Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Si eu sunt prin zona.Aida te asteptam sa vii cu vesti!Cum e situatia?

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Treaba sta in felul urmator: -clar este recadere cu metastaze.
Profu zice ca din punctul lui de vedere Emma a primit absolut tot ce se putea. Din pacate ... nu a fost de ajuns si nici folositor.
Nu ar fi gresit sa ne trimita acasa si sa ne zica ca asta este , dar ca el inca mai vrea sa incerce si "Sunitib" de la Pfizer , dar sa il gasim si sa il procuram.

Este gasit deja , o foarte buna prietena a rezolvat , doar ca ... si aici e marea problema ...
-este in faza de studiu pe un segment de adulti (in Romania) , nu este voie sa se administreze la minori.
-efectele adverse sunt devastatoare ...
-trebuie gasit un medic care sa se riste sa ne administreze si sa o tina sub observatie

De ce nu operata si curatata? De ce sa o faca daca tot nu poate sa ii faca chimio ... Hm! Nu are rost , in 3 saptamani ar fi la loc ...
A ramas stabilit sa il sunam joi sa ne spuna cand sa mergem sa scoatem cel inghinal si atat - biopsie ...

Sunt obosita , mai mult psihic decat fizic. Ma tot gandesc ce mai era de spus si nu imi vine.

Am fost azi prin Budapesta si ne-am distrat putin si am mai pus cate cava in cutia cu amintiri. Hm! Ce aiurea suna ... in fiecare zi putem face asta , dar acum ...

Pup la toate si scuze de starea idioata care o am. Maine incepe o noua zi. Oare ce va fi?!?!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, de straja patriei...
Garda de noapte...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Aida,maine o sa fie mai senin.

Aida ce se aude pe acolo de terapia cu delfinii?aici a dat rezultate si multa lume are incredere in ea.
undele sonore pe care le emit delfinii se pare intervin in reproducerea celulelor canceroase.
am intrat pe net si am vazut ca si in spania se fac terapii cu delfinii,in boli de cancer.

va pup.

Aida mai sunt sanse.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Aida ,suntem alaturi de voi in orice decizie.Ai incredere in DD.

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza la lume!
aida, orice ati hotari, sunt alaturi de voi!!! cit despre medicament, hmmm, complicat!in alte tari este deja aprobat la copii? poate atunci se poate face terapia in alta tara, nu stiu, zic si eu.
zicea principe de terapia cu delfini. am vazut si eu o emisiune pe discovery pe tema asta dar nu mai stiu unde era, sigur in europa. cind ai ragaz, poate ar fi interesant. tu sa ne tragi de urechi daca te stresam cu tot felul de pareri, poate unele sunt chiar aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

gata cafeaua:
d-l radu, imi place gindirea economica!
oricum, ai facut (adica ati facut) o alegere buna!!!! pe cind udam noul membru de familie?
doris, super! nici nu ma asteptam la altceva!!!!!
deya, capul sus, viata merge mai departe!!!! hai ca mai ai un pik, apoi vine vacanta!!!! pe herpes da-i cu aciclovir crema si in trei zile trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata, dragele mele! Am o perioada mai fistichie: in primul rand e foarte mult de lucru pe ambele fronturi (si firma si Telesport), in al doilea rand la firma se reface reteaua de calculatoare iar aca si-a adus sotiorul ceva de lucru asa ca singurul loc de unde mai apuc si eu sa intru e laptopul sefului si nu ma risc sa ma gaseasca cu DC-ul larg deschis, se presupune ca il "imprumut" pentru chetiuni urgente de serviciu.

Va multumesc tuturor celor car si-au facut timp sa "savureze" surpriza primita in dar in weekend, mie mi-a prins extrem de bine, mi-am incarcat bateriile pe toata luna. As vrea sa va povestesc mai multe de pe munte dar ... poate mai tarziu.

Cand ne-am intors de acolo am constatat ca a disparut Carla Caramboala. Buni a venit sa o hraneasca si a uitat capacul deschis la cusca. Cun nu o gaseam nicaieri a fugit Calin in Mall sa cumpere un inlocuitor pana nu se prinde Spiridusul de dezastru. A gasit unul aproape identin, Lori nu s-a prins desubstitutie, totul ok. Doar ca a duoa zi a aparut si Carla, langa cosul de gunoi din bucatarie ... si pui impreuna in aceiasi cusca cei doi se bat vitejeste. Asa ca a mai trebuit sa cumpar o cusca si acum avem 2 soareci: Carla Caramboala si Jerry Dulce Puisor iar fica-mea face de zor planuri sa-i imprieteneasca ca sa faca pui.

Aida sunt tot timpul cu gandul alaturi de tine. Orice nevoie ai nu ezita sa apelezi la mine. Ca sugestie eu as contacta totusi si o emisiune medicala, au acces la persoane si lucruri la care se ajunge mai greu altfel.

Claudia, mi-au placut enorm pozele si imi pare foarte, foarte bine ca ai avut momentul acela de mandrie materna in fata germanicilor.

Katik din pacate vizita se amana, momentan am la treaba de numa, mai ales cu amenintarile lui Iancu cu plecarea astia de la telesport ar fi in stare sa ma tina toata ziua in telefon si vor stiri, stiri, stiri....

Mariaa e asa de bine ca soarele incepe sa-si trimita razele pe strada ta... mai mergem la un handbal impreuna?

Deya tot aciclovir sugerez si eu, nu-i spectaculos mai ales dca a aparut deja buba dar ... ar mai fi ceva ca un fel de scoch transparent, am auzit ca-i tare bun, da e si scump tare...

Anutza sunteti bine acum?

Of, atatea as mai avea sa va spun. de la faimoasa reteta restanta pet Laurelu la un gand nastrusnic pt Doris, la vechea propunere nedezvaluita pt blog - aviz Anda, la povesti de pe munte, multe, multe dar ... musai sa ma opresc, ca trebuie sa eliberez compu... Va doresc o zi frumoasa si senina...

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza fetelor,acu am ajuns si eu acasa, azi am fost de servici sa culeg copiii sa ii duc la gradi deoarece busul nu circula sapt asta ca e vacanta,dar gradinita totusi s-a deschis de azi,ft bine ca faceam cu nervi pe aici cu amandoi copii.
Aida nasoala faza cu medicametul ala,sper sa se gaseasca si niste doze ptr copiii,important e acu sa gasiti medicul care poate prescrie,inca mai speram intr-o minune,ma bucur ca ati petrecut niste clipe frumoase ieri in Budapesta,asa ar trebui sa fie tot timpul.
Danitin faceti crescatorie, te-ai uitat macar sub coada sa vezi ce sunt amandoi,pazea cand vin puiiiii si ce explicatii a primit spiridusul de unde sunt 2 soareci,mai,mai.
Doris ma bucur ca nu e nimic grav si ati trecut peste stresul de a mai suspecta ceva.
katik mai rezisti cu copiii,ce face Kristinuta manca mai bine sau tot aia nu,aia nu,eu leam facut ieri si gogosi si nici treaba nu au avut,numai putina supa alfabet au servit.
Ana gata boala la copii,si-au revenit,profita si ei de vacanta macar,mai lasa baiatu cu invatatu.
Laura draga unde ai disparut,iarasi probleme cu pc,cum mai e cu ametelile,ai fost deja la control la coloana,hai spune ce e cu tine.
Lore e totul ok cu Laura,cu serviciul,cu treburile casnice!
Lormi ce tura mai ai,in rest esti ok?Tu ce mai gatesti,ca tu mai intrebat pe mine.
Anda eu stiu ca tie nu prea iti place sa pove,dar eu imi fac datoria fata de toate aici,ca imi sunteti dragi in aceeasi masura toate,ai inceput sa faci ceva ptr starea ta de bine si sanatatea ta?
Deya cat naiba mai e sesiunea asta ca cred ca esti terminata,ai tratat herpesul?cu ce te mai distrezi in afara de invatat?
Merg sa am apuc de curatenie si mancara iarasi ce altceva pot face eu, azi fac mazare cu carnat prajit si o supa crema de ciuperci de padure (la plic,sa nu cumva sa ma intrebati cum fac ca va zic cititi instructiunile!),acusi merg dupa copii la gradi deja,asa ca trebuie sa ma grabesc cu treburile casnice.
la toate.
Silvana s-a reglementat situatia dintre voi,ati trecut de faza aia nasoala?
Aida vrei sa intreb aici vreun medic despre acel medicament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:

Anda eu stiu ca tie nu prea iti place sa pove,dar eu imi fac datoria fata de toate aici,ca imi sunteti dragi in aceeasi masura toate,ai inceput sa faci ceva ptr starea ta de bine si sanatatea ta?

Da ma Claudelu, fac.
Am redus fumatul la jumate, tin cura, am si slabit un kil, nu mai beau cafea decit una mica dimineata, mananc multe fructe si legume, m-am apucat din nou de Tae-bo zilnic, si incerc pe cit posibil sa ma bag in pat la ora 10. Ce zici, o fi bine??? :)

Mie imi place sa pove...la nesfarsit doar ca sunt ocupata in asa hal incat cele 24 de ore nu-mi ajung.

tzuc

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput