Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tanya, sambata este program de la 8 la 12!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adryana, felicitari! Sa aveti o fetita sanatoasa, care sa va umple viata numai cu bucurii! Refacere rapida (pana la urma, ai fost curajoasa si ai nascut normal, bravo!) si laptic buuuuun!!! Asteptam povestea nasterii! A venit dl dr, cat te-a costat pana la urma?
Roxanalucia, am reusit sa vad toate pozele! Ce miri frumosi ati fost!!! Acum abia astept sa vad cine se ascunde in burtica! Oricum ar fi, daca ar fi brunet ca tati si cu ochi albastri, ca ai tai sau blondut ca tine si cu ochii negri ca ai lui tati... sigur o sa fure multe inimi!
Moni, mi-a placut mult de tot de bble tau, dar sa stii ca eu nu deochi; i-a placut si lui Seb, dar el oricum il prefera pe bb Darius, ca deja poate sa se joace cu el! Kk de bebe alaptat exclusiv la san, este de obicei galbior, dar poate sa-si schimbe culoarea in functie de ceea ce a mancat mami. Cum te stii cu musca pe caciula... cred ca e normal kk verzui. Mi-aduc aminte ce speriata am fost eu cand am vazut primul kk -de acasa- al lui Seb, am sunat pediatra imediat... am crezut ca e deranjat la burtica... Si dr mi-a zis sa ma linistesc, ca poate sa aiba toate culorile si sa fie cat de imprastiat... ca lapticul de mamica se digera repede si foarte bine. Seb a avut probleme din cauza alimentatiei mele, atunci cand am mancat fasole (o singura data, mi-a fost tare pofta, dar ce s-a mai chircit bb dupa supt...) si cand am papat lapte gras si oua- la care chiar a avut el intoleranta pana pe la vreo doi ani cred (aviz Angi!!!)!
Lulu, prin ce-ati trecut... Multa sanatate!!!
Elena, cred ca proaspetele mamici iti pot da mai multe detalii in legatura cu patutul. Eu vreau sa-ti spun doar ca Sebi a dormit foarte bine, pana la 3 ani, intr-un patut din material textil (mai degraba tarc), cu salteluta relaxa, de 1,20/60 si cam 20-25cm grosime- o am bagata biiiine sub o canapea si mi-e greu sa o masor acum, dar oricum a fost destul de grosuta). Acum 4 ani, patutul costa in jur de 1 mil jumate si salteluta doar 1 mil. Si noi gasiseram atunci patut de lemn cu 9 mil (la mobexpert), dar chiar nu merita deloc banii.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angi,nu-s ce concentratie ,ca eu nu l-am administrat inca.Trebuie sa stie Andicu sau Mokika ...

Lulu ,woau deja pojarel?Dar bine ca ati scapat!Ce mai faceti?Pe unde v-ati mutat?

Doc , cacutul e in limite normale!!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Fetelor si noi avem probleme cu mucisorii iar mami nu se decurca deloc sa-i scoata.Ii tot pun ser fiziologic iar de azi o sa-i pun sterimar.Am incercat sa-i scot cu dispozitivul acela prin care tragi cu gura.Dintr-o nara a iesit dar in cealalta nu am reusit.O sa-l trimit pe tati sa cumpere si pompita de nas.Voi ce ma sfatuiti?Cum sa fac sa curat nasucul?
Mada mami de Iannis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

GATAAAAAAAAAAAAAAAAAA,am scapat ,a trecut Poajerelul ,deci a durat in total 6 zile din care 3 cu febra si 3 cu bubite ,azi e curat ca lacrima!

Angi ,te referi la temperatura sau varsta lui Luca ?
Temperaturta a oscilat de la 37.8 pana la 39.2 iar ca varsta .....azi am scapat deci la 5 1/2 luni.

Fetelor ,sper sa vin si eu la urmatoarea intalnire ,daca gasesc babysiter ptr Luca....ca daca il car dupa mine...ehehe ,nu stiti ce talente face in vizite ,e o figura ( e cuminte dar e o alintatura mareeeeeeeeeeee) !

In rest....crestem mari ,cu fitze ,dar si cumintei!

Felicitari noilor mamici ...o galerie urmatoarelor mamici!

Avem poze noi adaugate!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, Filip avea 3 luni cand i-a prescris dr Antimonium Tartaricum si i-a dat 3 granule dizolvate in putina apa; pe mine m-a invatat cu siringa : scoteam capatul, puneam cele 3 granule, il puneam la loc, apoi cu acul trageam aprox 2 ml de apa si lasam sa se dizolve; i-l dadeam in gurita cu varful siringii ( normal, fara ac) in coltul gurii, incet, ca sa nu se inece. Mi-a zis atunci sa-i dau 3 zile de 2/zi cate 3 granule. Sper ca te-ajuta cu ceva.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, multumim pentru aprecieri. sper sa am un baiat istet ca al tau, indiferent cu cine seamana. desi sper sa semene cu tati, adica inalt.

madaluta, merci, eu credeam ca ala este id-ul. sunt super cartile. multumim de idee.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna duminica!
vin si dau buzna peste voi, cu scuzele de rigoare ca sa scriu la catastif ca "dezertoarele" mele dragi de la mamici de ian-feb, scriu cu spor aici:)

asa ca... isidora mea draga, daca tot ai trecut pe la noi, si ne-ai momit, te rog frumos, din sufletul meu mik si bubos, sa nu ne lasi de izbelishte. vino si mai da-ne cate un shlap si mai zi-ne despre tine, ca am ragushit de atata tsipat dupa tine:)

pusici:) si... o zi frumoasa:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna fetelor!
Nu sunt inca gravida dar as vrea sa merg pentru un control la dr. Rusa. Ma puteti ajuta cu adresa cabinetului, program, nr. de telefon (eventual si alte informatii pe care le considerati utile)?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

santorini, iti raspund partial eu, pt ca eu am nascut cu dr rusa. nu stiu sa-ti scriu adresa, ca n-am retinut-o, mereu m-a dus sotul meu la cabinet cu masina... pot sa-ti dau nr de mobil, dar nu cred ca te ajuta foarte mult sa-l ai, daca nu esti inca pacienta lui...
la controalele pe timpul sarcinii a fost ok, mi-a raspuns cu amabilitate si detaliat la absolut toate intrebarile.
la nastere l-am sunat la miezul noptii si a venit la maternitate in 10 minute (asta a fost extraordinar pt mine!), a fost langa mine, m-a ajutat, a fost ok.
la vremea aceea am fost multumita, acum nu stiu daca as mai merge la el... de fapt... sincer, nu prea... si sa-ti spun de ce:
daca te hotarasti sa mergi la el la cabinet....
-sa fii imbracata cu fusta (ca altfel iti da asistenta niste carpe oribile cu care sa te invelesti, ca trebuie sa te dezbraci in sala de asteptare si in cabinet intri in fundu gol),
-sa ai hartie igienica si SAPUN la tine, ca daca ai nevoie la buda, nici macar hartie si sapun sa te speli pe maini nu gasesti acolo...
-sa iti aduci niste papuci de interior, ca nu poti intra incaltata cu incaltamintea de pe strada, dar ti se vor oferi tot niste papuci jalnici
-cand am fost la chiuretaj (in urma unui avort spontan), asistenta intreba cu... o nesimtire... pe care am considerat-o maxima: "Da' cum ati venit voi la chiuretaj fara vata?! Ce, tot eu sa va dau?! Voi nu puteati sa va aduceti?!?!?!?"
as putea continua cu alte bile negre, dar nu vreau. atunci cand am avut nevoie si nu stiam la cine altcineva sa apelez, chiar am avut incredere in el, ca dr... si chiar m-a ajutat.
mai departe... te lamuresti singura... succes!

lulu, ce ma bucur ca ati scapat!!!!!!!!!

roxanalucia...... abia astept sa te lauzi si tu cu baietelul tau istet! vezi ca am trimis si eu niste carti, cantecele si alte chestii interesante.

pup pe toata lumea!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput