxilarele, se mai uita pe pereti, mai admira caruselul pe care il invart de la cheita aia de-mi vine rau......si da din maini si din picioare de zici ca-si ia zborul....
Noh, in conditiile astea, la 4 - 5 p.m. pica lat. Si aseara, era 22:00 si el nu se mai trezea sa pape. I-am dat prin somn si la 22 si la 2 noaptea, cand tot asa, nu dadea semne de trezire.
Asta ca sa vezi ca se poate si la altii program ciudat, nici eu n-am crezut ca un bebe de 6 sapt. poate sta atata treaz, cu Markus n-am avut asemenea experiente :)
Buuun. Va ziceam de plansete nasoale intr-o noapte pana dimineata, cu arcuit de spate si dat capul pe spate?
Copilul are reflux gastro-esofagian! Ca deh, daca a avut Markus, el sa nu aiba? Numai vomatul in jet lipseste (Markus mi-a scos peri albi cu vomatul ala in jet vreo juma de an!), in rest are absolut toate simptomele. Saracul, atata ii vine inapoi, chiar si la 1-2 h dupa ce a mancat, si-l doare, evident, esofagul, il arde, ca asa plange de nu mai stim cum sa-l tinem. Numai in sus trebe sa stea, cum il pui intins pe spate, cum ii vine inapoi si incepe o serie de sughituri interminabile...
Asa ca ii dam tratamentul pe care l-a primit si Markus de la Cluj, doamne ajuta sa vedem imbunatatiri cat de curand, ca n-as vrea sa ajunga si el la endoscopie, ca frate-su....oricum, asta e o chestie care cere timp sa se vindece, asa ca o vreme tot asa vom fi....chinuiti. Mi-e mila, saracu', ca nici sa zambeasca n-are chef, toata ziua are o fatzuca trista si chinuita, imi vine sa plang de mila lui....
Gata, ca ma striga la apel.
V-am pupat!
LA MULTI ANI, ANA!(de Natalia) 

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
Laura Ioana spune:
Ana de Natalia
Sa cresti mare, sanatoasa si voiasa si sa te intelegi minunat cu surioara ta!
Cornilia
Stancutza
Rlc-sandor pune pauza intre iconurile alea, ca ai labartzat rau pagina!
Hai, Laura
Hai, Laura
Va fi usor! Va fi usor! Iubita abia astept sa aflu ca o tzii pe pretioasa Eleni in brate
Hai, Camelia
Hai, Camelia
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Laura Ioana spune:
Tina
esti bine? Sper ca ti-ai revenit repede!
Creataaaaaa!!!! Ce se intampla cu Creata? A intrat de cand a venit de la maternitate?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
raluk.m spune:
Mai sunt pe aici gravidutze ca mine, in saptamana 41? 
Astept,,, astept,,,numai maine ma poate primi doctorul sa ma vada.
nicole_es spune:
Buna dimineata,fetele
In sfarsit am mai intrat si noi la semnat condicuta.
noi tot la oferta suntem,adica 2 in 1.
In primul rand vreau sa felicit toate zuzicile care au nascut,sa le urez refacere usoara si sa aiba parte de bebei papaciosi si cumintei(nu nominalizez ca sa nu uit pe nimeni)
NASTERE USOARA LAURA_DIMITRIS SI CAMELIA_H
ALINAATUDOR imi pare rau ca trebuie sa treci si prin momente grele,dar ai incredere si bucura-te de bebica si sotul tau,ca totul va fi bine.

CORNILIA 

STANCUTZA 

Felicitari noilor mamici ELLA10 si ADRYANA 4U pt minunile de BIENCUTZE,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ele.
TINNA_S imi pare rau ca nu te simti bine,dar nu te pot ajuta cu nici un sfat,poate doar sa suni la medic sau la spital sa vezi ce remediu poti gasi.si vreau sa te rog mult(ca tu te mai ocupai de prima pagina),bineinteles dupa ce-ti revii sa corectezi si la mine DPN 14 februarie(deci mai sunt vreo 10 zile si nu una),dupa eco si numele fetitei:ALESSIA LUCIANA.

MIRI vreau sa-ti spun ca te admir pt toata puterea de care dai dovada si nu pot decat sa-ti urez o saptamana usoara,ca se pare ca o sa ai nevoie.

GUGU sa stii ca si eu sunt suceveanca,dar acum nu reusesc sa ajung acasa decat o data pe an.dar poate intr-o vacanta putem sa ne cunoastem,cine stie?

Noi mai avem putin si poate vrea sa vina si iubita noastra sa ne cunoasca,suntem tare narabdatori.De vinerea trecuta mergem saptamanal la monitorizare,suntem bine amandoua,eu mai am contractii,nu sunt dureroase,dar asta e,mai e putin.
bagajul e la usa,asa ca asteptam pitica sa vina.
scuze ca nu prea am dat nici un semn,dar sa stiti ca sunt la curent cu aproape tot.va doresc o zi buna.

toate zuzele si clopoteii lor fara exceptii.
Nicole
38+ si
ALESSIA LUCIANA
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Sa scriu si eu repede un mesaj, ca de citit am reusit sa va citesc, dar tocmai s-a trezit printzesa ![]()

Laura D 

Camelia 

Sa aveti nasteri super usoare, bebei sanatosi si laptic cat mai mult!!!
Cornilia, Stancutza 

Sa ne traiti, sa fiti sanatoase, bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii!!!

Ana mica Sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami!
Am terminat cu urarile si acum ma plang si eu de gazutze si balonari la Daria. Are uneori o burta umflata...Ieri i-am facut niste poze sexi
(dezbracata) si i le-am trimis pediatrei pe mail sa-mi spuna ce parere are de burtica. Mi-a zis ca e plina de gaze si sa-i dau Espumisan cate 10 pic de 4 ori pe zi. Acum sa vedem daca or avea efect...

toate zuzicile!
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)