*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am pus si noi povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115576

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Fetelor, acum mi-a trecut prin cap o chestie sa va intreb. Am vazut ca unele dintre voi vorbesc de data probabila a nasterii aproximata si in functie de ecografiile de pe la sfarsitul sarcinii. Explicati-mi si mie cum vine asta, adica nu ramane in functie de prima zi a ultimei menstruatii? Mie, de ex, la eco bebe imi apare de ceva timp incoace cu o saptamana in urma. In caietul gravidei doctorul a scris in 28 ian (care era termenul conform ultimei menstr): VG 40 saptamani si Varsta corectata conform biometriei: 39 saptamani.
Oare de-asta sa mai intarzie bebe?
Sunt deja stresata, dati-va si voi cu parerea,,,am citit atatea lucruri nasoale despre depasirea termenului si inducerea nasterii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

GINA! unde esti ginaaaaaaaaaaaa! ati rezolvat cu botezul? aseara am adormit cu gandul la tine, si tot cu tine in cap m-am trezit azi de dimineata:)

tinna, pupic.

nic_es, muuuah! sa vezi ce nevoie am de sustinere: unul urla in brate, celalat tipa in dormitor. coool! partea buna e ca dureaza o saptamana!

mitsu, nu de cate ori plang astia mici vor la san. daca e prea mult si prea des, isi fac o burtica de alieni si ii doare de urla ca din gura de sarpe. icnearca alte solutii decat sanul cand e asa de nefericit. si iesi la plimbarici cu el.

gatta, fericito! fa-ti cruce cu cate maini apuci ca ai as ao bijuteri de copil si frumos si cuminte!

marile absente... creata si irinuka...

pupici, se urla in studio:)))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, vorbeai de dulciuri: cioco am inteles ca nu e voie de nici o culoare. dar ce inseamna dulciuri nerafinate si cu fibra? eu mor, simt nevoia de dulce
avem voie pandispan si bomboane rafaello? a, si cornuuri de patiserie umplute cu visine? ca dupa astea mo eu....

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

angi, poti manca, ce vrei tu, dar atentie la bomboane, ciococaramele. aici sunt biscuiti "petit dejeuner" cu cereale. cornurile cu vishine, atentie la cantitzte, unul odata, daca sunt mari,doua trei de-s mici.

eu tocmai am facut un experiment...paine cu cioco la micul dejun, sa vad glicemia la o luna dupa internare...glicemie hipo..;sacha urla dupa alaptatul de la 9 de-mi scoate urechile...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am revenit de la a doua vizita la doctor in ultimile doua zile. Ana tuseste de parca abia a terminat pachetul de tigari. Se pare ca nu este decat un virus nenorocit care se manifesta prin tuse si muci. Bine ca nu face febra.
Trebuie sa ii fac aerosoli cu ser si cu adrenalina de 3 ori pe zi si sa ii dau Calpol.
Ce mi-a fost dat sa vad la clinica...frateee!!! Era absolut plina; nu mai puteai arunca un ac. Si adulti si copii raciti in diverse stadii de boala. Eu am batut la cap asistentele si m-au lasat sa astept cu Ana intr-un cabinet gol.
Oare mi se pare mie sau anul asta sunt niste virusi mai rai decat in alti ani? Ca parca prea multe persoane sunt bolnave tare.

Nu stiu daca v-am spus ca ai mei au luat virusul de la Luca si zac acum care pe unde mai are loc. Febra, tuse si muci...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mai fetele, Pupi al meu urla de fiecare data cand ii fac baie de imi vine sa il las nespalat, urla de cand il bag in apa si pana il termin de imbracat, urla pana se inroseste tot. am incercat si cu apa mai rece si cu ea mai calduta, l-am bagat si cu incetinitorul, i-am facut si valurele, ce mai, mi-e groaza cand vine ora de baie. si la prima baie pe care i-a facut-o altcineva a tacut malc. suestii, ceva?

miri, multumesc.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Vreo parere, un sfat, din experienta voastra?
Multumesc!

quote:
Originally posted by raluk.m

Fetelor, acum mi-a trecut prin cap o chestie sa va intreb. Am vazut ca unele dintre voi vorbesc de data probabila a nasterii aproximata si in functie de ecografiile de pe la sfarsitul sarcinii. Explicati-mi si mie cum vine asta, adica nu ramane in functie de prima zi a ultimei menstruatii? Mie, de ex, la eco bebe imi apare de ceva timp incoace cu o saptamana in urma. In caietul gravidei doctorul a scris in 28 ian (care era termenul conform ultimei menstr): VG 40 saptamani si Varsta corectata conform biometriei: 39 saptamani.
Oare de-asta sa mai intarzie bebe?
Sunt deja stresata, dati-va si voi cu parerea,,,am citit atatea lucruri nasoale despre depasirea termenului si inducerea nasterii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miri, voi sunteti norocosi si nu a luat nimic Sacha. Cred ca virusii de Belgia sunt mai politicosi decat astia de pe la noi. Mama lor de virusi...

Fetelor, eu il sun pe sotul Cretei. Totusi nu avem nici un semn de la ea de cand a nascut....

Irunukkkk!!! Voi ce mai faceti? Are dreptate Miri...pai lipsiti atat de mult de la condicuta? Sopteste-i lui Palugel la urechiusa ca sunt multe fetite frumoase pe aici; sa te mai lase sa intri si tu.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

angi, nush cum se petrece la voi baia, dar verifica sa ai temperatura buna in baie (24de grade), in apa (37), dezbraca-l inainte de baie si lasa-l in fundul gol sa se obisnuiasca cu temperatura. la iesire din baie poti sa-l usti cu uscatorul de par (la bruno ziceam ca e tratament spa). sa nu fie cu burta plina, sa nu fie cu burta prea goala ca de foame nu mai are rabdare de nimic. si tu relaxeaza-te, ca te simte. lasa-l sa urle. fa-te ca nu bagi de seama. (exercitiu de vointa) vorbeste-i, zambeste-i. cu timpul ca reactiona. iar pt ca urla... la unii dureaza mai multe luni pana accepta baitsa (bruno, catastrof, cred ca pana la 3 luni a urlat)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput