*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Fetelor dragelor, i-am dat un mesaj Gratielei acum si astep raspuns. Oricum daca totul e in regula la ora asta ar trebui sa fie la alaptat.

Altfel dupa cum vedeti am stabilit operatia luni cand dr meu e de garda. Poate ma trece si pe mine cineva in lista. Cred ca deschid februarie. Vineri pe 1 e ziua fetelor mele implinesc 6 ani si le fac party cu copiii. Asta daca nu ii vine lui bebe vreo idee ca vrea si el tot pe 1. Ar fi interesant! Asa ca azi am fost la cumparaturi pentru party si de cadouri si sunt franta acum de oboseala.

Tin pumnii pentru fetele care nasc maine.
Mai intru daca primesc vreo veste de la Gratiela.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Matgravidut, aceeasi "problema" o am si eu...nu pot primi nici un telefon, sau nu pot suna pe nimeni, ca prima intrebare este inevitabil : Nasti / Ai nascut?
Si pentru mine este destul de enervant, si chiar le-am spus deja : "daca voi sunteti atat de nerabdatori, imaginati-va cum este pentru mine!!!!"

Adriana S.
AMR 5 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

bdiana, am eu un tub de Garmastan nou-noutz cu care n-am ce face! Daca vrei, ti-l donez Eu stau pe langa Plaza Dr. Taberei...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, ma uitam la albumele cu pozicile de bebici...nu le mai actualizeaza nimeni? Am vazut pe contul zuzelor2008 o gramada de poze trimise, ar trebui sa se ocupe cineva (cine mai are timp si de asta), ca e pacat sa nu vedem bebitii toti la un loc, nu?
(parerea mea)

Adriana S.
AMR 5 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

am intrat sa fac galerie pentru Diana si Andreea29

sa fie bebei sanatosi si frumosi, si sa ne dati de veste si noua!!

o noapte buna...

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Mai zuzici, hai sa va mai zic ceva... Eu intru si citesc (si uneori mai si scriu, dar destul de rar recunosc...) si la subiectul cu mamicile si gravidutzele de Constanta (ca eu din C-ta sunt), si citind pe-acolo am descoperit ceva... Va copiez si voua mai jos ce le-am scris acum cateva minute fetelor din C-ta...

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor chiar daca scriu rar nu va suparati pe mine! Eu tocmai am citit constiincioasa din urma ce ati mai scris, si mi-a intrat un morcov maaare de tot! Sa va zic de ce...
Am fost azi la dr. Tomescu la control, totul e OK, si m-a mai chemat peste o sapt. (pe 6 feb). Dr. zice ca bb mai sta o sapt., desi de nu stiu cate saptamani tot am pericol de nastere prematura (ma rog, intre timp am depasit situatia asta, chiar si daca s-ar naste acum bb nu ar mai fi considerat prematur)... Apoi am vazut ca dr. isi nota acolo in fisa mea ceva de genul: 7 feb - nastere, dar nu mi-a zis nimic explicit in sensul asta... Oricum eu o sa nasc natural, m-a intrebat azi daca vreau epidurala si i-am zis ca nu, ca eu am mai nascut o data natural fara epidurala, si stiu cum e... (parea fericita cand i-am zis ca nu vreau epidurala)...
Si acum citind din urma ce-mi vad okii: si pe Elena81 si pe deiutz (care merg tot la dr. Tomescu) le-a chemat tot pe data de 6 feb la control, si apoi pe 7 feb urmeaza nasterea...
Sa inteleg oare ca si eu nasc tot pe 7 (poate dr. vrea sa-mi induca nasterea)??? Eu aveam DPN 16 feb (de fapt chiar 15 feb)...
Fetelor, poate pana la urma ajungem sa fim colege la materniatate, chiar daca nu ne-am cunoscut pana acum...
Oricum m-au apucat niste emotii de nu mai pot...
Va pup mult,

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Maaaama, ce morcov mi-a intraaaatttt!!! Pana acum data nasterii parca era ceva nedefinit...

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CameliaH

Fetelor dragelor, i-am dat un mesaj Gratielei acum si astep raspuns. Oricum daca totul e in regula la ora asta ar trebui sa fie la alaptat.

Altfel dupa cum vedeti am stabilit operatia luni cand dr meu e de garda. Poate ma trece si pe mine cineva in lista. Cred ca deschid februarie. Vineri pe 1 e ziua fetelor mele implinesc 6 ani si le fac party cu copiii. Asta daca nu ii vine lui bebe vreo idee ca vrea si el tot pe 1. Ar fi interesant! Asa ca azi am fost la cumparaturi pentru party si de cadouri si sunt franta acum de oboseala.

Tin pumnii pentru fetele care nasc maine.
Mai intru daca primesc vreo veste de la Gratiela.

cezariana 4 februarie

Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Camelia intru eu pe contul zuzelor sa te trec pe lista cu programari...

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Adryana, o sa intru eu si sa mai adaug la album... ca nu am pus decat 3 poze. Asa de deprimata sunt ca nu mai nasc odata ca nu am mai avut chef de nimic...

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Fetelor vad ca e tare slabutza activitatea pe-aici...
O sa incerc si eu sa intru mai tarziu, poate gasesc vesti despre Gratiela...

Va pupicesc,

AMR maxim 17 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor fetelor..pai nu plecam nicaieri pana nu nastem toate..pai cum sa plecam...e drept , scriem mai rar, ca acum avem timp cat sa rasuflam..dar citim..si mai presus de toate suntem cu sufletul alaturi de voi...si foarte bine ca bebitii nu vor sa iasa..lasati-i sa se faca mari, sa fie sanatosi sio voinici, asa vor avea putere sa suga si sa se adapteze usor la viata extrauterina...va pup si va tin pumnii in continuare...Haideti, nu fiti suparate...odiseea se numaste ianuarie februarie..nu?!..deci..trebuie sa fie si zuze care nmasc in februarie...

Mergi la inceput