Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claudia super faine pozele , iar aia cu cizmele

Cred ca trebuia sa salvezi in memoria calculatorului pozele deja rasucite si abia apoi sa incepi sa le descarci in album. Nu stiu sigur , dar stiu ca pe webshot asa cere.

Oricum , frumosi copii

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aido daca l-ai vedea ce trante ia cu cizmele alea si nu se mai poate ridica apoi,ma pis pe mine de ras cat se chinuie sa se ridice ,dar alea sunt cizme de cowboy si alea i le trebe toata ziua prin casa,la mine in pc sunt intoarse,le intoarce automat programul.

Mergi la inceput

Imi si imaginez cat e de haios

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

ne luam adio de la Prius, a fost Helmut azi cu previa la autohause si stiti cat am primi pe ea,masina din iunie 2005 (34.800 euro) ne da doar 16.000 pe ea,jaf curat,noi in internet ce am vazut erau cu vreo 25.000 privat se vindeau,noi am zis ca minim 20.000 sa ne dea la autohause dar in nici un caz cat vor ei,va dati seama in 2 ani jumate sa pierzi 50 % din auto,nasol rau,Adio hibrid .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Clau, esti de milioane!!! Saru'manaaa
Daca poti pe plic, cum zici tu, e ok si platesc eu la ridicare!
Mortala poza cu cizmele dar morala si tu, ce sa zic!!
Adevarul e ca tie sa mor de-ti mai trebuie machiaj...esti beton!!
Aida

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Ok Mariaa nu ai ptr ce,o sa vad maine daca reusesc sa le pun si la posta nu ai tu ce sa platesti ca nu exista asa ceva la posta aici eu platesc in functie de gramajul plicului,poate nu o sa pun si cutia daca nu incap 2 cutii in plic,insa voi pune si prospectul,daca iti traduce cineva din el,vezi ca medicul meu mia zis ca se iau in combinatie cu mai ceva nu am inteles cum a zis,probabil stii tu despre ce e vorba,deci 2 cutii a cate 30 pastile de 25 mg.
Sa stii ca nici nu am avut timp de make up putin dermatograf cred am avut,stii ce vreau sa fac deoarece nu am timp cateodata nici de dermatograf,vreau sa imi fac permanet make up,contur ochi,am vorbit deja cu un tip de la tatoo salon costa vreo 150 euro dar e ok,sa vad poate ma hotarasc odata sa imi fac programare. Maine profit ca merg la oras la medic si merg si eu sa fac tomografia daca nu or fi prea multi pe acolo,e nasol ca nu se face programare si va trebui sa astept en gross,sa vad ce naiba e cu infectia mea respiratorie si sinusita asta care numai trece.Iti scriu eu maine seara ca dupa masa am programare la gineco.
la toate,somn usor.
Mariaa sa-mi scri pe PM adresa ta.

Mergi la inceput

wow femeie!! ti-am zis ca nu arde chiar asa!!
nu-ti da tot programul peste cap acuma pentru asta!! poti pune la posta si in alta zi. rezolva tu ce ai mai important acolo, mergi la CT mai intai!
scriu acum adresa!

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

helloooo, unde sunteti ??????????

Aida, sunteti in gandul meu!
Spor la impachetat, drum bun si toata energia pozitiva a lumii sa fie cu voi!
Si sa va intoarceti cu bine acasa!

Lyme

noi, impreuna

Mergi la inceput

Va pe toate , sa va gasesc sanatoase si voioase

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io-s dusa cu corabiile, asa ca nu stau mult pe aici...

Dar, vroiam sa-ti spun ceva Aidule...
Chiar de va fi un cer fara luna, vor fi totusi multe stele...care vor lumina cu toata puterea lor ceresca, drumul Emmei...
Si pe cerul asta mare, printre stele lucitoare, undeva in noapte, atunci cand va va fi mai greu, sa tii minte ca un inger va poarta de grija...
Si sa nu uiti, ca acest inger va va arata mereu calea cea buna pe care sa o strabateti.
Curaj, putere multa, suferinta voastra o impartim cu voi, ca sa va fie mai usor...

Drum bun !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput