Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

In toata tragedia care o traim , ne consideram norocoase ca ne-am gasit ingerasul pazitor in care am mare incredere si stiu ca intotdeauna ne va arata calea cea buna si ma gandesc intotdeauna cu mare emotie la 'el'

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, io nu-ti trimit flori si imbratisari de grup, ci Lumina...multa Lumina...sa va calauzeasca Drumul, atat!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida, ma gindesc si eu la voi!!!! sa fie DD cu voi mereu si sa aiba grija de voi!!! drum bun si sa va intoarceti cu bine si vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Aida multa putere sa va dea DD.Drum bun si va asteptam cu vesti bune.

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza buna!

pentru Emma

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

neatza! si de la mine o cafea mare pt toata lumea:
pt Emma!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Buna dimineata!!!
Pentru Emma si sa va intoarceti cu vesti bune .Va .Drum bun.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la noi fete,

Aida,ma gandesc ca va fi bine,sa aveti grija de voi si asteptam vesti.Va pup cu tot dragul.

Fetele...Luana nu a mai facut temperatura dimineata...iupiiiii!Iar Alex baga ca MIGul pe pista ca pe 1 martie e faza judeteana la mate.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bey, chiar ma gandeam cu esti cu termometrul...bravos ca ati scapat de febre, chestii, grija mare

ce copil poti sa ai frate...jos palaria! spor la invatat!

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

ana, spor la treaba pt alex!!!! si super ca a trecut ce a fost mai greu cu luana!!!!!multa sanatate in continuare, la cit mai putine vizite la dr!
mariaa, tu cum esti?

Mergi la inceput