*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor m-am apucat sa mai citesc povesti ale nasterilor (cele pe care nu le citisem inca)... Si urmand link-ul de pe prima pagina cu povestea nasterii scrisa de greta4you (inca o poveste tare emotionanta!), am ajuns la subiectul cu Mamicile de fetite care se numesc Bianca... Si acolo am vazut ca ella10 (care apare la noi in listutza cu DPN 8 feb.) este programata la cezariana sambata asta pe 2 feb. Am trecut-o si pe ea pe listuta cu programari, chiar daca aici la noi la odisee nu a mai postat demult...

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

am mai adaugat si noi cateva pozici!
tina deci pe 7 februarie sa tin telefonul langa mine?!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

multumesc, tinna si matgravidut!
matgravidut si adryanna (am gresit numele?), si pe mine ma dispera oamenii cu intrebariel,,, am zis ca dau anunt la tv cand nasc!
locuiesc si intr-un oras mic si toti ii cunosc pe sotul si socrii mei, toti intreaba daca am nascut,,,, chia daca multi nici nu ma cunosc pe mine (eu nu sunt de aici).
vin oamenii la firma la sotul meu, intra, intreaba daca am nascut si pleaca,,, unul l-a intrebat azi pe un angajat, ca sotul meu nu era acolo, a aflat raspunsul si a facut stanga-imprejur! nici acum nu stim cine a fost,,,,
eu eram obisnuita ca in bucuresti, unde mergeam pe strada si o data la un an ma intalneam cu cineva cunoscut,,,stiti cum e, dar aici e mult mai greu, toata lumea ma cunoaste, iar eu cunosc 2% dintre ei!
suspectez fiecare durere, cat de mica,,,
dar ca sa vedeti cat de nesimtiti sunt unii oameni, va povestesc ce mi s-a intamplat azi, pe scurt:
m-a sunat unul dintre sefii mei, care imi e si nash de cununie (!!), sa imi dea ceva de lucru fff urgent, care trebuie terminat pana maine la pranz...asta in conditiile in care eu sunt in medical si prenatal din octombrie,,,zice: te rog mult, daca nu nasti in seara asta, poti sa rezolvi proiectul asta????
ce parere aveti? proasta sunt eu, ca nu m-am gandit de ce ma suna, si cand m-a intrebat cum ma simt, am zis ca bine,,, ca nu-mi place sa ma plang aiurea, doar toate femile insarcinate au probleme cu somnul, circulatia, etc,,,
cat de nesimtiti pot fi unii? (si cat de fraieri altii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri multumesc!` sper sa fie un puseu de crestere .. io credeam ca nu mai e laptele meu bun si ca bb nu se mai satura ... sper sa fie totul ok!

aha .. si trage niste partzuri ceva de speriat .. sa fie niste colicute sau de la ceva ce am papat eu?? si eu am avut ceva tulburari pe la stomac ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by raluk.m

multumesc, tinna si matgravidut!
matgravidut si adryanna (am gresit numele?), si pe mine ma dispera oamenii cu intrebariel,,, am zis ca dau anunt la tv cand nasc!
locuiesc si intr-un oras mic si toti ii cunosc pe sotul si socrii mei, toti intreaba daca am nascut,,,, chia daca multi nici nu ma cunosc pe mine (eu nu sunt de aici).
vin oamenii la firma la sotul meu, intra, intreaba daca am nascut si pleaca,,, unul l-a intrebat azi pe un angajat, ca sotul meu nu era acolo, a aflat raspunsul si a facut stanga-imprejur! nici acum nu stim cine a fost,,,,
eu eram obisnuita ca in bucuresti, unde mergeam pe strada si o data la un an ma intalneam cu cineva cunoscut,,,stiti cum e, dar aici e mult mai greu, toata lumea ma cunoaste, iar eu cunosc 2% dintre ei!
suspectez fiecare durere, cat de mica,,,
dar ca sa vedeti cat de nesimtiti sunt unii oameni, va povestesc ce mi s-a intamplat azi, pe scurt:
m-a sunat unul dintre sefii mei, care imi e si nash de cununie (!!), sa imi dea ceva de lucru fff urgent, care trebuie terminat pana maine la pranz...asta in conditiile in care eu sunt in medical si prenatal din octombrie,,,zice: te rog mult, daca nu nasti in seara asta, poti sa rezolvi proiectul asta????
ce parere aveti? proasta sunt eu, ca nu m-am gandit de ce ma suna, si cand m-a intrebat cum ma simt, am zis ca bine,,, ca nu-mi place sa ma plang aiurea, doar toate femile insarcinate au probleme cu somnul, circulatia, etc,,,
cat de nesimtiti pot fi unii? (si cat de fraieri altii )

Super tare..daca nu nasti in seara asta ..fa proiectul..asta chiar ca e tare...pai na..ca doar nu aveai altceva de facut...of of of

Si eu sunt la fel..daca ma intreaba cineva ce fac si cum ma simt zic bine..chiar daca ma doare capulm, burta nasul, piciorul..niciodata nu ma plang..nu imi place de loc..si mai mult..urasc persoanele care incep sa isi insire afectiunile in fata mea..ca si cand pot eu sa fac ceva..caci sfaturi nu primeste nimeni...

Succes la treaba si sa se termine repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ellenuta, ce ai mancat? Spune-ne si noua, te rugam... Ca si noi am vrea sa facem puf, numai ca nu ne iese

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Raluk, intr-adevar nasoala faza... Parca tie iti arde de proiectele lor... Unii oameni cand aud ca o gravida in luna a 9-a se simte bine, au impresia ca poate sa zburde, ca n-o doare nimic, ca nu are atatea pe cap...

Apropos de e-mail (acum ca stii parola ), vezi ca gaseti acolo in lista cu folderele (Inbox, Sent Items, etc) si doua foldere "Date contact zuze" si "Poze cu mamici si bebici". De acolo din "Date Contact Zuze" alege-ti niste numere de tel ale unor zuzici (pe care le vrei tu), care sa ne anunte si pe noi cand o sa vina momentul cel mare (le trimiti tu un sms, si ele ne anunta)... Asta daca nu ai deja nr. de tel al vreunei zuze...

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Tina, multumesc pt lista. Ai o data frumoasa de nascut, si eu tot pe 7 as fi vrut sa se nasca bebe, dar pana una alta vad ca e 4.

Mesaj de la Gratiela nu am primit. Sper sa fie totul ok, sa nu se fi intamplat nimic cu ea sau cu bebe. O vorba veche zice ca daca nu sunt vesti e de bine. Doamne ajuta sa fie asa!

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Fetelor, noapte buna! Ma duc si eu la culcuch (dac-oi putea dormi! ), ca maine vin iar muncitorii aia cu lucrarile pe care le facem prin casa (azi n-au venit). Maine cica termina, de-abia astept, ca e cam santier la mine, si eu numai de asta n-am chef...
Va pupicesc si vorbim maine,

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CameliaH

Tina, multumesc pt lista. Ai o data frumoasa de nascut, si eu tot pe 7 as fi vrut sa se nasca bebe, dar pana una alta vad ca e 4.

Mesaj de la Gratiela nu am primit. Sper sa fie totul ok, sa nu se fi intamplat nimic cu ea sau cu bebe. O vorba veche zice ca daca nu sunt vesti e de bine. Doamne ajuta sa fie asa!

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Camelia , si eu sper din suflet ca e totul bine cu Gratiela si puiul ei! Poate ne da macar maine vesti!

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput