Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor vesti despre Adryana (sms primit de una dintre fetele de la noi de la odisee):

"Am nascut la 14:45 natural,fara epidurala, cu epiziotomie, o fetita, 3800g, apgar 8.....
...se pare ca au fost mici probleme la nastere ,dar noi speram ca totul va fi bine..."

Felicitari Adryana si bine ai venit pe lume micutza Bianca!!!
Refacere rapida mamico, sper ca totul e bine cu voi!!!

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 14 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari mamica Adryana!!! sa-ti traiasca micuta Bianca , sa fie sanatoasa si tie, refacere rapida si mult laptic! sper ca acel scor de la nastere sa nu mai insemne nimic odata ajunse acasa!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ANGI ,ANGI ,ANGI , fii atenta ,asa a debutat boala lui Luca ,rosu in gat ,febra ,nas fornait ,3 zile de febra ....ce sa mai eram cu nervi la pamant ,doctorul(FASIE) era "nervos" ca nu isi dadea seama ce are ...si hop ce crezi ? Are POJAREL .....este epidemie in oras.
Acum deja este spre sfarsit ,cred ca maine ,GATA,a fost o froma f usoara ,dar tare ne-am speriat ,ii dadeam anti-termice ,aci creste temp ,aci crestea ,innebuneam ........pana a patra zi dimineatza temp scazuta si bubite..deci atat este perioada de incubatie.

In alta ordine de idei ,sincer ,daca tot a fost sa fie ,ma bucur ca nu a fost o viroza si am scapat de o boala a copilariei ,o taiem de pe lista .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

FELICITARI ADRYANA!!!! SA-TI TRAIASCA BIANCA,SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA SI TIE RECUPERARE GRABNICA !!!

Si eu m-am simtit f. bine la Monica,Serban nu dezminte pozele din contra,iar MONI se apropie de imaginea din poze cand era mireasa....Si inca se mai fac!!

Fetili,imi sunteti dragi toate si sper din suflet sa ne putem vedea mai des...Abia astept sa le cunosc si pe celelalte!

Angi ,daca mucisorii sunt abundenti,incearca remediul homeopat care a dat rezultate super la Theodor al Mokikai-antimonium tartaricum.I-a luat mucisorii cu mana si n-a mai fost nevoie de batista si nici pericol de suprainfectie...
Pt. bubite mai incearca Cicalfate de la Avene,mai intreaba la zuze ca era o fata care o incercase si parca avea si rezultate...E greu sa renunti la lactate,oua si apoi cand am fost eu la Nocivin,si Isi chiar avea dermatita atopica,la 5 luni el nu mi-a spus sa renunt la astea,mi-a spus doar sa nu-i dau ei inca...Oricum ea sugea la san....So,nu prea sta in picioare teoria....no ofence pt. dr. Dumbrava pt. care am tot respectul si la care mergem si noi din canda in cand...Deci eu zic sa incerci intai cu Cicalfate si daca nu trece poate pui o intrebare si la Nocivin....desi sunt mai mult ca sigura ca nu e cazul.
Daca ti-a dat colargol,e f. bun o sa treaca !Si noi l-am experimentat,tot la o luna ,tot rosu in gat si am scapat fara antibiotic!Doamne ajuta,pup frumosii,sanatate!

Doculet,ai supravietuit mama aseara? Sunteti bine? Tb.sa ne ierti ca am stat atat ...dar ne-am simtit prea bine!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

Felicitari Adryana,mult laptic si refacere cat mai rapida....sa-ti traiasca fetita si multa sanatate.
Astazi am fost cu sotul in oras si-am mai cumparat ba una ba alta..in schimb nu am gasit patut care sa-mi placa,iar ce am gasit mi s-a parut foarte scump,adica 12 mil fara salteluta.
voi fetelor de unde l-ati cumparat,sau l-ati facut?
va pup pe toate
amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

in primul rand FELICITARI ADRIANA, REFACERE USOARA SI O BIANCA FERICITA ALATURI DE PARINTII EI!!

evident ca mor de ciuda ca nu am facut poze ieri...
Serban a dormit ieri pana la 11 seara, si apoi dupa baita si papica iarasi pana la 5, iara somn pana la 7 si de atunci a inceput balul. pana la 15 nu a mai dormit decat cel mult 2 ore din bucati, si alea pe pieptul lui tati, in rest program de plans/zbierat. cred ca sunt de vina alunele de padure pe care le-am mancat eu ieri (ar fi fost prea tarziu pentru un deochi, nu?)

da' de atunci a papat si doarme iarasi ca pe vremuri, sau daca sta treaz e cu ochii mari la tot ce e in jur!

o intrebare: daca are chestiute verzi in kk banuiesc ca nu e foarte grav, nu? e la fel consistenta, miros etc. mai citesc si prin carti acuma, poate gasesc ceva lamuritor.

multumesc mult pentru cadourile pentru Serban, va dat seama ca azi avand program impus n-am apucat sa desfac, montez etc.
ca daca am prins timp liber mi-am mai rezolvat sanii, se cam adunase spre axila laptic in sani si durea, da-i masaj repede pana nu dam de belele. am ajuns cu sutienul meu cel faimos sa dau comanda cupa H si pe asta il trimit inapoi (daca nu vrea vreuna dintre voi sutien de 50 euro , da' bun!) sper ca acuma nu-mi iau unul prea larg... e, o sa vaz eu

Eu m-am simtit tare bine ca ati venit, credeti-ma ca sunt o persoana asertiva, daca era prea mult sau prea lung va spuneam, ca stiu sa ma grija de mine. si ma bucur si ca v-am cunoscut in final Tinna si Andicu, va stiam doar din poze.
acuma nu stiu cand ne mai adunam sau unde si daca o sa pot veni (asa, la domiciliu a fost taaare comod), dar sunt pe faza.

Angi, imi pare rau sa aud de problemele lui Pupi pupam mamica si bebe, sa fie bine! batista bebelusului e foarte buna la cazurile astea, sigur gasesti la farmacia de la Capitol, aia noua, Dona parca.
sper sa nu se ajunga la antibiotic.

pupici la toata lumea, astept poze cu bebelina Adrianei!!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lulu, ce treaba si pe voi! pojarel deja! bine ca ati scapat usor!
Angi, si eu i-am dat Colargol la raceala cu multi mucisori si Antimonium Tartaricum, asa mi-a dat pediatra si cred ca a avut efect.
Doc, multumim de gazduire si sper ca nu am fost noi cauza dereglarii programului lui Serban! oricum, Serbanel e frumos foc, si tu arati super, adica nu mai ai burta, ce mai!...ma repet, fetele au zis bine tot ce au zis!

Cat despre urmatoarea intalnire, eu ma ofer sa fiu gazda, daca vreti, cu ocazia asta il puteti cunoaste si pe Filip ( att. Mav! ), poate vinerea viitoare, tot asa, pe la 5.00- 5.30 ?? aveti timp sa hotarati ce si cum, daca vreti..

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, merci ca mi-ai spus de link-uri. nu inteleg de ce nu mergeau. sper ca acum sa mearga. daca nu, o sa -mi fac pe alt cont.

adryana, felicitari, esti proaspata mamica! sa-ti traiasca bianca si sa te bucuri de ea.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Isidora, ce concentratie antimonium tartaricum si cum se da?

Asa e, ne-a dat colargol. Si faza e ca bubitele au inceput sa treaca, eu cred ca totusi ar putea fi de la lapte, noi luam lapte de casa si poate e prea gras???

Lulu, cat avea Luca atunci cand a facut pojarel?

Azi nu a tusit decat vreo 3 ori si il suspectez ca e posibil de 2 ori sa se fi inecat. febra nu a facut. vai, e groaznic sa ai puiul bolnav. multumesc pt cuvintele de incurajare.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyat spune:

Buna fetele!
In primul rind felicitari pt bebelusi,sa va traiasca sa va bucurati de ei.Am si eu o intrebare,fetelor stiti cumva daca simbata este deschis la cabinetul doctorilor Lutescu?
Va multumim!

Mergi la inceput