Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia, e o prostie, nu am auzit de superstitia asta. Pt linistea ta insa poti intreba un preot!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: eu cred k gravidele nu trebuie sa aiba emotii, suparari, socuri si de-asta e bine sa fie evitate inmormantarile....Dc nu ati fost prea apropiate si emotiile si durerea nu te depasesc eu cred k poti merge.

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by madaluta

yannia: eu cred k gravidele nu trebuie sa aiba emotii, suparari, socuri si de-asta e bine sa fie evitate inmormantarile....Dc nu ati fost prea apropiate si emotiile si durerea nu te depasesc eu cred k poti merge.

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

cred ca asta e de fapt ideea cand se spune ca e bine ca femeile gravi sa nu mearga... ca e socul prea mare

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia cand eram insarcinata cu Amalia a murit bunica sotului meu,si acum cand am fost o matusa si la ambele toata lumea imi zicea sa nu ma duc,dar eu am fost insa nu am intrat in camera cu decedatul,mi-e frica de morti.Toata lumea imi zicea sa-mi leg o ata la deget,dar eu n-am vrut.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Yannia, eu cred ca trebuie sa cantaresti cat de afectata vei fi sa mergi acolo si ce inseamna pt tine sa nu mergi..si fa cum iti spune inima! cat despre "superstitii", eu una nu cred in asa ceva, cel putin nu in alea legate de sarcina sau de copil! si.. Condoleante!!!

Lulu, am citit la "Parintii intreaba..." problema cu Luca si sa stii ca si noi am trecut prin asa ceva! dar mie mi-a refuzat mancarea vreo 2 saptamani, nu manca decat lapte si fructe!si n-avea nimic, nici bolnav, nici dintisor de iesit..am intrebat si eu si am descoperit ca mai toti copiii trec prin faze de-astea! apoi si-a revenit, incet! si inca ceva: lui Filip nu-i place de nici-o culoare ardeiul gras, cred ca e prea aromat, si mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama! Noi acum suntem la faza de refuzul laptelui dimineata si seara! in rest, mananca de rupe!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna seara si de la noi!!

acuma am prins sa intru un pic, ieri-seara ne-am bazait, azi-dimineata ne-am bazait, ne bazaim si acum, da' la tati in brate...
si mama mea, care sta zilele astea cu mine peste zi, cand vede ca doarme bebe, ma trimite scurt la culcare, ce internet sau altele! si n-o pot contrazice...

Yannia, lasa superstitiile, daca tu te simti in stare du-te! cum e cel mai bine stii tu !

MAV, din nou La multi ani pentru Sebi! sa creasca mare si ascultator!!

Madaluta, inca n-am apucat sa intru pe adresa pe materiale, sper sa intru cat de curand si eventual sa adaug si eu unele noi!

Bisous, daca faceti voi traditie cu intalnirile saptamanale, sper sa incepem si noi saptamana asta sa iesim in lume, si in cateva sa ne prezentam si noi in formatie!

mai aveam de scris, dar intre timp tati mananca, ma duc la bebe ca bazaie ca l-am lasat singur! deja! creste cam repede, nu??

pupici si sper sa mai revin

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, la multi ani pt sebi1

yannia, e vorba de cat d emotiva esti. eu m-am dus mai demult la un prieten al parintilor, si tot m-am emotionat. si gravidele sunt mai emotive. eu plang acum la toate filmele.... cum te simti tu in stare, asa faci.

eu abia acum am intrat... azi am fost la cumparaturi cu mama mea... doamne, cate chestii trebuie...am luat mai tot, in afara de carucior si cantar si dulapior pt hainute. dar mai e timp...insa carucior nu gasesc pe gustul meu, adica sa aiba si scaun ed masina si cos in care sa doarma, ca momentan patut nu iau. am fost in carrefour si in real... nimic. unde sa ma mai duc? nu am nici bani pentru cine stie ce firma... as vrea ceva la 7 mil, maxim 8...

am fost si la dr ... am colul moale, dar lung..teoretic mai am 5 sapt, dar dupa col doar 2...am tensiunea 14 cu 8, ceea ce ei i s-a parut mare si mi-a dat sa iau ceva si sa urmaresc tensiunea 10 zile, dupa care sa o sun.. cica nu mai creste copilul daca e tensiunea mare...oricum eu veneam dupa ore de cumparaturi, pt ca acasa mi-am luat-o eu iar si era 13 cu 7. dar picioarele... butuci...si ma dor oasele bazinului, parca se desfac.. ce mai, sunt terminata dar mai am putin.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

andreaauk, bine ai venit! eu ti-o recoman si pe dr. Savu, care lucreaza si in spital, dar are si cabinet, unde e foarte civilizat, iat ea e blanda si mie mi se pare buna. nu e foarte aglomerata, si iti spune tot ce ai nevoie, daca intrebi. nu e inca printre somitatile orasului, dar e buna.

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumesc din suflet ca v-ati spus parerile, mi-ati mai dat un pic de curaj. N-am fost noi cele mai bune prietene dar a fost si ea un suflet... Am sa merg, dar merg cu inima indoita. O fac mai mult pentru tatal meu. Sunt stresata la maxim si abia astept sa se termine tot balamucul.

26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia desi e cred tirziu am sa-ti spun si parerea mea. Eu nu cred in superstitii, nu imi pasa ce spune lumea... fc doar ce cred eu ca e bine, ce ma multumeste pe mine. Asta multi numesc: egoism. Cred ca ar fi bine sa te gindesti ce vrei tu, sa te analizezi pe tine, ceea ce simti si vei simti. Daca consideri ca ti-ar putea face rau... sau daca vei trece cu brio peste emotiile si stresul acestui eveniment. Pupam fata... ai grija de tine si mai ales gindeste-te bine doar ce face bine tie si bebelinei - voi sinteti cele mai importante acum.

Santorini si AndreeaUK bine ati venit. O sa gasiti aici niste fete minunate pline de sfaturi. Legat de medici... fiecare are incredere in medicul ei... de aceea si merge la el. Pe prima pagina o sa gasiti niste informatii utile legate de medici, cabinete... si fete care pot da relatii despre ei.

Lulu77 o intrebare: parchetul de unde l-ati luat? Cu montajul inclus sau nu?

Tinna si Angi multa sanatate. Sa fie fetele sanatoase si bebitii al fel.

Docdecap ti-ai revenit dupa vizita noastra zgomotoasa? Pupam mamica plina de energie.

Andicu o intrebare: tu in sarcina mincai ardei gras? Te intreb pentru ca eu nu prea mai pot minca peste si icre, desi inainte imi placeau. Si aud ca ... s-ar putea nici bebe sa nu pape.

Pup toate fetele fara excetie. O zi buna, sper sa revin mai tirziu.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput