Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 6

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 am ajuns si eu acasa.
eu una cred ca tot e mai mult decat nimic! 
cat despre minuni...sa ne deschidem inima si ele vor veni! orice e posibil pe lumea asta! inclusiv minunile! pentru Emma!
 pentru Emma!
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life 

Lyme   
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! "  by Doris

claudia74 spune:
claudia74 spune:
Sa speram ca medicamentul german o va ajuta pe Emma,daca Aida e pesimista in privinta operatiei,orice mama stie mai bine ce e cel mai bine ptr copilul ei,intr-adevar MINUNI exista,Mariaa a trait o minune de curand prin insanatosirea mamei sale,ne rugam sa faca Dumnezeu si de data asta o minune ptr un suflet de copil nevinovat,ptr Emma.

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 sara buna! 
sunteti careva pe frecventa?  pentru Emma!
 pentru Emma!

Lyme   
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! "  by Doris

psxman spune:
psxman spune:
 Buna seara, Doamne scumpe!
Vroiam doar sa-i spun Anei si Andei, ca m-am hotarat ce masina sa iau...www.hummer.com.ro/detalii.htm" target="_blank">asta
Si ca sa-mi scot ratele la banca, ma gandesc sa-mi iau un nou job part-time,  sofer de gradinita, va incap in ea toti copilasii...

Mariaa spune:
Mariaa spune:
 pana termina Anda ciorba si Ana scoate termometrul, ma bag eu in vorba...
cupilasii ca si cupilasii dar pentru doamnele alea scumpe merge www.limuzine.ro/limuzine.excalibur.html" target="_blank">
asa ceva ?! 
 pentru decizie! respect man!
 pentru decizie! respect man! 
si nu pot sa-ti zic decat enjoy! cu asa bijuterii e si mai mare placerea de a conduce! 

Lyme   
noi, impreuna

deya spune:
deya spune:
 Revin si eu sunt cu moralul la pamant fetelor nu stiu ce sa mai fac nu mai fac fata la atatea examene plus alte mici probleme.Ma uit la altii care au probleme muuullt mai mari decat mine si imi e rusine ca ma plang.Dar simt nevoia sa ma descarc.....nu ma vad iesind la capatu tunelului...
Aida ma bucur pentru voi sper sa iasa totul bine
pxsman vad ca ai planuri mari cu soferitu ...nu pot sa iti urez decat succes
Mariaa ce face mamanu? Ma bucur ca simt un nou ton in vocea ta
katik...mai 4 examene....si om vedea
Doris dupa 15 februarie ai timp de mine?vroiam sa te intreb daca ma fac ciocoltie trebuie sa imi fac si sprancenele?
Gonghy zimi te rog am un herpes de o saptamana dar care nu vrea sa cedeze  cu ce sa ii dau?
Restul fetelor va pup

Doris-Alina spune:
Doris-Alina spune:

Sara buna...
Eu sunt super fericita...
Am in mana rezultatul analizelor de markeri tumorali...
F. bune...
Am repetat termograma, inflamatia a scazut mult, cam trei sferturi din cat era, dar mi-a recomandat sa mai continui tratamentul inca 5 zile, dupa care repetam eco.
Suntem toti ai casei linistiti...Doamne ajuta!
Scuzati psxman-ul, ca e fericit de vestea pe care i-am dat-o si acum are chef de glume...
O asteptam pe Aida, sa vina home, sa-i spunem ce propuneri avem...
Am aflat imediat de la Anda, dar nu ne pierdem curajul...
Maria, ai fost criminala...
Deya, cumpara urgo Herpes Compeed , e f. bun. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
 www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
 www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories POZE CU NOI
POZE CU NOI

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 Seara buna dragelor  ... imediat o sa scriu ce si cum ... sper sa nu va stric ziua de maine cand veti citi
 ... imediat o sa scriu ce si cum ... sper sa nu va stric ziua de maine cand veti citi 
Aida  POZE
POZE
Matza Emma in actiune