*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (139)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Feteleee, am intrat si eu repede sa:

- va pup!

- le spun Stancutzei si Corniliei!

- le fac galerie pentru maine Laurei si Cameliei
si nasteri usoare si copiluti sanatosi si frumosi.

E o zi buna de nascut! Va spune una, care in urma cu 3 ani nastea o minunatie de fetita : Ana :)...ma apuca nostalgia si nu-mi vine sa cred ca minunea mea face maine, de fapt azi, 3 anisori..."La multi ani!" puiul meu drag, sa fii sanatoasa, fericita,norocoasa si voioasa ca iubita esti, din tot sufletul!!!!

- le felicit pe Adriana si pe Ella pentru bbelusi! Sa fie sanatosi, mancaciosi si norocosi!

- sa raportez zi fara febra la Ana, sani pe calea cea buna la mine...am in schimb durere de gat si raguseala, adica viroza peste antibiotic...iar Stefanitza a fost cumintica, mai putin niste reprize de colici, date de tortul super bun pe care l-am facut si din care nu m-am putut abtine sa nu mananc ca sparta

Referitor la ciclu - mie cu Ana mi-a venit dupa ce am intarcat-o, adica n-am avut vreo 16 luni

Despre alaptatul scurt - Stefanitza nu suge niciodata mai mult de 5-10 min si cel mai adesea nu se atinge de sanul 2, in conditiile in care abia il goleste pe primul...si eu ma intrebam daca mananca suficient...who knows...astept cu interes sa o cantaresc marti sa vad daca mi-a luat in greutate.

Angi - mi-am luat si eu un costum super sexy pentru botez negru, cu pantaloni si o bluzita beige...sunt super incantata de tinuta mea, v-o arat dupa botez - care va fi cel mai probabil pe 24 februarie; as fi vrut si eu in 2, dar face varul meu, iar parintii mei sunt nasii...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Na, ca am umplut o pagina, puteti sa o sariti, fetelor, ma plang si eu aici ca nu am cui... Prietenele mele sunt mult prea tinere si n-au habar, nici nu le intereseaza si nici nu se pricep, cu mama nu pot vorbi...
Chiar, unde este Irinouka, cu aerul ei nepasator, de "ma descurc"? Am mai intrebat o data.. Cred ca nu stie nimeni de ea, s-a dus sa experimenteze sfaturile moasei de Bruxelles...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule..curaj..cred ca iti e tare greu..sincer nu stiu cat dureaza faza cu colicile..nu stiu de ce bebelushii astia se strang asa de tare si scancesc cand incearca sa faca caca sau partz..de exemplu..am inteles ca la colici suptul nu ii calmeaza..la pitika mea suptul ii face tare bine..deci..nu sunt colici...habar nu am ce o fi...oare ii doare, sau e numai o senzatie neplacuta...offf...de ar putea vorbi...
Cat despre SabSimplx..eu nu cred ca are efecte adverse daca se ia in cantitate limitata..in plus..judecand dupa mecanismul de actiune...am inteles ca sparge bula de gaz si astfel o elimina mai usor..ca nu mai destinde intestinul atat de tare si nu mai provoaca durere...nu vad unde ar fi rau...sincer...de cel de adulti am auzit numai de bine...ma gandesc ca daca ii dai de cateva ori nu are ce rau sa ii faca...
Eu beau ceaiuri de cand am nascut.,..si cred ca de la alea m-am dereglat rau la stomac, intestin, ce o fi.,..ca am o puragtie..de imi e frica sa ma duc la baie...asa ca..nu stiu cat de eficiente sunt pt bebei..off..de ne-ar putea da cineva o reteta minune

Mergi la inceput

Mitzule - daca i-ai dat Espumisan -are exact aceeasi substanta activa ca si Sab Simplex - simeticona; iar daca primul n-a avut nici un efect, poate va avea asta, sau poate nu.
Despre Colic Baby stiu doar din auzite, dar de bine...si mai poti sa incerci Debridat pentru burtica beton.
Eu cred ca, colicile trec de la sine cand trec...si pana atunci fie ne obisnuim cu ele, fie nu avem ce face...si Stefi are din plin si mai are si proteste pentru reflexul meu de ejectie a laptelui prea intens...dar asta e.

Despre bebe C - cred ca se va calma daca face un kaki, sau se agita pana vomeaza o tura, dupa care somn de voie...a mea asa a facut aseara si alaltaseara, si-a scos supraplinul si s-a culcat

Mergi la inceput

Noi plangacioasele...de fapt sa vorbesc despre mine..ca intru numai sa ma plang in ultima vreme..am cam omis sa facem galerie..sa felicitam...

La multi ani Ana mica..sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami..sa iti iubesti surioara..

Laura, Camelia...mult curaj maine si mult succes..sa fie usor usor ca fulgul

Gatta, am vazut si noi pozele cu pitika ta.,.sa iti traiasca si sa infloreasca asa cum a facut-o si pana acum..exact ca un bobocel..sa vezi ce floare frumoasa..va aparea./..este o printzesa...

Mergi la inceput

Napte buna, fetele!Mergeti si voi la somn!

Mergi la inceput

Noapte buna, sa stii ca trebuie...sa dormim..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mitsu,imi pare rau pt problemele aparute,din pacate nu pot sa iti dau nici un sfat pt ca habar nu am''cu ce se mananca astea"incerc sa retin cat mai multe lucruri de la voi ca nu stiu ce ma asteapta si pe mine...

bebe Conrad,sper sa treaca repede

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

ANA

Mergi la inceput

CORNILIASTANCUTZA

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput