Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Madaluta-multumesc
Adryana- Fac si eu galerie pentru tine
Sa aduci pe lume bebita sanatoasa si sa va bucurati de ea iar tu mamico sa ai parte de-o recuperare rapida si muuult laptic hranitor

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 34+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu: si eu ma gandeam la fel...ne vedem in jur de 17.30 la scara la Moni.
deci, valabil pentru toate fetelepunctuale:
la 17.30 in fatza scarii Monicai...( din sfertul academic doar 10 minute...)

Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ok, Mada, ne-am inteles! la 17.30. Eu vin cu Cristina (Crisis81) de la FIVoase.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Monica vin si eu sigur... dar e vreo problema daca intarzii putzin putzin???

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 15 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Monica vin si eu sigur... dar e vreo problema daca intarzii putzin putzin???

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

no pb!!

va astept!

AMR maxim 15 de zile !!!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

salutare fetelor,
imi cer scuze ca nu prea mai intru pe forum,am foarte multa treaba ca noi nu am cumparat nimic pt bebe si acum pe ultima suta de metri trebuie sa le facem pe toate....
DEIUTZ SI TINNA pe data de 6 feb am programare la dr la ora 17.00 la fel ca tine Deiutz....ciudat,cred ca ne-a trecut la aceeasi ora pe amandoua.
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

andicu, am o MAAAARE rugaminte la tine...te rog frumos, daca poti sa-mi dai detalii mai amanuntite despre cum sa ajung la cabinetul d-nei dr. Sima....am sunat ieri, dar nu a raspuns nimeni, si m-am hotarat sa ma duc sa caut, insa am gasit cu totul altceva, am dat peste o pediatra....se cheama..Blacioti(ati auzit ceva de ea???)...mie una, sincer, nu mi-a facut impresie buna, dar...
Am vazut ca tu esti foarte incantata de d-na Sima, si asa ca as merge pe mana ta, dar nu reusesc sa dau de ea....poti sa-mi explici, asa, ca la prosti cum ajung acolo? PLS

Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Adriana, cabinetul d-nei Sima este in acelasi bloc, la ap. alaturat de d-na Blacioti. Eu sunt la d-na Blacioti si sunt foarte multumita de ea, chiar daca vorbeste mult si repede. Nu se arunca la antibiotice, merge mai mult pe naturiste si homeopate in prima instanta, toate tratamentele pe care le-am luat si pentru mine in sarcina si pentru bee au fost bune. IAr ce mi-a zis ea mi-a zis ulterior si dr. Fasie. Si vine si acasa, la mine a venit de cate ori am chemat-o (dar contra cost).

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Docdecap si Isidora, da, azi e ziua mea si va multumesc din suflet pentru urari! Va multumesc ca v-ati gandit la mine!

26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by elena81

salutare fetelor,
imi cer scuze ca nu prea mai intru pe forum,am foarte multa treaba ca noi nu am cumparat nimic pt bebe si acum pe ultima suta de metri trebuie sa le facem pe toate....
DEIUTZ SI TINNA pe data de 6 feb am programare la dr la ora 17.00 la fel ca tine Deiutz....ciudat,cred ca ne-a trecut la aceeasi ora pe amandoua.
pup toate fetele

Cu scuzele de rigoare...ma scuzati va rog, sunt cu capul zilele astea Noroc cu tine Elena ca asa m-am uitat pe biletelul cu ora programarii, altfel riscam sa stau vreo 2 ore in plus...Este ora 19.00, nu ora 17.00. Mea culpa.
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: la multi ani! sa fii sanatoasa si tu si BB si intreaga familie si toate dorintele voastre sa devina realitate.....

La intalnire a fost superrrrr...am stat o multime pe capul monicai...cred k am innebunit-o de cap...cred k ar trebui sa-si schimbe ID-ul acum din docdecap in nebdecap....
a fost atat de frumos incat am si uitat sa facem poze...cred k toate aveam aparatele la noi...da niciuna nu si-a amintit...
serban e un frumos si in realitate, nu numai in poze...si un cuminte de nu mai spun... Mami nici nu zici k a fost graviduta vreodata, asa bine si-a revenit... ii pup pe toti si imi cer scuze de 1000 de ori ca am stat atatea ore pe capul lor...da ne-am simtit excelent...

Madalina 24
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput