Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 5
Mariaa spune:
n-am stare...
merg la primarie sa vad ce trebuie sa fac sa preiau tutela mamei. o gramada de hartogaraie, apoi la inspectoratul de handicapati sa incep dosarul. toate astea dureaza mult in timp...
ma intalnesc si cu 'boss' sa discutam cum facem cu job-ul ca o sa fie mult de umblat pentru toate astea.
revin mai pe dupamasa 
pentru Emma!
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
anda spune:
Neatza dulcilor.
pentru Emma mica si scumpa.
Ano, ti-am zis io ca se duce febra in al 12-lea ceas.
Si mai terminati cu olimpiadele alea ca ati incins creierii.
Bravos dom'le, jos palaria si eu.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
katik spune:
mariaa, spor la hirtogarii, tare greu cu ele!
anda, matale cum esti? ai inceput sa faci "ordine"?
doris mama, pe unde esti? tin pumnii!
claudia74 spune:
Salutare,multumim de cafea la matinale, azi stam incordate si nelinistite pana vom avea ceva de la Aida,sa dea Dumnezeu sa aibe loc operatia cat mai curand, sa se bucure mazta Emma de copilarie asa cum merita,da Lumina sa fie cu ele,acum asta e cel mai important,Lumina divina sa le calauzeasca pasii
pentru un suflet de copil in suferinta.
Ana68 spune:
Saru-mana,saru-mana,saru-mana...la toate!
Simonelu',spor la trebile de hartogaraie...mama ei de birocratie!
Andule,ai avut dreptate,tzucu-te-as!
Kati,multam' dragule...doamne ajuta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Maria spor la treburi...abia astept sa o cunosc pe mamanu tau, sa-i strang mana...
Andule, sa ne zici si noua daca iti trimite sms Aida...
Ana, super ca Luana se face bine si spor la invatat lui Alex...
Claudia, super pozele...si tu la fel...
Noi suntem in discutii, care mai de care, cu credite, joi dimineata vine Angi la noi sa ne lumineze...
Azi isi face Radu dosarul pentru scoala de soferi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
doris, bafta pt invatacelul de sofer!!!!spor la facut acte pt dosar, ca am inteles ca trebe o gramada si acolo
si spor la facut acte cu angy! sigur va lumineaza!!!!!
ce face ines? merge la gradi sau aveti si voi vacanta?
deya, cum mai e cu ex? mai ai?bafta in continuare!
anda spune:
Am primit mesaj de la Aidutza noastra.
A primit un tratament pe o perioada scurta, zice Aida, cu Sunitinib, de la Pfizer (de la pfizer de pe site: medicament pentru tratamentul cancerului renal avansat si/sau metastatic; este o terapie orala care face parte dintr-o noua clasa de medicamente cu actiune dubla si tinte multiple, care ataca tumora inhibandu-i cresterea si aprovizionarea cu sange, prin urmare reducandu-i capacitatea de a continua sa se divida si sa creasca).
Chimioterapie nu se poate face.
In ceea ce priveste operatia ar fi posibila doar inghinal, Aida spune "nu are rost".
Sosesc maine seara.
asta veste avem, cu asta veste defilam. vom vedea ce planuri sunt cind se intorc ei, maine. va pup.
Zic si eu acuma: timpul oricum trece, depinde de noi cum il valorificam...vb lui einstein credem ca nu exista miracole sau credem ca totul este un miracol. 
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
lore03 spune:
Dumnezeu sa o aiba in paza pe EMMA si sa o ocroteasca.Chiar trebuie sa credem in miracole.

un suflet trist
Ana68 spune:
Sa ajunga cu bine acasa...si sa credem ca medicamentul ala face ceea ce scrie acolo....Doamne ajuta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana