Gravidute si mamici de Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Imi pare nespus de rau ca nu am ajun ieri, dar am lipsit motivat, din pacate.
Pupi a racit. sapt trecuta stiti ca am fost eu racita si de luni a inceput iubitul meu cu raceala. Alaltaieri Pupi a avut nasucul infundat si fornaia, de ieri dim a inceput sa tuseasca si ieri la 3.30 am fost la pediatru (dna Dumbrava). L-a consultat, 10 minute dupa ceas l-a ascultat la plamanasi, a spus ca nu se aude nimic dar avea si rosu in gat si secretii in nascuc si mi-a spus sincer ca la varsta asta riscul ca infectia sa coboare la plamani e fff mare si nici macar nu apuci sa iti dai seama cand s-a intamplat, acum e copilul bine si intr-o ora poate face aprindere. Mi-a spus sa il urmaresc si dc face temp peste 38 de grade sau mai mica de 36,3 tb neaparat sa ii dau antibiotic
Mi-a dat reteta sa iau antibiotic sa il am in casa si mi-a mai dat niste picaturele de nas si niste picaturele pt rosu in gat si secretia din nasuc. Toaletarea nasului tb sa o fac neaparat cu pompita ca sa ii scot mucisorii din nasuc sa nu se inflameze si sa coboare in piept. Si dc refuza hrana si e apatic neaparat la dr. Mi-a spus ca spera din tot sufletul sa nu fie nevoie de antibiotic. Vai cat imi e de frica...
Mi-a mai dat niste picaturele si pt bubite. Atentie, fetelor, care aveti puii cu bubite, daca aveti bubite si dupa ce face puiul o luna sa stiti ca e pe sistem alergic si tb tratament sau verificat cu ff mare atentie ce mancati - daca alaptati. Mie mi-a spus sa elimin complet laptele de vaca si produsele din lapte si ouale sa vedem. pe bune dc mai stiu ce sa mananc, cum zicea si louisa... tineti-ne pumnii sa fie bine!! Pana acum nu a mai tusit asa ca speram...
Vreau sa ajung sapt viit la dna Soescu.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
roxanalucia spune:
angi, muta sanatate lui Pupi, sa se faca bine repede
roxana, 34+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
Tinna S. spune:
Fetelor vreau sa va spun ca m-am simtit foarte bine la intalnirea de ieri, imi pare tare bine ca v-am cunoscut si eu in sfarsit! Pacat ca n-am facut poze... De-abia astept sa ne mai intalnim!
Si acum ca l-am vazut pe bebe Serbanica in realitate, nu doar in poze, m-am convins ca e un bebe scump de tot! Iar Monica mi s-a parut ca are o forma fizica de invidiat la asa putin timp de la nastere!
Va pup pe toate,
Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 14 de zile !!!
Tinna S. spune:
Angi imi pare tare rau sa aud ca Pupi mic a racit... Poate totusi nu ajungeti la antibiotice, dar daca totusi trebuie, mai bine sa ii dai decat sa fie mai rau... Pupa Tinna baietzelul pe nasuc!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 14 de zile !!!
Tinna S. spune:
Fetelor naste si Adryana4u!!! Ne-a anuntat o fata de la noi de la odisee ca i s-a rupt apa la 6 dimineata!
Adriana, tinem pumnii strans!!!
AMR maxim 14 de zile !!!
andicu spune:
Salut si eu fetele cu intarziere.
Aseara n-am mai apucat sa intru dupa marea intalneala, ca ma asteptau acasa bebe, sotul si mama, cam asa..! intrasera in panica pt ca nu dau nici-un semn, deh prima mea iesire intre fete dupa muuult timp!
Confirm cele spuse de Mada si de Tinna, a fost super, m-am simtit excelent si sper sa repetam figura, poate la mine data viitoare! sau chiar si intr-un loc public, dar pt mine depinde de zi si ora ca sa am ce face cu Filip.
Kris, imi pare tare rau ca Pupi a racit! sanatate multa si sa se faca bine repede! sa stii ca si Batista Bebelusului face minuni, mai repede si mai bine decat pompita nazala!
Yannia, LA MULTI ANI! si de la mine, cu intarziere, dar cu sincere urari de sanatate, bucurii, nastere usoara si bebe sanatos!
Adryana, nastere usoara in caz de n-ai facut-o deja si sa fiti sanatoase!!!!
tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
madaluta spune:
adryana 4u:
nastere usoara si bb sanatos...! asteptam vesti!
Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
mav spune:
Curaj, Adryana!!! Asteptam cu nerabdare vesti bune despre bebelusa Bianca sanatoasa si mamica asemenea!
Angi, imi pare rau ca Viktor este bolnavior... Stiu cum te simti... ti se rupe sufletul... Sa ai grija sa-i cureti mereu nasucul! Pui o picatura-doua de ser fiziologic in fiecare nara si apoi sa folosesti cu incredere Batista Bebelusului! Daca tot ti-e frica de ea, incearc-o intai pe tine, nu-i foarte placuta senzatia, dar nici nu doare si ai sa vezi ce buna e, ajuta mult!
E cam aiurea chestia asta cu datul antibioticului inainte, doar sa-l ai in casa si sa decizi tu cand/daca i-l dai copilului... Mai ales ca bb este asa mic si tu n-ai experienta (fara suparare, nu vreau sa jignesc, te rog sa nu interpretezi gresit!), nu stii la ce sa te astepti... Intr-adevar, bb trebuie supravegheat atent, dar la o adica, e bine sa-l vada tot dr, parerea mea!!!! Sper sa treaca repede!!! (Cu bubitele, nu te alarma, mai ales daca nu i-ai dat decat san lui Pupi, asa au multi bebelusi la inceput, vor trece!)
Yannia, LA MULTI ANI CU BUCURII SI BEBE SANATOS!
Moni, sper ca sunteti ok si tu si bb Serban! Noi ne-am simtit foarte bine, sper din tot sufletul sa nu fi fost prea devreme (pt bb) vizita noastra, parca prea am fost multe si galagioase...
Bisous, multa sanatate!
Ina, sa-ti fie de bine tunsoarea, iti sta frumos!
Andicu, as vrea sa-l cunosc si pe Filip! Abia acum am realizat ce copil pretios este el!
Mokika, ce mai faceti?
Isi, Tinna, Ina, Madaluta, sunteti atat de frumoase!!!
Tinna, sa ne scrii ce-ai facut la dr, astept cu sufletul la gura ce ti-o zice, ce ti-o face...? Oricum ar fi, sper ca bebe sa fie pregatit! ...Si vacanta placuta lui Andrei!
Crisis, sper sa scrii si tu in curand aici!
Va pup pe toate! Weekend frumos!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanalucia spune:
yannia, la multi ani!
adryana, nastere usoara si curaj si te asteptam cu vesti bune!
roxana, 34+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina