Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Buna fetelor!

Am nevoie urgenta de 2 fiole de gravibinon si vroiam sa va intreb daca mai aveti cumva ramase pe acasa... nu mai stiu unde sa caut. Mi-au trebuit 4, am gasit 2 si le-am facut iar acum imi mai trebuiesc inca 2 si nu mai stiu de unde sa le iau..
Am postat si la subiectul cu gravibinon-ul, dar am zis sa va intreb si pe voi.

Multumesc anticipat!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

AndreeaUk, bine-ai venit si felicitari pt sarcina cu gemeni! sunt multe fete care merg la dr Cristurean, unele dintre noi la dna dr Lutescu sau la Daduianu..or sa-ti mai dea fetele idei, cat despre sfaturi, spune-ne mai exact ce vrei sa stiii si noi te lamurim pe cat putem!

Am pus si eu pe adresa comuna vreo 3 modele de retete pt bebei si niste chestii legate de cresterea copiilor ( copilul hiperctiv, cand nu vorbeste, etc)- pe care, sincer, le am de la Mokika .

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara!

Mai dragelor ,eu nu pot accesa adresa de email comuna..ori gresesc undeva ,ori .....

Luca e ok ,ne-au trecut bubitele -Pojarelul - mananca f bine -azi la pranz a ras un biberon de 180 ml supa legume si un castron de piureu ,doarme mult mai bine ,a inceput sa doarma si el la pranz cate 2 ore...a renuntat la reprizele de somn de 30 minute , e vesel mereu ,tipa ,ne cearta tot timpul ,vrea numai in picioaRe ....ehe e barbat deja!

In rest ..invatat ( sunt in plina sesiune) ,alergat INCA dupa amenajari ( mai avem fff putin si terminam ,adik living-ul), nu cad la pace cu sotul in privinta culorilor ...mi-am facut de cap cu bucatria ,zice el ( artar + rosu) si cu dormitorul si dresing-ul ( artar + ciocolata) ,cica sa ii las si lui placerea sa conceapa un model de living si sa aleaga o culoare ...dar femeia NU si NU

PUPACIUNI PENTRU TOATA LUMEA!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor am reusit si eu sa intru pe net in sfarsit, ca azi-noapte am avut o criza de astm urata (eu am astm bronsic de cand aveam 8 ani)... Mi-a trecut acum, dar azi n-am putut sa fac altceva decat sa dorm... Am fost efectiv epuizata dupa criza asta... Bebe vad ca e bine, sa misca f mult, sper din inima ca nu l-a afectat prea tare criza mea de astm... Angi , merci mult ca te-ai gandit la mine, am primit sms-ul tau!

Mav , La multi ani pentru Sebi, e un copil tare scump si istet!!! Sa dea DD sa fie fericit si sanatos!!!

Fetelor multumiri pentru materialele de pe adresa comuna de mail, foarte utile si interesante!

Va pupicesc pe toate,

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 12 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

La multi ani, Sebi! Sa cresti mare, sa fii sanatos si cu mult noroc in viata! Mav, felicitari pentru Sebi, un copil atat de reusit! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tinna, bine ca esti mai bine, pt ca stiu ce inseamns, m-am speriat tare cand am citit ca ti-e rau.

Sunt supi un pic pt ca trebuie sa ma vopsesc in vederea botezului si nu stiu cum sa fac sa ajung la coafor...

pup fetele!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, imi cer scuze daca intervin din nou intr-un moment inoportun, insa am urgent nevoie de parerile voastre. Sunt intr-o situatie limita, as vrea sa impac pe toata lumea si sa-mi fie si mie bine. Deci, era vorba ca trebuie sa merg la inmormantare (sotia tatalui meu) si multi mi-au zis ca nu trebuie sa merg, ca nu e bine pentru mine sa particip, insa nimeni nu-mi spune de ce. Doar ca se asa se zice, ca nu-i bine. Pe de alta parte, tatal meu s-ar supara daca nu merg, insa daca am motive intemeiate si stiu ca intr-adevar imi dauneaza cu ceva, putin m-ar interesa aspectul asta. Voi cum ati proceda? Multumesc si mii de scuze inca o data.

26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

LA MULTI ANI SEBI, SA CRESTI MARE SI FRUMOS , SA CONTINUI SA ITI BUCURI PARINTII, SA ITI FIE VIATIA PLINA DE REALIZARI SI INPLINIRI

Mergi la inceput

Fetele mele dragi, cu intarziere tin sa va spun ca m am simtit foarte bine la intilnire,si sper chiar sa punem in aplicare intentiile noastre de a ne intilni saptamanal.Mi am si anuntat sotul care se uita la mine disperat , adica i am facut program de baby sitter vineri seara.
Adryana,bun venit pe lume bianca mica si frumoasa.Bravo pentru mamica curajoasa ca a nascut naturalsi recuperare rapida.
Angi, bine ca nu a fost grav,stiu cum este sa te alarmezi mai ales cand sunt asa mici.
Andreea , bine ai venit printre moi

Mergi la inceput

Yannia,parerea mea este sa te duci pentru ca asa ii arati tatalui tau ca ii esti alaturi la greu, sunt convinsa ca t ar intelege daca nu te duci dar totusi esti sprijinul lui sufletesc,nu?S ar putea sa regreti mai tarziu ca nu i ai fost alaturi atunci.Nu ma intelege gresit, eu nici macar nu cunosc situatia ta exact dar incerc sa gandesc ca si cum as fi eu in locul tau si creda ma nimic nu ar sta in balanta,eu plang cand ma gandesc ca nu mi am vazut tatal de peste 4 ani si ca daca ar pati ceva nu as putea nici macar sigur veni sa il vad o ultima data, ma termina gandul asta.Bineinteles ca aici e vorba de sotia tatalui dar sunt convinsa ca lui i a fost draga si tu daca te duci te duci pentru el.
Eu gandesc asa pentru ca nici nu cred de nici o culoare in supertitii,si eu m am dus la imormantarea unui unchi de al doilea al sotuliu cand eram gravida in 7 luni cu cristina(un strain pentru mine).Mam gandit mult daca sa iti spun parerea mea , daca o sa stiu sa ma exprimi corect,daca nu o sa te supar , nu stiu daca am reusit dar tot ce ti am spus a fost cu cele mai bune intentii, te pup draga mea.

Mergi la inceput